Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
Carasc0 #18249 üzenetére
Repülgetős, 90-es évek, fiatal nő... nekem ez ugrott be.
-
Bicskás
senior tag
-
elistvan
őstag
válasz
Carasc0 #18242 üzenetére
Nem erről van szó? Stardust - Music Sounds Better With You Ugyan nem lány hanem fiú, és 98-as a repülő is stimmel.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Én és kedves bátyám a német Viva tv-n nöttünk fel a 90' években, ahonnan mára már sok (emlékek alapján) összegyűjtött zenéink és klippjeink vannak. Viszont sajnos a készlet nem teljes, ugyanis keresünk egy zenét (és a klippjét is) amelynek természetesen sem az előadója se a szám címe nem ismert számunkra. Az egyetlen fennmaradt emlék róla, az maga a videóklipp tartalmának egy része és a nagyjából belőtt időszak amikor azt a VIVA tv-n nyomatták. Lássuk az információkat:
Időszak: 1997-1998 (végesetben 1996)
Klipp tartalma: Egy csaj egy távirányítóval egy ilyen távirányíthatós kis repülőt irányít egy szabad pályán, és közbe énekel. Az énekes jobb emlékeim szerint egyedül szerepel csak a klippen.
Aki tud esetleg tippet adni, előre is megköszönöm!
-
Imilenni
addikt
sziasztok!
Sorry az OFF-ért de az a topic, ahová való a kérésem halott (több mint 1 éve volt utolsó hozzászólás)
Tudnátok nekem ajánlani régi, úgy 60-as évekbeli zenéket? Olyanokat amik egész híresek, vagy személy szerint akár ami nektek is tetszik! Lehetőleg külföldit
Esetleg magyar is jöhet abból a korszakból amikor a "roki-kor" volt Mo.-n (lásd Csavard fel a szőnyeget)
Leköteleznétek veleAkár ha mindenki egy-egyet leír már az nagy segítség lenne!!
-
MMIX
addikt
válasz
troland26 #18233 üzenetére
Little Mix - Love Me Like You
Az ifjú gavallér túl magas, nem törpe..
-
rwin5
őstag
Üdv Topiclakók!
Eddig mindig sikerült kitalálni a címét amelyekről kérdeztem, most ez érdekelne pontosan: 10:22-től (eléggé elektronik nem tudok sikerül-e megmondanotok)
köszi!
LINK: [10:22]
-
MMIX
addikt
válasz
elistvan #18234 üzenetére
Sós Fecó és Hencsy - Varázs (Official Music Video)
-
elistvan
őstag
A muzsika vagy a másik nótás zenecsatornán láttam egy klippet aminek a dallama megfogott. Az egész klipp mintha egy emberekkel teli teremben játszódna. Olyan Kis Grofó szerű a zenei alap is, egy srác énekel benne, valami olyat a refrénben: Gyere velünk és rázzad...táncolj át az éjszakába, Gyere velünk ás járjad. Volt egy ilyen hej-hej hej hej szerű halandzsa rész is a refrénben. a szokásos jó csajok veszik körül meg egy fekete hosszú hajú sötét koktélruhás csaj, az áll az énekes (előadó) mellett.
Egy facebook video linket találtam acsatora oldalán ebben a promóban 0.09-től 0.12mp-ig van bevágva a klipből egy részlet.
-
troland26
őstag
sziasztok
A dalt egy hölgy énekli , olyan "kis aranyos szám " A klippnek a lényege ( bár sajna nem láttam csak mesélték ) A lányok keresik az igazit , de a szám végére csak a valóságos , de kevésbé jóképű hapsik jutnak nekik ...( asszem az egyiknek valamilyen törpe ) . Aki sok zenecsatornát néz biztosan tudja melyik számra gondolok ....köszi
-
tombar
senior tag
sziasztok.
esetleg őt tudjátok?
előre is köszi. -
Attesz
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg nem tudja valaki, hogy a ClassFM-en hallható ClassMix-eket honnan lehetne letölteni?
Köszönettel:
Attesz
-
punish3r
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg tudja valaki ennek a zenének a címét, előadóját? Shazam nem ad ki találatot. A dalszöveg is segítene, mert nem értem tisztán az egészet.
Előre is köszönöm.
-
Rico45
őstag
válasz
Earl_Muttley #18225 üzenetére
Én is pont erre gondoltam :-)
-
JetiRulez
őstag
Sziasztok!
Péntek reggel a Morning Show előtt közvetlen ment egy zene, de semmit nem dob a Google és az RTVstat hetek óta nem működik. Mi ez?
Szöveg:
"Jézusom! Ez totál részeg!
Rottyon a mikulás, a krampusz elázva,
prolishow karácsonyinak álcázva,
üveges a szem..." -
TaaT
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18214 üzenetére
-
Rico45
őstag
válasz
Chabe89 #18216 üzenetére
Jelentem ez : Vegas - Vesna (Dub Mix)
Szeretem én is!
-
Chabe89
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Szerintem ez a verzió: Benny Benassi - Every Single Day
-
TaaT
nagyúr
Ebből a stunt videóból a zene címét valaki?
[link]
-
-
MMIX
addikt
válasz
Bicskás #18206 üzenetére
Miami FloRida - Parapapa
Esetleg a Helyszínezők pontos epizódszáma nincs meg? Vagy a címe?
Műsorújságban nem írják?
Ez meg valószínűleg az eredeti:
Cidinho & Doca - Rap Das Armas (Parapapapa) -
Bicskás
senior tag
Szép napot kedves topiklakók !
Keresek egy számot, nehéz eset, de próba cseresznye.
Édesanyám Miami helyszínelőket nézett, annak az első pár képkockáját csíptem el álomszerű helyszín, gyönyörű lányok, fehér homok, sör, pálmafák, Jet Ski-zők, verseny motorcsónakok, koktélbárok miegymás...
Az elején fiatal nők ismételgetik, hogy "páráráppá káccsiccsing„ utána pedig valami [ilyesmi] zene indult el a helikopter kamerája pedig egy néger rapper koncertjén kötött ki, majd eldördült egy pisztolylövés, a rapper a földre zuhant, a zene pedig elhallgatott...
-
janos1988
addikt
Évekkel ezelőtt (5-6-7...) volt egy mappám tele pár tucat jó kis fesztiválos zenével, csak beadta a kulcsot anno a lemez és odaveszett minden. És volt közte egy olyan szám/zene, aminek - ha jól emlékszem - ilyesmi volt a címe "golden hair (???) girl". Vki nem tudja-e esetleg az előadót, YT linkkel?
+ jöhet ilyen régebbi fesztes gyűjtemény is.
-
törölt tag
Hy..
Sajnos nem tudok róla semmit de a videokliben amit a kislányom elmondott egy 40-es bácsi nagy málhával stoppol majd haza ér és mostani zene...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest