- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Helló!
Két számot keresek nagyon, de sajna egyik címét, és előadóját sem tudom, remélem tudtok segíteni
1, egy férfi énekli a szám címében talán benne van a shine de nem találtam rá sehogy, van a refrénnél kb egy ilyen szövegrész--> Shine, shine, shine in the morning, shine in your heart, legalábbis ez rémlik, de bitzos hogy úgy kezdődik hogy 2x mondja shine. (populáris zene, nem rock, nem rap)
2, Erről még kevesebbet tudok mondani, szintén férfi énekel benne, szövegrészt nem tudok 1x hallottam mindössze, és inkább a zenéje fogott meg. Olyan mintha kicsit torzított lenne, rossz öreg rádióból szolna, ha jól hallottam hegedű szól alatta, 1 állandó dallammal, stílusában nagyon hasonlít arra ami egy régebbi opel reklám zenéje volt, annak a címére se emlékszem, de a klipje olyan volt hogy egy vékony borzas hajú srác sétál az utcán egykedvűen a kamerával szemben, és lökdös mindekit -
LOTR
addikt
-
MaciG
addikt
Ennek a számnak a címét valaki ami az elejétől szól? Nézegettem a kommenteket ,de nem igazán találtam
-
luke93
csendes tag
Üdv! Érdekelne annak a számnak a címe ami a discoveryn a Nagy durranások reklámjába megy, azt tudom hogy metál. pls help
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZ LETT VOLNA---->Carneval - De Paris Dario
-
rien
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #6040 üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #6039 üzenetére
Ha jól tudom akkor 1995-ös zene,az előbb volt egy webrádión lejátszva,csak nem mondták a címét!!
-
Eagle16
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #6037 üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
keresek egy zenét ami régen volt elvileg a Bajnokok Ligája zenéje,vagy az UEFA!
-
Des1gnR
őstag
Open Stage
Open Stage - Aranka Szeretlek -
rien
senior tag
A klippben énekelnek pocsolyában?
Amúgy Takáts száma a Pocsolyába léptem.....hiába kef.ltem elhagyott a nőm. Lehet ezt keresed
-
copin
őstag
Van egy zenekar, amelyik pocsojában zenél és a szakításról szól a szám, de nem jut az eszembe a nevük.
-
rien
senior tag
-
-
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
U2 nak van egy száma, amit a párjának írt, a videóklipben egy lovaskocsival "mászkálnak" London utcáin.....
Az istenért se jut eszembe a címe, már megnéztem az albumjaik címeit de úgy se ugrik be hogy melyik, most egyesével meg nem akarok végig hallgatni mindet a youtubeon...
Segítsetek, Köszönöm előre is!
-
vagamo
őstag
Emlékszik valaki arra, hogy Eddie Murphy-t melyik művel/számmal
ébresztették az Amerikába jöttem c. filmben?
-
vPhis
tag
válasz
Borify Péter #6018 üzenetére
doktor ház is azzal kezdődik
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, nem jut az eszembe az eladó, se címe annak a videóklipnek, ami most jött ki és korhatárt is kapott. Az emberek feje helyén diszkógömb van, az öreg hapek szemei hangerőszabályozók, a kutya feje egy hangosbemondó.
-
0519
senior tag
válasz
Borify Péter #6016 üzenetére
Massive Attack - Teardrop?
http://www.youtube.com/watch?v=NmB5SG5PpSI
-
Borify Péter
aktív tag
sziasztok
régebben volt egy szám,se előadót,se címet nem tudok
a klipp abortuszellenes volt
és olyan volt mintha egy magzat énekelne az anyaméhben..mintha az ének lett volna a sírás
és szívdobogás effektus is volt benne
tudna valaki segíteni? -
skrabi
senior tag
-
-
ALI_G
veterán
sweet dreams are made of this című számnak milyen jó feldolgozásai vannak? Most is hallottam egy frankót, csak nem tudom ki mixelte.
-
MaciG
addikt
Valaki ennek a címét esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest