Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
-
szatocs
őstag
2000-2002 környékén volt egy videoklip, amelyikben egy teremben ültek ezüst ruhában (ha jól emlékszem) a fiúk-jányok, és azt tanították nekik, hogy hogyan kell mosolyogni. A szám címét tudom is, csak az előadót nem, emlékszik rá valaki?
Előadó: ??? Cím: Smile
-
Probber
őstag
válasz
hitman, #10046 üzenetére
Nem tudom milyen stílusú zenét keresel, de hátha: Boogie Pimps - Somebody To Love?
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
RoadRunnerNG #10044 üzenetére
Köszi szépen!
-
RoadRunnerNG
tag
válasz
pr1mzejEE #10043 üzenetére
Nem teljes mértékben megbocsájtó, de nagyon tud hatni a szívre:
Andru Donalds - All out of love
örök favorit Bryan Adams - Everything I do it fro you nálam bevált....szerk.
Majd elfeljetettem: Bryan Adams - Please Forgive Me
-
pr1mzejEE
addikt
Tudna valaki nekem valami megbocsájtó szerelmes dalt adni? akármi jó, de a legjobb természetesen a youtube.
Nagyon hálás lennék érte, lehet nem magyar nyelvű is csak legyen szívhez szólo a videóklippje. Szóval nem magyar nyelvűeket valami klippel kéne.
Előre is köszönöm mindenkinek és tudom, hogy ez nem dalkérős topic. -
RoadRunnerNG
tag
Valaki nem tudja az előadót és a számot:
http://www.youtube.com/watch?v=xTG8Asqnak8 0:45-től
Próbáltam rákeresni a dalszöveg részleteivel Google barát segítségével, de nem sikerült megfejteni... -
HXY
addikt
-
hitman,
őstag
Sziasztok
Az MR2-ön szoktam hallani egy számot amit egy kellemes hangú nő énekel és ha jól tudom akkor a "Somebody To Love " című régi szám szövege van benne de teljesen más a dallam, nagyon lassú a szám.
Remélem tud valaki segíteni...
-
Probber
őstag
-
lbv86
csendes tag
Üdv!A Pancser police című filmben mikor "the Rock" és Samuel L.Jackson leugrik a tetőről szól egy rock dal és ennek az előadóját és a címét keresem!
Köszönöm előre is! -
konradl
tag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nem vagyok benne biztos,de melyik AC/DC??
Megvan: AC/DC - Big Gun
-
válasz
Black-core #10024 üzenetére
Látom korábban is kerested már, de akkor nem érkezett rá megfejtés. Időközben más is kereste és akkor meg is lett a megfejtés.
Dj Bootsie - Horseriders Toward The Abyss -
Ifju
aktív tag
válasz
enginev3.0 #10028 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
válasz
Psychonaut #10027 üzenetére
Köszi
-
Psychonaut
veterán
válasz
enginev3.0 #10026 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok! még mindig ezt a számot keresem
Sziasztok!
Azt a számot keresem aminek csak a klipjére emléxem.Abban pedig ez volt:Egy nő kalapban egy felhőkarcolóban van.Úgy kezdődik a klipp hogy felkel a földről körbenéz nem tudja hogy hogy került oda.Felkel a földről,húza a kerekes táskáját magával,oda megy egy ajtóhoz és amikor meg fogja a kilincset akkor az ajtó ellöki megint le a földre.A nő megint felkel.....A végén a nő kiugrik egy nagyon nagy ablakon. Énekre sem nagyon emléxem hogy volt e benne.Köszi -
válasz
pityeszka #10021 üzenetére
Valószínűleg La Roux lesz az, mert eléggé egyedi hangja van. In For The Kill a szám címe, amiben húúúúúuuu-zik, a Sensation-ön több verziót is játszottak, országtól függően, de talán a Skream's Lets Get Ravey Remix lesz az.
-
pityeszka
őstag
Sziasztok!
Tegnap óta kattog a fejemben egy számnak a dallama, de NEM találom és már beleőrülök!!!
Annyit tudok segíteni (remélem ti többet), hogy ilyesmi hangon "énekel" benne egy csajszi csak benne van az is, hogy húúúúúúúuuuu kis szöveg és megint húúúúúúúuuuu és ennyi!Valamelyik white sensationben hallottam.Vmire ráéreztek linkeljétek!THX!
üdv!
-
Ifju
aktív tag
válasz
elistvan #10017 üzenetére
Igen, ez eredetileg Enya - Adiemus.
Jhericho (#10016): Amik nekem beugranak a témakörben:
Gladiator OST
Beautiful Mind OST
Black Hawk Down OST (talán)
Enya
Enigma
(esetleg E. S. Posthumus vagy X-Ray Dog)És keleti zenékben is sokszor megjelenik. Talán Oliver Shanti-féle ("indián")zenékben, de ha mélyebben belemerülsz a keresgélésbe, végtelen ciklusba kerülsz a "chillout" v. "new age" kategóriákban
Egyébként trailerekben is nagyon nyomják ma ezt a stílust (pl. Diablo 3 trailerekben is van).De talán majd valaki mond többet is.
-
Jhericho
tag
Sziasztok!
Ismét lenne egy kérdésem. a zenében 2:15-nél van egy női ének. Olyanokat keresek, ugyanígy érthetetlen vagy latin szöveggel. Tudtok nekem segíteni hogy merre induljak?
Köszönöm szépen!
üdv:JH
-
Ifju
aktív tag
-
qdak
addikt
Valo Vilag 4 - TV reklám
én pl ezen kerestem de van fen 1 csomo reklám nem ártana ha linkelné Gandalf-lotr h meikre gondol -
válasz
Gandalf-lotr #10007 üzenetére
[link], de a videót ne mutasd meg neki, mert sírva fakad szegény.
-
Gandalf-lotr
csendes tag
Sziasztok!
Mi a szám címe és előadója ami a való világ 4 reklámjában megy?
Köszönöm előre is! A kishugomnak nagy örömet szereznétek ha megmondanátok.
-
Probber
őstag
válasz
frescho #10000 üzenetére
Autós "üldözésről" mindössze ez jut eszembe, igaz nincs törés, de nem is írtad, hogy milynen stílust, szóval hátha: Sammy Hagar - I Can't Drive 55
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- BestBuy ruhás topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Warhammer 40.000
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest