Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
somé
őstag
A szám ez lenne, italo disco korszakból való, sajnos nem tudom az előadót....
Előre is köszönöm...
-
joergie
őstag
üdvözlet. Itt egy coub, dubstep megy benne, de se soundizer-el, se shazammal nem találtam meg...
Ez lenne az
Köszi -
nem_tom
őstag
Üdv! Itt van ez a kis film, 5:55 -nél szól benne egy zene. Valaki megtudná esetleg mondani a címét? Kommentben hiába kérdeztem. facebook videó
-
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18493 üzenetére
Ja ezaz. Egyúttal rájöttem mitől lett akkora mém....
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
#90933760 #18492 üzenetére
John Cena Theme Song szerintem ezt keresed.
-
törölt tag
[link]
Az eredeti zene mi lehet? Nagyon ismerős, de nem tudom honnan, valami filmből talán? -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18487 üzenetére
ops,ez elmaradt,tessék válogathatsz: [link]
-
törölt tag
Hali.
Tudnátok mondani elektronikus zenei előadóak a kétezres évek elejéről? Techno vagy ilyesmi, olyanokra gondolok, mint Benny Benassi vagy ATB stb., amik akkoriban divatosak voltak, nyomták diszkóba ezerrel, kocka Lada kalaptartón kishangfalon. Gumikacsa csipogás és társai.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
szami777
addikt
válasz
#20749568 #18481 üzenetére
Nagyon köszi, de nem ez az.
Csodával határos módon sikerült egy órája megtaláljam, rohadtul nem boden segen, hanem Drogen nehmen és Rosen regnen.
(a német nyelv csodái
)
Robin Schulz & Alligatoah - Willst Du(#18484) Aweriot
Még csak ismerkedek a nyelvvel(lassan 20 éve már), de jó tudni, hogy van eredeti változat is.
-
sodó
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18480 üzenetére
Instagramon találtam egy videót, abban volt ez a szám, valóban orosz előadó, aki feltette instagramra az fent van vk.com-on is, onnan annyit ki tudtam deríteni, hogy az előadó neve мот (oroszul így van írva), de annyi száma van, hogy képtelenség végighallgatni mindent, egy 3/4 órát keresgéltem, de semmit nem találtam eddig. Ráírtam instagramon a srácra, remélem tud angolul és megírja a szám címét.
-
sodó
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18477 üzenetére
Bocsánat, elfelejtettem "linkesíteni" az egyik szót. Erről lenne szó: [link]
-
MMIX
addikt
-
rwin5
őstag
sziasztok, az elején az "intro" "wo-wo" mi volna pontosan? gondolom nem ők találták ki ennek a dallamát [link]
-
sodó
csendes tag
Sziasztok! Ennek a számnak a címét meg tudná valaki szerezni? Shazamot több telefonról is ráküldtem már, de nem talál semmit, próbálom a dalszöveget kiértelmezni, de az sem sikerül, mintha olyat hallanék, hogy "I got low money", de erre sem találok semmi hasznosat. Valószínű a háttérzaj miatt van ez, kocsiban lett felvéve, menet közben a videó, úgy konvertáltam át mp3-ba.
-
szami777
addikt
Keresek egy számot, tavaly nyáron rengetegszer hallottam itt-ott, elvileg ismert.
Nyári elektronikus bulizene, férfi énekli, a refrén szerintem tuti német, lehet az egész szám is.
Rémlik a refrénből valami "boden segen" féleség.
Vagy legalábbis erre rímel.
Valakinek tipp? -
elistvan
őstag
-
anri-ur
tag
-
BIOS
tag
Sziasztok! Keresek egy videoklipet amin egy vak ember utcán énekel. Nagyon megható a szám és valami szappanoperát énekelhet de még a nyelvre sem emlékszem...talán spanyolul énekel.
-
goodboy007
senior tag
Ez melyik Clean Bandit - Rather Be Remix?
Jó párat meghallgattam Youtube-on, de egyik sem ez és a Shazam/Soundhound sem dobja ki.
-
samu2062
senior tag
Nem,ez sajna nem az,ezt ismerem.
Sajna nem láttam a klipjét,ha van egyáltalán,mert ez a szám faterom egy régi kazettáján volt,(a másik kettővel együtt),ami sajnos eltűnt régen.
Sokat segítene szerintem,ha eltudnám dúdolni,vagy fütyülni azt a jellegzetes szinti hangot benne.Erre nincs valami módszer?Felvenni diktafonnal és elküldeni?Persze csak ha nem gond neked,vagy nektek.
Szerk:Ja most látom,hogy ez csak hasonlat.Oké rákeresek. -
MMIX
addikt
-
Imilenni
addikt
-
samu2062
senior tag
válasz
Aladdin #18451 üzenetére
Ezazzz!Hihetetlen,hogy ilyen kevés infóból tudtad.Nem sok reményt fűztem hozzá.Gyerekkorom óta keresem ezeket a dalokat és már az egyik meg van.
Nagyon szépen köszönöm!MMIX Köszönöm szépen neked is,sajnos egyik sem,de a második meg van.
Szerk:Egyetlen dobütéssel kezdődik és utána jön a többi,ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motoros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj SSD-k!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest