Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
sziasztok, a roxy rádión megy mostanság egy szám, sosem csípem el a szám címét, egy üde hangú csaj énekli a vokál részét és véleményem szerint a refrén az hogy "díííípöööőőőr" (a.k.a) deeper) rákerestem a neten mindenhol szinte, le is töltöttem sokat, de egyik sem az, ha valaki tudná a címét és meg is osztaná velem nagyon megköszönném, előre is köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Life is a game... The game is my life!
-
MODERÁTOR
Van benne egy szám olyan 1:40, 1:50 környékén, az a Barcode Brothers - Flute ha jól elékszem.
A többi meg vagy Top Gun-os zene, vagy valami klasszikus zene feldolgozás.
Végighallgattam kb. 100 Mozart számot, Bach-ot, de nem találtam meg az alapját egyiknek sem.Harrrr!!!!
-
qdak
addikt
Folks what's the music composition that starts playing at 1:51?? That music composition is definately Mozart's but which one????? Mozart has more than 600 music opuses.....
im looking quite a while too for that song..
Hey bro, I've try to mute sound of this clip. Start from word 'Stars of SHUKOI' and togather play this music '..youtube watch?v=ORlWeIrKPp0' right after injecting the fuel, music stop. Result very nice clip. Pls try...
talán segit ... de nem tok angolul u h lehet hulyeség
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
kicsitomi88
őstag
-
kicsitomi88
őstag
Na egy oltari nagy keresem lenne sracok,
Megy a radioba mostanaban egy spanish nyelvu szam amiben elhangzik az h 'basta' és ilyen futyuloszeru ritmus(utem) van benne es tok dallamos meg minden...(ferfi(ak) enekli(k))
Na ennel erdekelne az eloadoja es a cime
koszi
90 87.5 87.8 87.5
-
slapec
tag
Sziasztok!
Ennek a számnak mi lehet a címe?
[link]November 11-én ment a FearFM-en, ebbe a szettbe:
Spana @ Fear FM [02-11-07]Átnéztem már a tracklistjét, de nincs benne. A szám szerintem nagyon hasonlít a Flyzone - Don't leave me this way remixére, de annak a 4 verziója közül egyik se pont ez..
pontosabban: az original mix bevezetője _majdnem_ ilyen, de amit én hallottam, abba nincs egyáltalán szöveg.Lécci, segítsetek! köszi
-
Trasho
tag
Hali!
Hallottam én kb fél órája a Prison Break mondhatni egyik zenéjét Club Mix-ben a RadioNext-en...valaki megtudná mondani a szám címet? Álltalában a reklámnál megy a tv-ben az a szám, ha jól emlékszem! Köszi
Richard.Sawyer™ | |
-
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
Ennek a kisfilmnek a zenéit keresem:
[link]
Köszi előre is!Jön még boardosra lavina! :D
-
rien
senior tag
válasz A_ScHuLcZ #1586 üzenetére
Szívesen, az elsőre meg itt a válsz
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
A_ScHuLcZ
addikt
Segítsetek légyszi, ezeket a zenéket keresem, szinte biztos, hogy ismeritek őket:
Sugar, Sugar (ez a híres Sugar Sugar szám, az érdekelne, hogy ez melyik feldolgozás, és konkrétan ennek a verziónak ki az előadója? Annyi már kiderült, hogy nem az Archies, Aaron Carter és Pickett Wilson, de akkor ki? Ezt a részletet ebből szedtem: Stars on 45.mp3, ebben több zene van összepakolva, köztük ez is.
A második ez nagyon halk, alig hallható, nembiztos hogy kivehető a szöveg, de aki ismeri a számot, az rá fog ismerni. Én is ismerem, csak nem tudom mi ez.
És végül a harmadik ez 1 ismert rocknóta lehet, csak én nem ismerem
Nagyon megköszönném, ha tudtok segíteni
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
rien
senior tag
Ha ez az a mix amit keresel akkor ennek az eleje Rui Da Silva feat. Cassandra - Touch me
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
Egy szám címét szeretném megtutni.Per pillanat linket nem tudok adni (hamarosan)
De Armin van Buuren - A state of trance Episode 263 című mixében az első szám az a szám amit keresek. Ha valaki esetleg már ebből kitalálja, azt nagyon szépen megköszönöm. Ezer hála és köszönet![ Szerkesztve ]
Jön még boardosra lavina! :D
-
kicsitomi88
őstag
90 87.5 87.8 87.5
-
skrabi
senior tag
valszeg tuom mire gondolsz, de a szám címét nemtom...
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
skrabi
senior tag
nincs meg vkinek véletlen scott mc'annecytől a deep sweet lake of loch ness??? naon fontos lenne, BÍZOM BENNETEK! állítólag limewire al le lehet tölteni de nekem olyanom nincs... PLZ SEGÍCCSETEK! SOS
ha megvan: skrabi94@gmail.com ...plz!
[ Szerkesztve ]
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
N4r4ncs
aktív tag
Hallottam most egy fasza kis számot a roxy rádión semmi szöveg benne csak végig szinte harmonika megy benne ,asszem új lehet,nem ismeri valaki?
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
kicsitomi88
őstag
90 87.5 87.8 87.5
-
qdak
addikt
people stop the music .... egy csaj énekli disco zene. help
Ndruu bizok bennedஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Flashback
addikt
Az AMG szörnyeteg alatt mi az épp futó zeneszám címe?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Scorpion
tag
Hi.
Nekem a clubinside.hu-n levő számoknak kellenének az előadói és a szám címei.
Párnak tudom én is. Pl David Guetta - Love is Gone.
De sokuknak nem tudom.
Pl. egyben egy csaj ezt énekli, hogy "I am in that mood I am rising high"
Aki bármelyiknek tudja a nevét, azt kérem írja le.
THX. -
o0tomy0o
tag
Ennek kéne az mp3-as változata: [link]
Sajnos mindenhol a börtönös verzió van, de abban nincs konga...
[ Szerkesztve ]
"Gyerekek! Amíg én élek, ennél a háznál ááállat lesz!!!" (Bödőcs T)
-
kagyula
aktív tag
Ismét föltenném a kérdésem, valaki meg tudná mondani az alábbi számnak a címét/előadóját?
[link]
Előre is köszönöm szépen.Legyen minden, sokszor.
-
joergie
őstag
Hahó! van egy kb 10 éves madonna klipp, amiben egy tengerparti villában sakkozik a csaj valakivel, nem tudjátok mi a címe? youtube link is jöhet
már meg is van The Power Of Goodbye
Ajánlom mindenkinek![ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Immy
őstag
Sziasztok!
A Keményfejű című film soundtrackje nincs meg valakinek? (Terence Hill)
Vagy esetleg nem tudjátok a filmben lévő zenéknek a címét?Köszönettel: Immy
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
qdak
addikt
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
-
_Gomba_
tag
Hali
Ha a dudásra gondoltok. Nekem nem jön be
És ha már ilyen akkor még:Nari & Milano presents Dek 31 - Gnuk!
Ui: és 1 régi Scooter - Back In UK
remélem segítettem
-
veterán
válasz Babetta-X #1533 üzenetére
Frederico Pratti (legalábbis ezt mondja egy régi discós felvételen)
Címet ne kérdezd, mert nem tudom. Most keresem a zenét, ha megtalálom, és ki tudok gobózni belőle valamit, akkor ideírom.
[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Snitsky
csendes tag
Az itt lévő zene még mindig nem ismerős valakinek? [link]
-
skrabi
senior tag
hello! skótdudás, üteme: ti ti tá ti ti ti ti ti ti tá ti ti tá ti ti tá ti ti ti ti ti ti tá tá tá; nem mai! lécci segíccsetek!!!;)
-
Babetta-X
senior tag
Ennek nem tudja valaki a címét? Discoshitben szokott menni..
www.jawababetta.atw.hu/zene.mp3 -
törölt tag
Hy!
Kb 2-3 honapja is nyomják a rádioban de most figyeltem fel rá.Valami régi cuccban vannak a srácok beőltőzve mostani zene kicsit nyávogos valami relax ....
-
Remington
őstag
az előbb ment egy szám a Juventuson, nem tudja valaki a címét?
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
qdak
addikt
Mistyc ? Scanless ? valakinek beugrik ebböl v mi zene probálkoztam másképp is, tegnapi party zene
-
3psilon
aktív tag
Kis help kéne.
Petőfin megy egy szám, instrumentális, semmi szöveg, csak vonóshangszerek játszanak benne. A dallamra nem emlékszem, de azt hiszem ez az egyetlen ilyen. Valaki tudja az előadót/címet?
Előre is köszi.Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Nem rég hallottam egy olyan számot, hogy skótdudához hasonló valami zümmög, meg jó kis dallamos, ütemes a zene. Tudom hogy kevés, de semmi egyebet nem tudok róla. -
AceTom
aktív tag
Hello!
Szeretném megtudni mi a címe a számnak, ami ebben a videóban megy: [link] 3:36-nál pár mp-et ... Előre is köszi a segítséget!
-
miller
tag
Az alábbi linken található zeneszám előadóját, címét keresem, ha felismeri valaki, kérem segítsen!
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
eof()
-
kaposi1
tag
Nem jut eszembe ennek a számnak az előadója és a szám címe .
[link]Ha valaki felismeri légyszi jelezze.[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ennek a filmnek a zenéje /nem a magyar/ fellelhető valahol ?[link]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
DroneZ^
őstag
nemtudjátok ennek a számnak a címét? azthiszem már kérdeztem de vagy nem jött válasz vagy nem vettem észre, köszi!
[link]“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
qdak
addikt
-
bzoley
veterán
-
CactuS
Arcképgyáros
Yep,csak igy előadó alapján,ha tudtam volna,akkor nem kérezek, meg adok munkát mindenkinek Amolyan tyúk vagy tojás dolognak tűnik innen.
Azért köszönöm az erőfeszítéseidetHave you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest