Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- kenand: Star Wars KOTOR I és II Android és iOS ingyen + magyarítás felrakása
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
sziasztok, a roxy rádión megy mostanság egy szám, sosem csípem el a szám címét, egy üde hangú csaj énekli a vokál részét és véleményem szerint a refrén az hogy "díííípöööőőőr" (a.k.a) deeper) rákerestem a neten mindenhol szinte, le is töltöttem sokat, de egyik sem az, ha valaki tudná a címét és meg is osztaná velem nagyon megköszönném, előre is köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Van benne egy szám olyan 1:40, 1:50 környékén, az a Barcode Brothers - Flute ha jól elékszem.
A többi meg vagy Top Gun-os zene, vagy valami klasszikus zene feldolgozás.
Végighallgattam kb. 100 Mozart számot, Bach-ot, de nem találtam meg az alapját egyiknek sem. -
qdak
addikt
Folks what's the music composition that starts playing at 1:51?? That music composition is definately Mozart's but which one????? Mozart has more than 600 music opuses.....
im looking quite a while too for that song..
Hey bro, I've try to mute sound of this clip. Start from word 'Stars of SHUKOI' and togather play this music '..youtube watch?v=ORlWeIrKPp0' right after injecting the fuel, music stop. Result very nice clip. Pls try...
talán segit ... de nem tok angolul u h lehet hulyeség
-
kicsitomi88
őstag
válasz
kicsitomi88 #1591 üzenetére
Biztos senki?
Pedig annyiszor jatsszak...
-
kicsitomi88
őstag
Na egy oltari nagy keresem lenne sracok,
Megy a radioba mostanaban egy spanish nyelvu szam amiben elhangzik az h 'basta' és ilyen futyuloszeru ritmus(utem) van benne es tok dallamos meg minden...(ferfi(ak) enekli(k))
Na ennel erdekelne az eloadoja es a cime
koszi
-
slapec
tag
Sziasztok!
Ennek a számnak mi lehet a címe?
[link]November 11-én ment a FearFM-en, ebbe a szettbe:
Spana @ Fear FM [02-11-07]Átnéztem már a tracklistjét, de nincs benne. A szám szerintem nagyon hasonlít a Flyzone - Don't leave me this way remixére, de annak a 4 verziója közül egyik se pont ez..
pontosabban: az original mix bevezetője _majdnem_ ilyen, de amit én hallottam, abba nincs egyáltalán szöveg.Lécci, segítsetek! köszi
-
Trasho
tag
Hali!
Hallottam én kb fél órája a Prison Break mondhatni egyik zenéjét Club Mix-ben a RadioNext-en...valaki megtudná mondani a szám címet? Álltalában a reklámnál megy a tv-ben az a szám, ha jól emlékszem! Köszi
-
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
Ennek a kisfilmnek a zenéit keresem:
[link]
Köszi előre is! -
rien
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ #1586 üzenetére
Szívesen, az elsőre meg itt a válsz
-
A_ScHuLcZ
addikt
Segítsetek légyszi, ezeket a zenéket keresem, szinte biztos, hogy ismeritek őket:
Sugar, Sugar (ez a híres Sugar Sugar szám, az érdekelne, hogy ez melyik feldolgozás, és konkrétan ennek a verziónak ki az előadója? Annyi már kiderült, hogy nem az Archies, Aaron Carter és Pickett Wilson, de akkor ki? Ezt a részletet ebből szedtem: Stars on 45.mp3, ebben több zene van összepakolva, köztük ez is.
A második ez nagyon halk, alig hallható, nembiztos hogy kivehető a szöveg, de aki ismeri a számot, az rá fog ismerni. Én is ismerem, csak nem tudom mi ez.
És végül a harmadik ez 1 ismert rocknóta lehet, csak én nem ismerem
Nagyon megköszönném, ha tudtok segíteni
-
rien
senior tag
Ha ez az a mix amit keresel akkor ennek az eleje Rui Da Silva feat. Cassandra - Touch me
-
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
Egy szám címét szeretném megtutni.Per pillanat linket nem tudok adni (hamarosan)
De Armin van Buuren - A state of trance Episode 263 című mixében az első szám az a szám amit keresek. Ha valaki esetleg már ebből kitalálja, azt nagyon szépen megköszönöm. Ezer hála és köszönet![ Szerkesztve ]
-
kicsitomi88
őstag
-
skrabi
senior tag
valszeg tuom mire gondolsz, de a szám címét nemtom...
-
skrabi
senior tag
nincs meg vkinek véletlen scott mc'annecytől a deep sweet lake of loch ness??? naon fontos lenne, BÍZOM BENNETEK! állítólag limewire al le lehet tölteni de nekem olyanom nincs... PLZ SEGÍCCSETEK! SOS
ha megvan: skrabi94@gmail.com ...plz!
[ Szerkesztve ]
-
N4r4ncs
aktív tag
Hallottam most egy fasza kis számot a roxy rádión semmi szöveg benne csak végig szinte harmonika megy benne
,asszem új lehet,nem ismeri valaki?
-
kicsitomi88
őstag
-
qdak
addikt
people stop the music .... egy csaj énekli disco zene. help
Ndruu bizok benned -
Flashback
addikt
Az AMG szörnyeteg alatt mi az épp futó zeneszám címe?
-
Scorpion
tag
Hi.
Nekem a clubinside.hu-n levő számoknak kellenének az előadói és a szám címei.
Párnak tudom én is. Pl David Guetta - Love is Gone.
De sokuknak nem tudom.
Pl. egyben egy csaj ezt énekli, hogy "I am in that mood I am rising high"
Aki bármelyiknek tudja a nevét, azt kérem írja le.
THX. -
o0tomy0o
tag
Ennek kéne az mp3-as változata: [link]
Sajnos mindenhol a börtönös verzió van, de abban nincs konga...
[ Szerkesztve ]
-
kagyula
aktív tag
Ismét föltenném a kérdésem, valaki meg tudná mondani az alábbi számnak a címét/előadóját?
[link]
Előre is köszönöm szépen. -
joergie
őstag
Hahó! van egy kb 10 éves madonna klipp, amiben egy tengerparti villában sakkozik a csaj valakivel, nem tudjátok mi a címe? youtube link is jöhet
már meg is van
The Power Of Goodbye
Ajánlom mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
Immy
őstag
Sziasztok!
A Keményfejű című film soundtrackje nincs meg valakinek? (Terence Hill)
Vagy esetleg nem tudjátok a filmben lévő zenéknek a címét?Köszönettel: Immy
-
_Gomba_
tag
Hali
Ha a dudásra gondoltok. Nekem nem jön be
És ha már ilyen akkor még:Nari & Milano presents Dek 31 - Gnuk!
Ui: és 1 régi Scooter - Back In UK
remélem segítettem
-
Snitsky
csendes tag
Az itt lévő zene még mindig nem ismerős valakinek?
[link]
-
skrabi
senior tag
hello! skótdudás, üteme: ti ti tá ti ti ti ti ti ti tá ti ti tá ti ti tá ti ti ti ti ti ti tá tá tá; nem mai! lécci segíccsetek!!!;)
-
Babetta-X
senior tag
Ennek nem tudja valaki a címét? Discoshitben szokott menni..
www.jawababetta.atw.hu/zene.mp3 -
törölt tag
Hy!
Kb 2-3 honapja is nyomják a rádioban de most figyeltem fel rá.Valami régi cuccban vannak a srácok beőltőzve mostani zene kicsit nyávogos valami relax ....
-
Remington
őstag
az előbb ment egy szám a Juventuson, nem tudja valaki a címét?
-
qdak
addikt
Mistyc ? Scanless ? valakinek beugrik ebböl v mi zene probálkoztam másképp is, tegnapi party zene
-
3psilon
aktív tag
Kis help kéne.
Petőfin megy egy szám, instrumentális, semmi szöveg, csak vonóshangszerek játszanak benne. A dallamra nem emlékszem, de azt hiszem ez az egyetlen ilyen. Valaki tudja az előadót/címet?
Előre is köszi. -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Nem rég hallottam egy olyan számot, hogy skótdudához hasonló valami zümmög, meg jó kis dallamos, ütemes a zene. Tudom hogy kevés, de semmi egyebet nem tudok róla. -
AceTom
aktív tag
Hello!
Szeretném megtudni mi a címe a számnak, ami ebben a videóban megy: [link] 3:36-nál pár mp-et ... Előre is köszi a segítséget!
-
miller
tag
Az alábbi linken található zeneszám előadóját, címét keresem, ha felismeri valaki, kérem segítsen!
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
kaposi1
tag
Nem jut eszembe ennek a számnak az előadója és a szám címe .
[link]Ha valaki felismeri légyszi jelezze.[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ennek a filmnek a zenéje /nem a magyar/ fellelhető valahol ?[link]
-
DroneZ^
őstag
nemtudjátok ennek a számnak a címét? azthiszem már kérdeztem de vagy nem jött válasz vagy nem vettem észre, köszi!
[link] -
qdak
addikt
-
bzoley
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest