- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
No akkor én is feladom a magam kis feladványát.
Igazából egy videóklipről lenne szó, és a hozzá tartozó számról.
A történet : ha jól emlékszem 1997-98 körül adta a német VIVA a klipet, a klipben érdekesen öltözött emberek voltak. Bőrszerkó meg ilyen szadis kinézet, szal elég érdekesen néztek ki, inkább kicsit olyan 666-os feelingje volt a ruháknak... A helyszín egy barlang-szerű sötét hely volt. Egyik jelenet ami megmaradt bennem az az, hogy (talán) egy nő egy hatttalmas flex-szel vág vmit és repkednek a szikrák össze-vissza.
A szám stílusa talán techno (semmiképp nem rock) vagy esetleg dance, disco, (max hardcore)
Ha valaki ezt tudja, adok neki egy csokit... -
REDeath
őstag
nem tom bitzrtos emlékszi kvalaki mikor mondtam hoyg amikor kérdezek valamit itt mer már 4 napja keresem, akor általában 4 percre rá megtalálom
most mé lenne másképp?xD
ACE OF BASE - LIFE IS A FLOWER
egyébként nem hiszem el hogy csak akkor tlaálok rá ha it megkérdezem
de legalább a megérzésem jó voltAoB
ja és fire helyett smilingkicsitse lehetett zaj ahol hallottam a szöveget
mondjuk kb 10 éve is már hallottam szeirntem
zeneszámok kiadását mér nem irjak a lyrices oldalak?
na a léyneg , megint hepi vagyokmultkor is egy ace of base számra derült fény
mármint hogy ők az előadók
boldoggá teszik az embereket még most is
[link]
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
sziasztok
elég kevés van a fejemben a dalból, néha adják slágerrádión, egy nő énekeli
a refrén valami ilyesmi, de a szavak ne mbiztos hogy jók, de én ezt vettem ki belőle
carry on fiiiiiire...
sok infó mi?ha valaki hallja esetlg vagy beugrik neki, kérem szóljon, egyszerűen nem emlékszek belőle többre
ja és nem egy mai zene szvsz, olyan 80-as 90-es évek több mint valószínű
nem mintha slágeren új zenék lennének a fő zenék
ja és kicsit olyan Ace of Base-es beütése van, de lehet ez csak az én hülyeségem.
mondjuk utána is keresek hátha tényleg ők azok -
törölt tag
tegnap bongesztem a reklamadatbazist es csomo lyan zenere akadtam, ami nekem kell
nezze mindenki, ha reklamrol van szo
-
Brian_RL
aktív tag
Hello!
[link]
A háttérben szóló zene előadója/címe érdekelne. Előre is köszi! -
válasz
werszomjas #386 üzenetére
-
RAM
őstag
válasz
werszomjas #386 üzenetére
Bori után: Moloko - Forever More
-
werszomjas
addikt
hejjho
ennek a dalnak lennek kviacsni a cimere
[link]
köszi -
qdak
addikt
Hipp-hopp, itt vagyok,
hogy honnan, az titok,
és addig itt leszek, amíg el nem megyek.
Együtt énekelünk, játszunk és nevetünk,
amíg együtt leszünk, az idő repül velünk.
????? -
qdak
addikt
http://www.intercom.hu/honlapok/asolyomvegveszelyben/
a mozi előzetesben a zene mi? -
qdak
addikt
(#343) up
-
Biaggio
őstag
Folyamatosan a legfrissebb reklámzenék adatai: Reklámadatbázis [link]
Ha valamit nem találsz, látogasd meg fórumunkat -
CYBERIA
őstag
Hej
Két szám címe érdekelne, az egyik az a forma 1-es zene még a '90-es évek elejéről (vagy még korábbról), a másik meg megint csak valami régiség, idézem ''áj láv jú á dú á dú á dú á dú á dú''. -
még mindig ez az ice... annyit agyaltam már rajta, hogy elővettem iTunes-t és ő azt mondta nekem hogy Starsplash - Cold As Ice (vagy BBQ - Cold As Ice)
remélem ez az mert ennél jobbat nem tudok (főleg olyat amit más is hallgat, plána még az autóban...) elég népszerű dal/szám -
fero02
nagyúr
Probiker, eastsider: nekem jobban bejön, mint a csokibácsi
qdak: bízom benned!
[Szerkesztve] -
fero02
nagyúr
Srácok!
Vki le tudná nekem vadászni ezt a számot: Shawn Colvin-Crazy [link]
Ezt a számot dolgozta fel Cnarls Barkley, csak nem sikerült neki ilyen jóra, mint az eredeti...Egy akusztikus gitárral is mekkora zenét lehet csinálni
Előre is köszönöm!
Üdv! -
eastsider
nagyúr
Hy ez a zene kéne: [link]Jó minőségben
nem tudja vki honnan tudom megszerezni?
Előre is THX -
REDeath
őstag
a szia gyuri vagyok swing remixben a háttérzene létezik külön is?
[link] -
Szabesz
őstag
Üdv!
Valaki meg tudná mondani ennek a címét, mert nem ugrik be[link]
-
válasz
Szten Márs #344 üzenetére
valóban így van... La Isla Bonita a címe...
ha ilyen van, hogy tudja az ember a szövegnek egy részletét, esetleg még az előadóját is, akkor érdemes beírni google-be pl. így : madonna girl loves a boy boy loves a girl lyric és az első találatban biztos benne lesz... nekem így szokott sikerülni, de amúgy most ismertem ezt a számot... -
Drizzt
nagyúr
válasz
kovacsfery #286 üzenetére
Ahaa, kösz!
-
htibor
tag
válasz
Szten Márs #344 üzenetére
Ha a fogaskerekek rendesen végzik a dolgukat a tökfödőmben, akkor a latinos az a La Isla Bonita, a torreádoros meg a Take a Bow.
-
Szten Márs
nagyúr
Emberek! Vészhelyzet van, mert kockásra gondolkodtam az agyam de még kis részlet sem jut eszembe
Volt madonnának egy latinos beütésű száma, tök híres szám volt és boy loves a girl meg girl loves a boy ez a két sor ami így talán talán valahogy így volt benne... valaki?
Azt hiszem egy torreádor volt a klipjében.
[Szerkesztve] -
qdak
addikt
[link]
na szoval ennek a számnak a kezdete ugyanolyan mint 1 másiké a mi nem hardcore abba a számban kiabálnak is közben !!!! s nem jut eszem be pedig meg van léci segitsetek v le7 h vmi film zene????? -
htibor
tag
válasz
szd@root.hu #339 üzenetére
Mielőtt saját linket szúrsz be győzödj meg róla, hogy él-e.
Valószínűleg mivel nincs mögötte semmilyen html tartalom, ezért nem él sokáig a file, akárhányszor is töltöd fel újra és újra.
Az oldalon csináld meg linket a file-ra, és úgy add körbe a file elérését, hogy létezik hivatkozás.
Úgy jobban tudunk segíteni... -
szd@root.hu
tag
válasz
szd@root.hu #336 üzenetére
hasonló vagyis country stílusú számokat...
[link]
ilyeneket...
vki tud ajánlani? -
szd@root.hu
tag
hali
keresek hasonló számokat
[link]
tud vki ilyeneket ajánlani?
jah és kéne egy feldolgozás....
az amazonas kincse c. filmben volt az elején (amikor összeveri a csávó a focistákat) egy zene.
Missy Elliott - Get your Freak On
na ez nem az. nekem az a feldolgozás kéne amiben van gitár is (vagyis ami a filmben szerepel) -
t1
veterán
üdv
a rúzsa magdninak mostanában jáccák az egyik számt vmi rokc n roll-ról szól és ACDC is szerepel benne mi lehet a címe? -
akasp
senior tag
hi. ma reggel hallottam radio88on azt a számot, amelyikben szinte minden sorba a ''girlfriend'' szót mondja. mostani zene lehet, mert van benne egy kis reap/hiphop rész is
-
Nem tom kéredezték-e már (nem találtam) de a TVben megy mostanában egy asszem farmeros reklámban valami nagyon kellemes funkhouse szerű muzsika.
Asszem valami farmerreklám vagy mi. Ha nem tudjátok mi az, akkor nekiállok reklámot nézni, és megmondom melyikben van
előre is köszi a helpet ^^ -
kovacsfery
csendes tag
Most látom hogy busman a 143-as hozzászólásban már megválaszolta a Dreher reklámos kérdéseket...szóval sorry...
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
sziasztok. nekem most kissé más kérdésem lenne. ritka zenéket honnan lehet beszerezni? igen, citromdródon és az amerikai cipőmárkán kerestem de nincs sehol....
youtube-on fent van 1-2 klip, de nem akarom onnan rippelni a zenét.
konkrétan ezekről lenne szó:
[link]
Ol' Dirty Bastard Feat Mc Eiht & E-40 - Shimmy Shimmy Ya
[link]
Tweedy Bird Loc - Fucc Miami
Lemezboltokban egyébként sok régi előadó egyáltlaán nincs, még nem is hallottak róla... -
htibor
tag
Én tudom melyik zenebetétről van szó, a végén is megszólal a dallam, amikor Alan megszökik Charlie karja alól
))
[link]
Itt a film adatlapja, látatlanba a Corbucci's Island-ra tippelek.
Este tudom csak megnézni, hogy tényleg az-e. ha addig kibírod...
''Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot''
-
Nem nem a főcímzenére gondolok azt ismerem. Ez egy másik szám amit sajnos nem találtam még meg sehol. Nem játszák túl sokat a filmben nem tudom hogy a soundtrackben benne van e. Megnéztem már onnan is pár számot de azok nemis hasonlítottak. Lehet legegyszerübb az lenne ha fognám és kivágnám a filmből azt a kis zenebetétet
-
qdak
addikt
Kincs ami nincs - Movin' Cruisin'
zenéjét szerezte: Carmelo & Michelangelo La Bionda
----------------------------------------------------------------
Let me tell you 'bout the life I live
And do listen to the advice I give
Don't ever worry 'cos you got no home
You got your freedom if you roam alone
Movin' movin' movin' movin'
Cruisin' cruisin' cruisin' cruisin'
Movin' movin' movin' movin'
Cruisin' cruisin' cruisin' cruisin'
nem erre gondolsz????? -
Ra3
őstag
[link]
ami a videó alatt megy zene, tudja valaki hogy micsoda? -
Hali!
Annak a számnak a címe kéne amit a kincs ami nincsben játszanak amikor hajótöröttként megérkeznek a szigetre. Aztán van egy jelenet utánna amikor különválnak és mászkálnak a szigeten. Nos az a zene kéne amit ez alatt a jelenet alatt játszanak!
Előre is thx! -
Pipó
őstag
válasz
kovacsfery #285 üzenetére
köszi, megvan.
-
Gyusz
őstag
The Sopranos 6. évad 16. rész, úgy a hatodik-hetedik perc környékén megy valamilyen háttérzene (amikor a meccset nézik), ami ismerős, de nem jövök rá se a címre se az előadóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- Napelem
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Be quiet! DARK ROCK PRO 4
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000