Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
(Kolombusz) #186 üzenetére
na már csak azt mond emg
Daler Mehndi- Tunak Tunak Tun ezt honan szerezzem be?
-
Kiskokó
veterán
válasz
(Kolombusz) #186 üzenetére
oh köszi ott el is felejtettem meglesni.
-
Blackon
csendes tag
Elég sokkoló videó, pitt bulok eléggé közelállnak a szívemhez ezért elég sajnálatos, hogy ilyen videó alá kell felhasználni egyetlen egy zenét is.
Viszont a szám címe ami a cideó alatt szól nagyon kellene nekem.
[link] -
csaabz
őstag
Hello!
2 szám lenne, amiket már évek óta kutatok. A videoklippjükről tudok írni pár sort.
Első: fekete-fehér klipp. kb 1940es évek Amerikája, showbusiness. Három szereplő: fiatal nő, fiatal férfi, idősebb férfi. Együtt énekelnek, de aztán a fiatal férfi összejön a nővel, amin megsértődik az idősebbik és így ''szólókarrierbe'' kezd. Vagy vmi ilyesmi. Nagyon régen láttam. Még kiskoromban. A műfaj pop, tele vokállal.
Második: Régen, évekkel ezelőtt volt asszem egy tv3 nevű csatorna, azon reggelenként ment a music box, ami egy besmsezős-zenekívánós műsor volt. Ott hallottam sokszor ezt a számot. A műfaja trance. A klip helyszíne sivatag, nagy sziklákkal és egy madárnak öltözött férfit mutogatnak néha. Vokál nincs. Armin Van Buuren egyik State of trance mix-e kezdődött 1 nagyon rövid részlettel ebből a zenéből. Csak 1 pár másodperces bejátszás volt.
Bárki tudna segíteni, nagyon megköszönném....... -
Jégkokó
veterán
lenne egy szám aminek az előadója és a szám címe kéne , a szám valahogy igy kezdőik: néhány hete volt a világ fordult s vele szédültem el.
-
Kiskokó
veterán
helloka
[link]
1:10nél ez a discos zene jó régi.. mi a cime meg az előadó.. ha tudjátok esetleg az utánalévő trök vagy nem is tom milyne zene cimét az is jöhet.
köszi -
qdak
addikt
http://www.4shared.com/file/19751880/a35bc425/Ez_mi_lehet_03.html
nem nekem lessz u h léccci segitsetek
[Szerkesztve] -
DragonR+
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #168 üzenetére
Tessék.
[link]
[Szerkesztve] -
Kris91
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne 3 szám előadója-címe.
1iscovery Channel-Thimothy Treadwell életéről szóló dokumentumfilm (A Grizzlyember) előzetese közben megy a zene. Szerintem ez a lenehezebb.
2: Dulux reklámEgy csaj áll a videó elején és minden zöld színű körülötte, aztán csinál valamit. Diszkó jellegű a szám, ha jól emlékszem.
3:Autóban ugyan azon a helyen hallottam kétszer is (ha jól emlékszem, akkor...) a Sláger rádióban. Magyar szám, szerintem simán van már 10 éves zene és a refrénje valami olyasmi, hogy ''Engedj be kérlek''. És nem Bikiniről van szó.
Előre is köszi! -
Ted_Beneky
senior tag
Sziasztok !
Az Álmok Háza rajzfilm '' főcímzenéje'' kellene nekem . Hátha tud valaki segíteni ...
Köszi ! -
Immy
őstag
Hali!
Szabadeurópa rádió kezdő szignálját vki megtudná mondani hogy honnan lehet letölteni?
teenager party (nyugat-német katona énnekkar (férfi))
thx -
The DJ
addikt
válasz
Armando_19 #162 üzenetére
Na akkor összegzek: Diszkós stílusú zene, a Kék Duna rádióban szokta hallani, amit azóta eszeveszetten hallgatok a neten
Pasi énekli, új szám. A refrén ez a rejtélyes ''sztaarsz onö rááájsz'' és ezt mondogatja sokszor, a szám közepe felé lassan is.
Hajrá -
qdak
addikt
up
ICE szo van benne sokszor
techno stilusú
2000 környékén talán
ja indulásnál ROCK-os beutése
nekm nem segit senki( -
eddie17
addikt
Valaki tudna segíteni, hogy ki az előadó és a szám címe, a CSI-Miami helyszinelők főcíménél. Na ezt jó megaszontam. Szóval a főcím zene érdekelne.
Előre is köszönöm. -
Sziasztok!
Egy régebbi nagyszerű filmben hallottam egy zenét,aminek szeretném tudni a szám cimét. Konkrétan a Kontrollban hallható olyan 23 percnél,miután lebeszélik a ''sinezést''. Előre is köszönöm -
The DJ
addikt
válasz
Armando_19 #159 üzenetére
Így legyen, várom
-
The DJ
addikt
Hát gyerekek senki se nyert hangszórót
Sajnos nem az a szám az, amit mi keresünk az tök új és pasi énekli
További ötleteket várok -
Brian_RL
aktív tag
Senki nem akadt még rá a Die hard 4 zenéire?
-
The DJ
addikt
válasz
Armando_19 #152 üzenetére
Köszönöm az ötletet, elég használhatónak tűnik, elképzelhetőnek tartom, hogy a hölgyemény ezt hallotta ki a a dalból, délután kiderül, hogy nyertél-e hangszórót
-
The DJ
addikt
válasz
Armando_19 #149 üzenetére
Hmm, sose következtettem volna ezt ki magamtól, de van benne valami
Ebben az esetben szerintem te is erre gondolsz: [link] -
RAM
őstag
válasz
Armando_19 #149 üzenetére
Opus - Life,
amire te gondolsz -
Relisys
senior tag
[link]
Ennek tudja valaki a címét? -
decibel
aktív tag
A rádióban elég gyakran játszanak mostanság egy dance számot. Csaj énekel benne elég rockos, rekedtes hangon. A refrén: ''Can u feel it comin', can u feel it comin' here it comes''. Valaki tudna mondani egy címet vagy előadót?
-
BaKeSZ87
őstag
Animal Planet-en szokott lenni egy reklám, amivel a csatornát reklámozzák, és egy nő énekel, annyi szöveg van csak benne, hogy ''Sunny days''. Ha valaki meg tudná mondani a címét, nagyon megköszönném.
-
busman
veterán
Dreher: Bobby Womack:across the 110st street......
[Szerkesztve] -
Immy
őstag
Hali!
Szabadeurópa rádió kezdő szignálját vki megtudná mondani hogy honnan lehet letölteni?
teenager party (nyugat-német katona énnekkar (férfi))
thx -
The DJ
addikt
Egyik hölgy ismerősöm megbízott, hogy keressek meg neki egy számot, de rajtam kifogott
Sajnos az angoltudása nem éppen fényes, úgyhogy csak azt tudom írni, amit ő mondott nekem, de hátha nektek beugrik mi lehet ez
Valami ilyesmi a refrén: ''tüp türüptüpp tüpp sztaaaarsz önö ráájsz'' A refrén csak 1 mondat és azt mondogatja sokszor és van benne olyan rész, ahol lassan is mondja
Na kié lesz a dicsőség, hogy megfejti? -
troland26
őstag
sziiii
Nos nekem egy régikb 10-15 évesDisco sláger címe é s előadója kéne , a refrénben folyton azt énekli , hogy '' open your arms'' és ezt természetesen egy női hang teszi
-
Hujikolp
őstag
köszönöm, mindenkinek
-
törölt tag
válasz
Hujikolp #123 üzenetére
1. Cindy Lauper - Gils just want to have fun
2. The Cure - Sunday I'm in love
3. Aswad - Shine
4. Mike and the Mechanics - All I need is a mericle
5. Neneh Cherry - Manchild
6. Aztec Camera - Somewhere in my heart
7. Az elején be is mondja.
8. Chris Rea - Road to hell
9. Lásd #7.
10. Korál - Hazafelé
11. B-52s - Love shack -
Relisys
senior tag
Hi!
Ennek a számnak a címét szeretném:
[link]
Köszi, üdv. -
G@ben
addikt
A Gorillaznak melyik az a száma, amikor a sivatagban nyomulnak és sok gyerek veszi körül őket?
-
Retro11
senior tag
Üdv!
Nem tudja valaki,hogy mi a szám címe és előadója annak a zenének ami az új Dreher reklám alatt megy?
Előre is köszönöm! -
AmunRa
senior tag
Hi!
A viasaton a magyar sorozatok reklám alatt megy egy magyar zene.
Ki csinálta azt a zenét és mi szám címe?
Köszi! -
REDeath
őstag
hi
nem tudja valaki mi a címe annak a panjabi számnak ami néha megy rádióban?
rádió 1-en. nem tuti hogy panjabi de más nem nagyon lehet.
van benne egy nagy ''Come on..'' szöveg is...
ui: Áhhh ezt utálom, keresem egy órát, végső elkeseredésemben megkérdezem it, erre fél perc és megtalálom
[Szerkesztve] -
RAM
őstag
válasz
szd@root.hu #111 üzenetére
Tud
Éliás Jr. - Jól Vagyok -
Immy
őstag
Hali!
Nyugat-német katona énnekkar (férfi) - szabadeurópa rádió kezdő szignálját vki megtudná mondani hogy honnan lehet letölteni?
teenager party szignál
thx -
szd@root.hu
tag
hali
keresek egy magyar számot, aminek nem tom a címét sem az előadóját.
amit tudok:
egy mélyhangú férfi énekli, a refrén pedig,h ''jól vagyok, igen jól vagyok...''.
tud vki segíteni? :S -
Fecsy
tag
Hi!
Régen a klip klub főcímzenéje volt az rtl klubon,és a ma esti fókusz pluszban is hallottam,mikor a bunyósokról volt szó...kicsit prodigy-s beütése van,arra emlékszem,hogy fekete-fehér volt a klipje,és egy rohanó ember szemszögéből látta az ember a sikátorokat...
Valakinek valamilyen tippje?
Help
[Szerkesztve] -
Brian_RL
aktív tag
Szevasztok!
Ma hallottam egy számot a TV-ben, de nem láttam a kiírást. A refrénben valami ilyesmi volt: If I just stay, If I just lay here...
A klippvégén egy férfi egy mozgólépcső előtt feküdt.
Ismeri valaki ezt a számot? -
qdak
addikt
ha megtudod a cimét irj nekem lécci
Hipp-hopp, itt vagyok,
hogy honnan, az titok,
és addig itt leszek, amíg el nem megyek.
Együtt énekelünk, játszunk és nevetünk,
amíg együtt leszünk, az idő repül velünk.
Tizenpár éves dal, csak hirtelen beugrott.
Mod: valami gyerekműsor zenéje lehet.
ennek
csacsa -
Kaoru
senior tag
Nem tudom hol hallottam, de több mint valószínű fekete zene. A refrénjében ez van benne: nihá (vagy nyíháá), és utána rappal tovább a csávó. Azt hiszem mostani szám és egyszerűen nem tudok rájönni, ki az elődó, szám címe. Úgy pár hete játszák itthon.
-
qdak
addikt
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=35077
ö kellene -
dragonfx
veterán
mostanság jáccáka rádióban, olyna dances stílus, asszem tána roxyn, ma délután is szólt, és azt mondják benne ''freedom''..
mi a címe??? -
DroneZ^
őstag
nemtudja valaki az uj Dreher reklám zenéjének cimét? amelyikben ilyen bábuk vannak...
-
Brian_RL
aktív tag
Szevasztok!!
Megint a segítségeteket kérem. Megnéztem a Die hard 4-et és abban volt egy szám, amikor John McClane elmegy a hacker gyerekért és akkor megy a srácnál egy videóklipp, szóval az a szám kellene, legalábbis a címe v előadója. Ha esetleg valaki rátalálna valahol az egész albumra az szóljon legyen olyan kedves! Előre is köszönöm! -
hitman,
őstag
Üdv all!
Tudja valaki,hogy mi annak a Crystal számnak a címa aminek a kilpje egy koncertfelvétel és talán valamilyen ír zene fedolgozása volt? -
qdak
addikt
válasz
Focke-Wulf #81 üzenetére
In-Grid - Tu Es Foutu
-
Focke-Wulf
csendes tag
Sziasztok!
Van egy szerintem nagyon idegesítő zene, mindig azt énekli benne a csaj franciául hogy ''dümápromi'' és aztán ilyen hülye dob meg ritmus megy tütüdüfütütüdüdüüdütüüttütüdüdüüd
Nagyon ingerlő.
És ingerlékenykedni akarokNagyon szeretném kínozni magam és egyszer végighallgatni
tudtok segíteni? -
XSiGma
aktív tag
csáo keresek egy zenét hasonlo a destination calabriához de egy picit régebbi és a legelején egy férfi énekelget
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki mi lehet az amcsi motorok új főcím zenéje?
-
Geller72
veterán
Nem látta vki az Age of love-tol az Age of Love-szamot vhol?..megsemmisült a gyüjtim egy része, és nem találom sehol..ez az egy szám kellene..nem mixben..eredetiben..
Big 10x. -
Vicoo
senior tag
Hello mia címe&előadója annak aszámnak aminek a szövehge:''da da da da'', és alatta elég 1szerű szintetizátor megy,talán 80s.Valaki?
-
stargazer
senior tag
hi!
lenne egy nem könnyű kérdésem. Egy fantasztikus számot hallottam a minap a Petőfi rádión, aminek nagyon szeretném tudni a címét.
maga a szám egy instrumentális szám, melyben hegedűk, csellók, nagybőgők (vagy legalábbis valami ilyesmik) szerepelnek, és egyfajta szuggesszív, réveteg alapritmust diktálnak a hagnszerek benne, majd arra játsza rá a többi hangszer (sztem főleg hegedű) a dallamokat. Hasonlatos kicsit a dolog Ed Alleyne-Johnson számaihoz, még az sem biztos hogy nem ő az előadó, de sztem nem. -
Kiskokó
veterán
UP !
-
Kiskokó
veterán
hello
annak számnak acime érdeklne
amit a roxyn nyomatnak és iylen clint eastwood szerű vadnyugatos alapzenéje van és vlami csávó olyasmit énekel hogy tandane tandane ...
köszii
faxom hogy roxy levet a toplsitát a weblapjáról.
és ami aroxyn meg gyorsitotRihanna-umbrella számnak mia cime? letölthető az vlahonna vagy aroxy mixelte? -
k4mill4
csendes tag
válasz
werszomjas #60 üzenetére
A reklamadatbazis.hu szerint : Peter Bjorn And John - Young Folks
-
werszomjas
addikt
plz help mííí
egy reklámdal kellene
Cherokee ruha rekam zenejenk szamcime eloadoja..köszi -
k4mill4
csendes tag
válasz
God Vazzeg #58 üzenetére
Szia!
Ha minden igaz akkor The Chemical Brothers - Galvanize című száma az. -
God Vazzeg
veterán
Hello
A mostani sziget reklámnak a háttérzenéjét ismeri valaki?Bnőm nem hagy vele békén
-
BaKeSZ87
őstag
Az animal planet csatornán szokott lenni vmi reklám, asszem a csatornát reklámozzák, és a zene olyan, hogy egy csaj dúdol vmi ilyesmit hogy : pa, parara, parara pararara....
, ha vki meg tudná nekem mondani a címet, előadót, az tökjó lenne
. Előre is köszönöm
-
o0tomy0o
tag
válasz
kicsitomi88 #54 üzenetére
A Radio1-es néni mindig azt mondja hogy ''remek feldolgozás''... szerintem nem
-
o0tomy0o
tag
Nem tudja valaki hogy a '' Gym Class Heroes ft. Patrick Stump - Cupid's Chokehold'' szám mely számnak a feldolgozása?
-
qdak
addikt
up
techno stilusú
2000 környékén talán
ja indulásnál van 1 kis ROCK-os beutése
irjatok -
Arnold2
őstag
Az új Die Hard film végén, mikor elkezdődik a stáblista,milyen szám szól?
-
válasz
(Kolombusz) #44 üzenetére
Dehogy, természetesen nekem, te sem tod?
Az asszonynak majd én elhúzom a nótáját ha hazamentem
[Szerkesztve] -
Sziasztok, a szám címét tudom: Rose Garden, ez tuti, viszont nemtom az előadót, valami kis diumdisu zene, Dj valaki, remélem beugrik valakinek
[Szerkesztve] -
_Gomba_
tag
válasz
szd@root.hu #20 üzenetére
K7 - Come Baby Come egyenesen 93-ból
Remélem erre gondoltál -
--TIKI--
tag
[link]
a legelső szám címe kéne!
naon fontos lenne!!
elöre is köszi! -
Relisys
senior tag
Ennek a klipnek a zenéje kéne:
[link] -
Szatír
aktív tag
Sziasztok !
Eszembe jutott egy régi dal, de nem tudom sem az előadót, sem a címét..Valami olyasmi dereng a refrénből,hogy ''...people on the world..''
A klipben egy színesbőrű - vagy mesztic csajt meg egy krapekot / ifjonc Puff Daddy stílus / - ,hurcibálnak kamion platón egy éjszakai amcsi nagyváros utcáin.
Nagyon klassz szám volt kb. 10 éve...
Ha tud valaki segíjjen - köszi -
Uher
aktív tag
Jo estét!
Eme dal cimét és elöadóját keresem : [link]
Sajnos elég szar minőség, de hátha felismeri vki. Gitárszolo az egész.
Köszönöm.
[Szerkesztve] -
Spirál
tag
A Carter edző című filmben van egy szám a 1:30 percnél lévő ha valaki veszi a fáradságot megnézni, meghalgatni, és tuja mi az, akkor légyszi közölje, a címét... köszönöm
-
htibor
tag
válasz
...vagy a 90-es évek közepéről Pato Banton előadásában
-
válasz
vagy Eddie Grant lesz az előadó vagy The Equals, asszem eddie csak feldolgozta [persze többen is feldolgozták, de ők a híresebbek, akiket néha nyomnak a rádióban]
-
szd@root.hu
tag
van egy szám (régi - Baby come back...) és egy nagyon mélyhangú manus énekli. semmit sem találtam eddig. ilyen nincs. pedig múlkor hallottam az egerszeg rádióban.
valakinek van 5lete? -
G@ben
addikt
A következő dalnak ki az előadója és mi a címe?
Hipp-hopp, itt vagyok,
hogy honnan, az titok,
és addig itt leszek, amíg el nem megyek.
Együtt énekelünk, játszunk és nevetünk,
amíg együtt leszünk, az idő repül velünk.
Tizenpár éves dal, csak hirtelen beugrott.
Mod: valami gyerekműsor zenéje lehet.
[Szerkesztve] -
qdak
addikt
techno stilusú
2000 környékén talán
ja indulásnál van 1 kis ROCK-os beutése
irjatok
[Szerkesztve] -
kovacsfery
csendes tag
Válasz az előző (3.) topikból Razor1 kérdésére (4995. hsz):
The Rasmus - First day of my life
Itt hallgatható:
[link]
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
bob sinclairnek van egy száma, még a love generation előtt jóval, nemis discos, hanem skótdudás dallamvilágú.
valami freedom szerepelt a címében ha jóltudom, de a gugli erre mindig a legújabb művét dobja ki.
tudja valaki melyik lehet ez? -
Relisys
senior tag
ennek a számnak a címe kéne:
[link]
köszi -
akom
őstag
Esetleg ezt valaki ? [link]
-
MUŁĐER
addikt
[link]
ezt esetleg tudja valaki? -
qdak
addikt
válasz
kiskapucska #2 üzenetére
nem joo a link !!!!!!!!
-
e-biza
őstag
Pont időben
Tegnap a Roxyn ment 20:57kor és lemaradtam róla, csak ez a fél perc jutott. Aki tudja, kérem segitsen:
[link]
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest