Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowduet
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Átfutom majd mindenképpen! Elsőre vártam 5 percet is, és nem indult el akkor sem, viszont bios update után lehet nem vártam meg a 30 secet sem, szóval lehetséges hogy azt csinálta, mindenesetre már jó, köszönöm a segítséget és infókat!
-
Shadowduet
tag
válasz
Shadowduet
üzenetére
Végülis nem tudom hogy az oldotta-e meg, hogy kiszedtem mindent (cpu, ram, vga stb.), vagy csak egyszerűen nem vártam eleget amikor bent voltak a ramok meg minden miután megcsináltam az update-et, de mind1, már jó.

-
Shadowduet
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Q flash plus bios update megoldotta szerencsére, köszi azért.
-
Shadowduet
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Fogalmam sincs, elméletileg q flash plus-al updateeltem a biost (lehúztam mindent, kiszedtem a cpu-t is), de továbbra sincs semmi...
-
Shadowduet
tag
Sziasztok!
Adott egy patriot viper PVV532G600C30K ram kit, plusz egy gigabyte B650 EAGLE AX alaplap. Post-on nem jutok tovább, ég az alaplapi dram led visszajelző, hogy hiba van. Gyártói oldalon nincs rajta a támogatott ramok között ez a modul, akkor most szívás van? Valahogy tudok bios-t frissíteni ram nélkül? (cpu nélkül mintha lehetne, hátha).
Köszi előre is a választokat!
-
Shadowduet
tag
Nem lett meg végülis a kis darabka, de egy halott vinyóról leszedtem, és sikerült életet lehelni bele, köszi mindenkinek a segítséget!
-
Shadowduet
tag
Sziasztok!
Fizikailag sérült SSD-t lehet valahol vagy valamilyen módon javítani? A SATA csatlakozójánál a műanyag letört (hozta ismerős, valószínűleg fizikai behatás érte, nem mondta el mit csinált vele, de szerintem csatos sata kábelra volt dugva az SSD, aztán jött a brute force...), a fogak össze vissza állnak, bár azok nem törtek le. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy kuka? Köszi előre is!

ui.:sorry ha rossz helyre írtam, de nem találtam SSD problémás topicot
-
Shadowduet
tag
Sziasztok!
A következő problémával találkoztam.
Adott egy konfiguráció, amelyben ABIT NF-M2S alaplap található, a következőket tapasztaltam:
Bekapcsolom a gépet, full semmi nem jön be, meg se nyikkan, monitort nem érzékeli, még a BIOS-ig se jutok el, nem reagál semmire a gép. Kikapcsolni még hosszan se lehet, ergo ki kell húznom a tápot a hátuljából hogy kitudjam kapcsolni.
1GB Kingston DD2-es Ram van benne.
Codegen 350W táp ( tudom hogy nem a legjobb, de nem az én gépem)
Egy egy magos AMD proci van benne, sajnos ezt nem tudom pontosan milyen.A ramot, HDD-t, DVD- olvasók teszteltem másik gépbe, minden működik. (vinyó 100/100 as HDD Sentinel szerint.) Megnéztem az alaplai tüskéket, mind jó helyre van bedugva. Táppal szerintem nem lehet gond, mert ebből a konfigból 4 DB áll rendelkezésre, mindegyik ugyanezt a problémát generálja. Tanácstalan vagyok mi lehet a gond... Lehet hogy ez az alaplap széria ilyen selejtes volt vagy mi lehet a gond? Kondikat néztem, nem nagyon láttam olyan ami fel volt púposodva... Köszönöm a válaszokat előre is.
Üdv,
S.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gitáros topic
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- További aktív témák...
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- ERŐMŰ ELADÓ i5-13600KF + RX 6800 XT 32GB RAM 850W GOLD
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest