- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mester47
újonc
Üdv!
Remélem jó helyre írok ha esetleg mégsem akkor bocsánat.Következő lenne a probléma, van egy laptop Lenovo z580 (I53210,8GB ram, GeForce 630 2GB, 1TB HDD) időnként ha wifiről használom úgy dönt hogy eldobja a jelet, kiírja hogy korlátozott hozzá férés majd nem azonosítható hálózat. Ezt csinálja akár 5 percenként vagy éppen sose. Első körben a feladat megoldására azt találtam ki hogy kikapcsolom a wifi kártyát és be. A kikapcsolás még ment viszont mikor bekapcsolom lefagy a gép és se előre se hátra. Próbáltam Win 7 és 8.1 alatt is a hiba mindkét esetben fent áll. Próbáltam azt hogy csak új ip címet kérek, arra nem reagál. Hardveres hibára gyanakszom. Gari még van rá így nem akarom megbontani, viszont sok jót nem olvastam a szervizről így csak nagyon végső esetbe küldeném el.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Komplett PC eladó!/4060Ti/5600G/16GB/500GB
- Apple iMAC 24" M3 8/256 Green
- iMac27 5K, 2019, 3,7GHz, 1TB SSD, 32GB RAM, 8GB video - HIBÁTLAN - erősebbik kivitel
- ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II Alaplap + AMD Ryzen 7 5700X3D
- Dell EqualLogic PS4210E (SAN) szerver, 12x SAS 6TB tároló, két PSU, két vezérlő kártya, RAID, iSCSI
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged