Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
Attker #14170 üzenetére
Hát, nekem az NFS játékai mindig is a billentyűs irányításról szóltak. Van ugye a Shift, ami gondolom jobb kormánnyal, mert az már majdnem szimulátor, illetve NFS mércével konkrétan az, de a sorozat túlnyomó többsége billentyűvel az igazi. Billentyűn belül is van egykezes meg kétkezes módszer, én pl. csak két kézzel tudok menni, bal kéz gáz/fék (w és s középső bemutató ujj) , powerupok (gyűrűsujj) és hüvelykujjal a kézifék (space), mutatóujjal meg a hátranézés (e), jobb kéz mutató és bemutató ujjal meg nyilakkal a kormányzás.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Attker #14170 üzenetére
én tervezem kipróbálni. A profilerben átállítom a játékhoz direkt rendelt elfordulási szöget 270 fokra és a profilerből indítom - nagyon fontos - a játékot. Kaptam fülest, hogy mennie kell így. Első körben így próbáld. Én is így fogom, de előtte EZT próbálom ki simracewayben
ingyenes, fair, fejlődőképes, ajánlott.Itt a fórum a szomszédban, majd tekints be néha oda is
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iBasso DX180 2025 DAP fekete, 1 hónapos, sok Muzix garanciával eladó
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest