Hirdetés
- potyautas: Nóta állj!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
callmeakos #5734 üzenetére
Drukkolok neked cimbi! Én maximálisan úgy érzem, hogy megérdemeljük az 50 000 boostot...
Nagyon rondán le lettem húzva, és úgy érzem, hogy megérdemlem. (2db starter...~9000Ft...16000SB...Gratulálok -.-'
Vegye csak mindenki, akinek lehetősége van rá!
Szerk.:tegnap nagyon lelkiismeretfurdalásom volt! Rájötttem, hogy miért kezd unalmas lenni a játék...hát azért, mert a Porsche-mat GoldPackokból teljesen felhúztam...(megjegyzem borzalmasan rossz lett...nem jön be neki a kék-kék-kék-piros-(fehér)-piros...)
Megfogadtam, hogy nem veszek több Gold Packot, mert unalmassá teszi a játékot...a maradék Boost-ból majd különleges autókat szeretnék venni..(elsősorban egy E30 ast)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest