Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
hihetetlen, hogy mindig kimaradok ezekből, pedig de...
Én ilyet megint csak képről látok -
tutuhawer
őstag
minden fórumban azt hangsúlyozom, hogy azt vegyük meg, amit szeretünk. Nyilván az ún. "gyengébb" autóknak vannak korlátai, de jó (értsd:megfelelő) tuninggal mindegyik használható gép.
A lökdösődő tetvek ellen pedig van mit tenni, úgy kell előzni, hogy esélye se legyen leütni. Ha nekem sikerül a gyenge képességeimmel, akkor mindenki másnak. Übung macht den Meister! Odébbb minden nap benyomja a fórumba, igyekszik is, jár neki a piros pont, de nem annyiszor ám, ahányszor beírja... Szóval versenyek kellenek, meg is kérlek rá, hogy menj pár multit, és nyomasd, mint a félőrült. -
tutuhawer
őstag
válasz
kaoszamigó
üzenetére
a vaddisznó.... Minek iszik, aki nem bírja... ??? Jó kép

-
tutuhawer
őstag
elég hiányos az alkatrészlista, mert jó sok cuccot nyertek már a magyarok, mégsincs beírva. Nem véletlenül: egyikünk se teszi közzé a nyereményeket, de ennek a részemről vége. a route 55 pályáról folyamatosan benyomkodom a cucokat a world-garage.com megfelelő helyére, és fenn lesz a team-ger.neten is
-
tutuhawer
őstag
válasz
Beeerka
üzenetére
aaaaaaaaaaaaz igen. Elvileg Jól jár, aki eddig a fejlődés miatt összeszedegette. Nekem 2 napos sorozatom van.
Köszönöm az infót
szerk: az üldözést is köszi, ez még pontosítást igényel, időhatárokat kell nézni, mi után nem érdemes tovább menni, mi a max, ami után több pénzt/jobb kártyát/ nagyobb semmit nem kapunk. -
tutuhawer
őstag
tessék a téma, bemásolom az egész gondolatmenetemet, lehet rajta filózni:
most olvasom, hogy az üldözések hogyan is néznek ki, hát ez óriási baleset innen nézve, mondom, miért: ha 3 perc gagyi, semmilyen kis üldözésért jár az aranykártya, minek menjek be multizni, ahol jöhet boostos tuttifrutti ellenfél vagy nemnitrózó atomidős csaló? Ezt gondolják majd sokan. Akik meg nem, azok továbbra is team escape-et mennek majd jó sokat. Akik meg nem, azok partolni, partfarmolni, vagy a jóég tudja, mit fognak majd nyomni, és panaszkodni. Simán panaszkodom 1 mágnessel az aranykártya után pár boostos ellenfelet megelőzve. Brutális nagy versenyek maradnak így el érdeklődés hiányában. Amikor szétnitrózom a futamot azzal a tudattal, hogy ha elnézem a féktávot, vagy a forgalom érkezési sémáját, akkor a nem sokkal kisebb szintű M3 E30 lenitróz a francba a porschéval együtt. Ilyen nem lesz szerintem, ha csak nem veszik ki a csalókat és növelik meg brutálisan a multi ajándékokat. Mondjuk platinakártyával. Csak nekem vannak ilyen félelmeim? Csak engem zavar ez? Csak engem zavar, hogy a legjobb sofőreink és más nemzetek legjobbjai erre nem kíváncsiak? Csak nekem tűnik úgy, hogy egyre kevesebb a verseny? Ez a téma régóta érdekel... Akinek van hozzáfűznivalója, ossza meg reggel/délelőtt mindenképpen.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
aki a gyémántokat sorozatban jó sokáig összekapja, az jól jár(hat), ez a lényege az egyik új funkciónak. Adott a kérdés, hogy visszamenőleg is beleszámít, mert akkor van egy 2 napos sorozatom ám...
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito
üzenetére
hmmmm... sok ilyet láttam, hogy szegény vétlen sofőrt hátulról telibekapta a csaló, de engem bő egy év alatt senki. Az biztos egyébként, hogy ha lenne ilyen, akkor én is alt+f4-et nyomnék, hátha nem menti el a dolgot a játék. Közben ha esetleg a javítás után online lesz valaki(úgyse), akkor menjen legyen szíves egy hosszabb meg rövidebb, vagy mittudoménmilyen üldözést, lássuk meg, hogy jutalmaz az új rendszer. A tesztelő ssofőröknek ingyen válaszolok bármilyen nfs worldös kérdésre utána, azaz én is segítek egyet.

-
tutuhawer
őstag
válasz
MBazsee
üzenetére
Azt emelném ki, hogy végig követtem, ahogy tudtam, azaz: nincs feladás. Attól még, hogy valaki elhúz, lehagy, akár csalással is, magunknak végig kell nyomni normálisan, hibátlanul, és az is siker, ha meg van egy hiba és megelezzük az ellenfelet, külön fasza. szóval hibátlanul nyomjuk akkor is, ha nincs már esély aranyra, mert lhet, hogy lesz mégis.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
majd legközelebb rajta leszel, lesz még sok. amúgy miért fényesebb az én fényszóróm? Fényszóró hacket használok, biztos...

-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997
üzenetére
fekete pontért válaszolok, ha ennyire nem tudod elkölteni azt a több tízezer forintnyi boostodat. Audi, mert az RTR-X inkább egy eltúlzott szar, az a Audi pedig a technika csúcskategóriája(az egyik). Iletve vegyél minden autódra neont is, és akkor fog igazán jól menni a játék. Ez biztos.
-
tutuhawer
őstag
world-garage.com "in-depth performance part guide" - ezt akarom mondani, egyébként meg nem értek a tuninghoz, csak olvasgatok meg hallok ezt-azt.
egyéb: HONAP ESTÉTŐL KEZDVE MINDENKI FIGYELJE A FÓRUMOT ITT, MERT ÉN BENYOMOM IDE IS AZ AJÁNDÉK KÓDOT, AMIT HOLNAP ESTE KAPUNK ÉS HA MINDEN IGAZ, 24 ÓRÁN KERESZTÜL LEHET LEKÉRNI, ELKÖLTENI, FELHASZNÁLNI RÁÉR KÉSŐBB IS. MINÉL TÖBBEN ÍRJUK BE, ANNÁL JOBB. -
tutuhawer
őstag
válasz
Balller
üzenetére
sajnálom, haver, ez pech
Én azt tudom, hogy gyakran megyek TT-vel a route 55-n és ott a csak trainerrel gyorsítók is fejreállhatnak, a tank mód lenne az optimális nekik azon a pályán, mert sok a civil szemét helyen. A minap 2X is rányomtam a csaló ellen, és írtam is neki, hogy látom, oK, de leszarom, menjünk már. A végén beengedett a célba... -
tutuhawer
őstag
érdekes a mazda összeállítása motortuning tekintetében. Az igaz, hogy a magyar nagyágyúk kék-kék-zöld motortuningra esküsznek többségében, van is benne igazság, de a külföldi tesztpilóták írásai beletetették velem a 13-7-0 motort a mazda rx7-be. Szóval érdekes a tuningolás a számokon túl, mert azokat én is első osztály óta ismerem.
-
tutuhawer
őstag
újabb játékmód kb tavazs óta a team escape, azaz a haverokkal együtt menekülsz a zsaruk elől minimális kihívás és kockázat mellett. Tök könnyű, tök népszerű, jó sok xp-t és lóvét ad. Ezért szopom én a faszt, mert én meg versenyeket mennék, de üresek a pályák a team escape miatt.
-
tutuhawer
őstag
-
tutuhawer
őstag
az a tracklist belőlünk épül, de ha mi nem tápláljuk, nem épül, nem lesz pontosabb. A world-garage.com megfelelő részébe fényképpel együtt be lehet nyomni, és ha hiteles az új infótok, akkor a ti cuccotokat is beteszik a táblázatba. Én tervezem, hogy a kedvenc pályáimat benyomkodom hamarosan. A sok váratlan csóka meg majd jön oda multizni
.D
tervezek még videózást is, a ma reggeli mókáról csináltam is párat, mert kíváncsi voltam. Audi S5-tel mentem pár kiváló futamot. youtube.com/tutuhawer a csatornám. Betolok majd pár körrekordot is, de audi TT-s futamot is tervezek. A baj, hogy nem vagyok egy nagy videós, meg a hanggal is variálnom kell, nem megy egyik napról a másikra. -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
ok, nincs ezzel gond, én is sejtettem, hogy erről van szó. A fekete pont mindenesetre járt érte, sajnálom

-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
nem kell a khhmmmm, mert akkor még a munkaidőm vége előtt beírom, hogy a nevezési feltételekből elolvasható, kitalálható. Könnyítésképpen nem kínaiul írták a szöveget, hanem magyarul

-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Kapsz egy fekete pontot, meg egy választ is: igen, ha a nevezés során elküldött e-mailben kérik a tcm-es nicknevedet is. Az ugyebár regisztráció után létezik...
-
tutuhawer
őstag
ÚJ!!! Szépségverseny megint a TCM szervezésében. Minden további információ itt olvasható:
LINK -
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN
üzenetére
31 matricát nem könnyű feltenni úgy, hogy igényes legyen. Ez az autó rendben van, de nekem már túl össze-vissza. Nem titok, hogy az én autóim nem így bonyolultak, hanem egyszerűen bonyolultak. A piros pont mindenesetre jár érte, mert színek és formák azért összhangban vannak.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Mit számít, melyik a legjobb? Pár tizeddel jobb az egyik talán, mint a másik itt vagy ott. Én nem szavazok. illevte BMW M3 E46-ra mindenképp szavazok.
odébbb: 5-6 rossz döntés? Akkor még kell gyúrnod, hogy a legtöbb rossz döntést hozó játékos legyél. Én 36. szinten januában kb egy üres ingyen mazdával kezdtem el a TUTUHAWER profilomat. Előtte mindent eladtam és megvettem már. A BMW-t is meg tudtam venni, és akkoriban nem volt ám team escape, versenyezni kellett. Na, viszlát este! -
tutuhawer
őstag
gyorsan itt pár szóban elemzem a helyzetet innen nézve. Szóval bementem pár futamra a hazai pályára az audival, és megnéztem, mit tud: ez bőven 3 perces autó így, ilyen kevés tuninggal is. A mazda rx-7 race tuned alkatrészekkel megy 2:58-at, mindegyik profilomban, és az nagyon maximumnak tűnt nekem. többször is annyi lett, Az audi TT 3:01-et ment, és ez jobb lesz. Viszont jóval több hibalehetőség van az audival... Féktáv, civil, rossz ív, rossz tuning. A végeredmény az, hogy csak pro játékosoknak ajánlom én az audi TT-t, aki úgy érzi nem tudja szorosan fogni a gyeplőt, annak a Mazda Rx-7 battle machine 300 000-t kiváló választás. A skyline-t(Pro sport tuninggal) sajnos főleg megütöm, annál jobbra lesz képes a TT, ez bizonyos volt eddig is, most meg főleg. Nem csak magamból indulok ki, láttam jól tuningolt Audi TT-t jó időeredménnyel
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
ez a TT nagyon jó. Megizzaszt, de az r34 is izzasztó néha. Ez meg fele annyi tuninggal megy úgy, mint a Skyline. Annak is ilyennek kéne lennie legalább
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer
üzenetére
hát.. elég csúnya... a perfect startja majdnem megüti a pro tuningolt BMW M3-asomat. Amely ugyaebár le is tud fulladni, az audi meg nem, húz a perfect startom 220-30-ig is. A nitró menet közben is tényleg brutális. A kanyarodása nem rossz, csak nekem furcsa. várom a tapadást, és nem jön, még keresem a határait, de ez új autónál OK is. Párszor nagy sebességnél rideg lett, nem fordult el igazán, amit a fehér cuccok számlájára írok én magam a semmi kis tudásommal. Az 100%, hogy a kék felfüggesztést és kereket próbálom bele először, ha nyerek. Piros felfügg és fehér kerék meg megy az S5-be. Vagy a piros kerék akár a TT-be is. A motortuningot még ízlelgetem, nem tudom, hogy magamban higgyek-e vagy amit olvasok. A skyline-okat szerintem leüti. Azért ez mégiscsak ízig-vérig boostos kocsi. Volt...
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
na, itt vagyok én is, hamagyorsan összegurítom az árát, és megnézzük, éhesen, álmosan, fáradtan hogyan megyek vele. De a lelkesedés sokmindent megold ám...
szerk: na meg a jó zeneválasztás is segít... nick sentience, tom colontonio, greg downey és barátaik -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
heritage and diamond 2:43. A nagyon régi bérelhető R8-as audival jobbat mentem, a mostani korban a Pro audi r8-cal főleg. Balesetre gyanakszom a pálya végén, ennél talán jobb idő is lehetne.
szerk: a petersburg dam pedig tud tartogatni meglepetéseket. Én is tanulom még a pályát... -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
OK, ezek az általános tapasztalatok. Az óriási dolog lehet minden ingyenes játékosnak, hogy az erő vele van, és az utcai tuned alkatrészek is jó alapot adnak. A kanyarodást majd még kell gyakorolnia mindenkinek, de új az autó, ez nem is csoda.
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer
üzenetére
hát, a campuson 5.17 lett... az üti a Z4-es bmw-m idejét. azaz: megközelíti a jelenlegi mazda rx7-es képzeletbeli időmet.
A kempton docks az 3 körös lett, gondolom; a mission streetet szerintem elbasztad, az 1:33 az nem túl ütős
szerk: a fene tudja, a mission street érdekes, meg a campus interchange is. -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
ok, köszönöm. Most dolgozom 20 percet, utána megnézük, mit toltál a masinával. Miattunk powerupot ne használj ám, jól fog jönni az multiban is biztosan.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
nem ismerem mindkettőt. A TT-t kb fél éve 2-es szinten vezettem - kibérelve. De annyira nem sok az infó az audiról, hogy az már röhej. Alig van pár pilóta, akinek van neve és mért ideje is a kocsival. Persze van egy megbíható srác, aki nagyon komolyan megy vele a stat oldal szerint. Bizakodom én is, kb a skyline mellé várom ezt a gépet. Felébresztem tesómat, amint hazaérek, és átküldöm a másik szobába. Az iskolába meg majd fáradtan megyek.
szerk: tolj már néhány single player időt a géppel légy szíves. De nehogy belehibázz a körbe ám!
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
hát, a következőre is kell várnom fél évet biztosan, úgyhogy most egyelőre ennyi. Majd jön más újítás, azzal is jó leszek egy darabig. BMW M3 E30 vagy E92 lenne a tuti, de azok marha elérhetetlenek jelenleg.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
8 hónapja örültem így játéklóvés autónak... az a skyline volt. Most ez a gép. Made in Hungary

-
tutuhawer
őstag
audi TT elérhető, éppen kaptam a fülest, úgyhogy letesztelem, amint lehet, és kiderítem, hogy tényleg fasza-e vagy sem. ZSíííííííííííííííííííííííííííír
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer
üzenetére
most jut eszembe: sokan faltól falig mennek vele, és azt mondják egyes autókra, hogy faltól falig lehet csak menni vele. A kedvenc pályámon pl szinte bármivel végigmegyek traffic elütése nélkül is, route 55 (31-es szintű körpálya). Gyakorlás kell minden autóval, és tudni kell, hova szabad vele bemenni maradandó sérülések kockázata nélkül.
-
tutuhawer
őstag
A véleményem:
gyorsulás: komoly, nagyon erős a gép
nitró: ennek megfelelelően elég erős - nyilván nem boostos, de azért nem kutyafasza
fék: nekem OK, igaz, nem a legerősebb
tapadás: természetes, hogy a hátulja kicsit megúszik, de hát... mit lehet tenni...
fordulékonyság: kicsit bálna hatású, de jó tuninggal (értsd: jó színűekkel) nagyon frankón felépíthető
végsebesség: naná, hogy jó, nyilván nem boostos, de ez se kutyafasza
A motorerő az erőssége, a tapadása és így a kanyarsebessége a hátránya, de ha sokat mész vele, nagyon biztató eredményeket érhetsz el vele. Az enyémben az alkatrészek színe és minősége nem OK, mert a Subaru Impreza (az a szar, amire mindenki mondja, hogy szar) kapja a jó cuccokat. Lényeg a lényeg: a skyline időeredményit megközelíti, de teljesen máshogyan kell vele menni. Nyilván van ennél ütősebb gép a t2-ben, de ha jól vezeted, és a rajtnál előrelépsz, megfingathatod az amatőröket, meg a félprofikat is. A profikat nem.
szerk: csak hallomásom van a caymanről, bérelt verzitó vezettem fél éve kis szinten, az is érdekel?
szerk: az audi S5 hangja brutális erőt sugároz, és érzed is az úton.
szerk: az olvasásaim alapján kérsz-e tuningtippet? -
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito
üzenetére
és ez a jó válasz. Ha gyenge a gép, akkor is megtartom, mert kell nekem. Audi R8 már nem a legerősebben tuningolt autóm, de sokáig az volt, és így sem tudtam meccselni vele a nagyokat, de kell, azaz marad. Audi S5 marad, és az Audi TT megvételre kerül. Éppen nézegettem egy sofőrkolléga statisztikáit, mert nem titok, én szoktam nézegetni sokakat, és láttam egy nagyon brutális időt audi tt-vel. Még ha bugos idő is, akkor is komoly azzal a géppel, amire szinte egy emberként mondja a magyar nfs world társadalom, hogy szar meg nem fordul. Amint a kezembe kerül, én befordítom, és le is videózom. Éppen tegnap videóztam párat, de a hang nem volt jó, viszont a kép HD. Nem jókedvemből videóztam...
-
tutuhawer
őstag
szasz, nincs mire figyelni, csak magadra. AZ új autók boostosak. A nissan gt-r r35 v-spec elég jónak tűnik, veszélyes volt onnan nézve ahol én vagyok. Aztán ford focus rs is elég veszélyes, lotus elis-típusú gép. jól tapad, gyorsan fordul, gyenge a nitrója, nem egy izomgép. Játékpénzes autó lett 35-ös szinttől a ford gt (T3), 850 000 az ára, és ne kérdezze meg senki, hogy megéri-e megvenni, mert a válasz még mindig az: meg akarom venni, vagy nem akarom? Igen, kell nekem, akkor megveszem. Nem, nem szeretem, nem veszem meg.
-
tutuhawer
őstag
ÍGY van, ahogyan feri1014 is írja, és van még ennek könnyebb módja is:
bárhol is vagy az úton vagy versenyenben akár, benyomod a vakvilágba a számbillentyűzetről és a gépíróbillentyűzetről, hogy
/w whisper(privát üzenet kék betűs)
/s say(fő chat ablak fehér betűs)
/e verseny előtti ablak piros betűs
/f barátoknak körüzenet barna betűs
/g csak a groupban rózsaszín betűs; és azonnal lehet is írni a szöveget, egér használata nem is kell hozzá, gyorsaban megy a dolog. Privát üzenetnél csak benyomod, hogy /w és teszed utána a szóközt, már kék a betű és elkezded beírni a célszemély (barátlistában levő játékos) nevét, automatikus kezdi kiegészíteni, és ha OK, akkor szóköz, és már mehet is az üzenet szövege. -
tutuhawer
őstag
válasz
mr.kocka
üzenetére
van tanácsom: tök mindegy, melyiket kéred. Én nagyon sokféle trükköt hallottam már, magam is megpróbáltam ezeket a szisztémákat, de néha belezavarodtam, elbasztam, mert annyira mindegynek gondoltam. Ma már tudom is, mindegy, úgyhogy mindegy.
szerk:
@noxwill: "bele lehet fáradni, hogy nem nyersz" A 003-as profilban így vettem az autókat:
240 SX, vw golf MK V, subaru impreza, audi s5, lexus isf, audi r8, nissan 350Z, audi s5, porsche 959, mazda rx-7 battle machine. És nem veszítek folyamatosan, hanem szinte pontosan 50%-kal nyerek és vesztek. De amint kapok t2-es motortuningot, az impreza újra száguldani fog... A két piros cucc a motortérben nem elég ütős ;-)
Továbbra is: amit szeretünk, azzal megyünk, boost nem is kell akár... -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
nyilván annak, aki szereti, nem drága, az biztos, hogy 1 hetes tesztre nekem sok. A corvette-et megvettem, de ezt nem fogom, az biztos. Most ez az egyetlen játéklóvés autó t3-ban, amit még nem vettem meg.
-
tutuhawer
őstag
Ha lenne ilyen starter packom, elmondom, mire költeném:
bmw m3 e92: 5500 asszem...
skyline r34-re felni: 880
meg ültetések, amennyi és ahogy kijön. Ezeket venném, mert ezeket szeretném.
Amúgy szerintem mindegy, milyen boostos kocsit veszel, 50-es szinttel úgyis fogsz találkozni, mert a sok "jó sofőr" tolja a team escape-et és nem könnyen tud válogatni a játék máshonnan. Lesz 50-es. Azok ellen meg nem nyomsz rá még t3-mal se, ezért aki rafkó 50-es, az nem t3-assal megy. Nekem is még kéne egy kis tuning a mazda rx-7-be és akkor máris mennék azzal. A lényeg, hogy mindegy, hogy t2 vagy t3, de szeresd a gépet. Ezt mondom én. -
tutuhawer
őstag
válasz
Brucehun
üzenetére
tudnak úgy is variálni pár dolgot, hogy nem kapcsolnak le minket, de akkor van a "nem indul verseny, csak single van" meg hasonló dolgok... Most lepattintották az ingyeneseket, így belenyúlnak és amellett stabil marad a cucc. A ford gt miatt is nyilván le kell parancsolni az ingyenes kollégákat.
-
tutuhawer
őstag
Gromlen race tuned alkatrészek vannak benne, de ezt te is láthatod, ha a car dealerben rámész. Illetve azt látod, hogy nem csak motor van benne. Én megvenném a mazdát, mert:
van benne tuning, a lotusban nincsen
ha lesz lotusod faszán tuningolva, azzal az 1-2 másodperccel sem váltod meg a világot, mert az éppen aktuális trendi kocsi jön szembe, és a mazda is nyer, ha te is nyerő vagy.
TutuHawer tipp ingyen: mazda rx7 battle machine. tunin,ültetés, felni, bodykit, jó autó = 300 000 = jó üzlet -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
mert többen vannak, azért. Lehet, hogy a százalékos mutatóban élen járnánk... Amit nem hiszek, de akár lehetne is, és akkor hiába magyarázkodnánk a játékban, csaló népség lennénk. Szerencse, hogy nem így van, ellenben épp ma beszéltem egy sofőrrel, aki a legtöbb pályáról képes kipattintani a csalókat is... Járnak köztünk ilyen játékosok is.
szerk: a bmw m3 e30 t2-es lesz, ha lesz? ezt honnan lehet tudni? -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
a magyarok közt is van csaló - a tagadós fajta...
-
tutuhawer
őstag
nem tudom, hogyan lehet segíteni festeni

Azt tudom, hogy akarni kell a festést, amúgy nem fog sikerülni úgyse. Akard feltenni, ennyi.
szerk: őszintén kedvem sincs oktatót játszani, viszont nfs worldöt szívesen játszom, ami nem azt jelenti, hogy mindenki kérdésére ott válaszolok. Ezt küldöm mindenkinek, aki szereti... nem csak neked. -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
illetve a skyline r34-et építeném fel még - egy felni kell és kész. Arra még elvernék boostot,de az sok lenne nagyon
Minden más boostos tétel is sok, de az különösen. Egyébként holnap festem a skyline-t... -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Jaja, nekem se tetszik, a régi sedan-féle stílus jobb, meg a vonalai is jobbak. Egyébként ha lenne lóvém se venném meg, t2-es boostosok közül bmw 135i vagy audi rs4 lenne, a t3-ból egyértelműen bmw m3 e92. Pár héten belül meg talán érkezik a bmw m3 e30 szerintem t1-be, abban a kategóriában azt szívesen vezetném még. Más kocsit boostért nem vennék, mert nem kell.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
áááá, azzal szerintem nincs gond. A boost jó sokáig gyorsítja ám ezeket a kocsikat. Az új subaru impreza is majd fasza lesz, kaptam már róla pár fülest. A t2-ben kiváló gépnek minősül majd...
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
hát, az a rekord ideje a csávónak. Az a baj, hogy az A1-es Audit megítélni én nem tudom... passz. Nekem első blikkre hihető egyébként.
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito
üzenetére
a stat becsapós nagyon, a való világ meg főleg átvág. A leírt válaszok viszont korrektek lesznek, az a tuti. Majd 20. szinten kérdezz újra, akkor lesz miről beszélni. Addig gurulj a silviával, itt-ott-amott. Nézegesd, melyik pálya tetszik, hol milyen az ellenfelek sora, milyenek az esélyeid stb és akkor nem lesz gondod.
szerk: azért a subarut felépítem és csodát teszek vele, majd mindenki figyeljen csak.... -
tutuhawer
őstag
nincs bebukás... ilyen nincs. Azért vetted meg, mert szereted, akkor miért adnád el? Vagy azért vetted, mert azt hitted, hogy jó? Ha ez a helyzet, akkor előbb itt kell kérdeznie mindenkinek, mert baleset lesz belőle... Egyébként a tutuhawer003 profilban audi r8-cal tépek, meg subaru imprezával, ami nagy szó... Igaz, meg kell válogatnom, hova megyek velük...
-
tutuhawer
őstag
azért a jól gyorsuló r8-at megnézem... Nekem kb 592-635-635 az audim statja, de a gyorsulással mindig vannak gondjaim. Meg a nitró erősségével főleg... A kanyarban nekem OK, de vért kell izzadni a jó eredményhez, az tény
szerk: a végsebessége mondjuk jó, az én gépem 392-t megy nitróval. -
tutuhawer
őstag
válasz
werevolf593
üzenetére
majd' elfelejtettem ide írni, hogy a szint azért közbeszól... Mindenesetre a 2:12 a TUTUHAWER004 nevű srác béna mitsubishi lancer evo IX-ese ellen kevés... nagyon...

szerk: EVO IX rulz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tutuhawer
őstag
én nem tudok változásról mitsubishi ügyben, de a mazda3 eddig se volt rossz választás.
Mbazsee: a west park and lyons nagyon csúnya. Elnyom az ember 2-5 nitrót, és vége. A kevésbé kanyargós pályákon nem is lesz esélyed a boostos autók ellen vagy a magasabb szintű sofőrök ellen. valami nehezebbet, de még mindig rövidet keresnék a helyedben... Pl a beacon and stationt kipróbálhatnád, csak t1-es pálya. Nézegess körbe, ahogy érzed, de én éppen a trükkösebbb pályákat ajánloanám neked -
tutuhawer
őstag
válasz
beavisx2
üzenetére
world-garage.com "performance part drop location guide" alapján is szerkesztik a team-ger.netet. Ha gondolod, benyomod, és fenn lesz legközelebb. A mi visszajeélzéseink alapján készül/frissül gxrdrago oldala. Simán elképzelhető, hogy a trendi pályák nem is trendik, vagy ami nem is trendi, az a trendi... Menni kell mindenhol, az esély jó eséllyel ugyanaz. Honnan is tudhatnánk, hogy nem?
-
tutuhawer
őstag
válasz
beavisx2
üzenetére
örülök, hogy hasznos az írás, és megerősítesz engem.
Örömmel adok érte egy KIT KAT csokit:
szerk: ez kicsi lett, de lesz nagyobb kép is egyszer...@ odébb: a tükröket festeni lehet, de nem mindenki tudja, hogyan kell. Az alapszín a tükör színe, az autóra pedig ráteszel egy nagy matricát, és addig nyújtod oldalra, amíg a tükör pont kimarad belőle. Próbáld ki!
-
tutuhawer
őstag
látom a profilod: nfs-s.com/nfsw/olcsva
Naszóval ami indulóra fontos, hogy a magyar sofőrök nem sokat panaszkodnak ilyen hibára. Néha-néha esetleg. Annyit tudok még, hogy elvileg a csalókat direkt így baszogatják... Főleg azokat, akik üldözéssel akarnak 1 nap alatt 50-es szintet elérni - bot programmal. Ők kapnak busted feliratot. HOgy te pontosan miért, nem tudom... -
tutuhawer
őstag
válasz
csab991
üzenetére
köszi, közben kémkedtem utánad kicsit, és láttam érdekességet: a route 55-n 1200. időeredményed van. Szerintem az a 3:05 remek idő lehet, látom, kiemelkedően jó a többi pályán levőkhöz képest. Erőltesd a pályát, ha tetszik, mert szerintem komoly győzelmeket szerezhetsz ott. Nekem kedvenceim közül egy, kár, hogy a profilom el van baszva, így nem könnyű ott mennem, de neked abszolút jó.
-
tutuhawer
őstag
Örülök neki, ha frankó a hsz. szívesen segítek, mert épp ráérek, de azért magam miatt játszom...
Szeretem a versenyeket, ma épp az egyik legprofibb hozzáállású sofőrrel mentem pár kört. Óriási pilóta, nem a leggyorsabb, de ezt ő se bánja... Bejön aztán nyomja a futamokat. Több, mint 7000 multiplayer... Szóval versenyezzen mindenki sokat. Én is azt nyomom, ma már elég jó eredményekkel...magamhoz képest -
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN
üzenetére
örülök, ha értelmes, hasznos lett a hozzászólásom. Már megérte bejönni dolgozni... Kb fél kettőkor le is lépek majd valóban dolgozni, addig fórumozgatok még.
@sylarhun A mercedes tetszetős gép, az a hátterem otthon még mindig, de attól még nem a kedvencem. A másik kettő gép meg főleg nem. Nekem annyira ezek a vasak nem jönnek be
Az egyszerű tiszta festésért viszont jár a piros pont.
Én se bonyolítom túl. A bmw m3 e46 lett kész majdnem, még finomítások vannak rajta, de semmi csicsa, egyszerű. Ha választanom kéne, akkor mercedes. -
tutuhawer
őstag
Na, minden fórumban felmerültek problémák az új játékosok körében, és a 3-as chatben (/join 3 a parancsa) is megy a vita a panaszokról, és gondoltam, most ráérek, benyomok pár okosságot, amit gondolok. Nyilván lehet elfogadni, vitetkozni vele, de az biztos, hogy pár régi játékos tapasztalatait ha ez kapcsán megosztja, mind tanulatunk. Sorra veszem végig az újoc-problémákat, amik minden nap előjönnek szinte:
-"játszottam a carbonnal meg a most wanteddel sokat, úgyhogy ismerem a pályákat, a térképet": ez a szöveg a nfs worldben az utolsó helyezésre jogosítja fel a játékost. A fizika se ugyanaz, de az ellenfelek sem. Aki ezzel a dumával jön, még sehol se tart...
-"50-es vagyok, végigjátszottam, nincs cél": a játék szerintem 50-es szinten kezdődik igazán, amikor eltűnik az ebből eredő különbség. A single player játékokban ez a vég, de itt mindig van egy következő főőellenség, akit le lehet győzni. Aki legyőzött már mindenkit, annak tényleg vége... de nincs ilyen játékos
-"gyorsan szinteket akarok lépni, sok team escape-et nyomok": Nem az a fejlődés, ha valaki szupergyorsan lép szinteket, mert akkor mire az 50.-re ér, nem lesz elég versenytpasztalata, és óriási, megsemmisítő vereségek jönnek. A versenykilométert a team escape nem adja meg.
-"kell a lóvé új kocsira, azért megyek TE-t": majd egyszer pontosan utánaszámolok, hogy a saját szintemen való 8 sofőrös verseny jobban fizet, mint a team escape, akár a 3 és fél perces All-in pálya. Csak az a biztos, nulla kihívás, jó ott menni. Persze jó móka is a TE, de akkor nem szabad azt mondani, hogy a pénzért nyomjuk, hanem akkor azt mondjuk, ökörködünk, bohóckodunk.
-"nem tudok menni multiba, mert szar a kocsim, és a tuning is gyenge benne": Ebben elismerem, lehet egy kis igazság, nem könnyű manapság az újoncoknak. DE! Aki a szíve gépét veszi meg, annak nem tökmindegy, ha nem is olyan ütős a játékban? Aki meg a jó kocsit akarja megvenni, az kérdezhet itt, és azonnal megtudja, mi a tuti. Akár előtuningolt gépet is lehet venni... Több ilyen is van.
-"Szar a kocsi, nem lehet vele nyerni egyszerűen" Audi r8-cal is meg tudom csinálni a jó futamokat, de elismerem, szinte bűvészmutatvány a kocsi irányítása. Az 50%-os mutatót elérni bármivel lehet esély, a kocsi eddig se nyerte a futamot, és ez után se fogja... Egyre inkább biztos vagyok ebben, a porschék mellett is ott tudok lenni jópárszor.
"nincs boostos kocsim, nem lehet boost nélkül játszani": de igen, lehet, jópár kiváló sofőr nyomja ingyenesen. Én magam bő egy évig ingyenesen nyomtam, majd 1-1 1250 Ft-os sms-t küldtem be az utóbbi 3 hónapban, hogy legyen garage, ültetés és esetleg felni a maradékból.
"persze, hogy tud ingyenesen menni, itt van már régóta": ajha, legyen már ennyi előnye a régi motorosnak... Ajha, legyen már június előtti bodykit és ültetés meg egyedi felni az autóján. Ajha, legyen már több hónap alatt egy felépített autója... Ajha, legyen már pár ezres multiplayer versenytapasztalata a régi sofőrnek... Aki új, az is érkezzen meg 0 km-rel, ingyenesen, és építse fel magát, ma mondom, nem könnyű, sok a boostos ellenfél, de régen se volt olyan jó, higgye el mindenki. A lényeg, hogy nincs rövidítés a sikerhez, a boost se garancia rá mindig, sőt! Végig kell járni a szamárlétrát! Nézegetem a boostos társak statját, amit nem kommentálok, a panaszaik néha meg már-már szánalmasak
"sok a csaló, elbasszák a statisztikámat": nem vagyunk statisztikusok úgyse, nem? Kinek akarunk villogni vele? Kinek mutogatjuk? A stat szerintem röhej, nem mutat reaálitást én pl nevetségesen esélytelen futamokon is elindulok és a csalók ellen se lépek ki alt+f4-gyel. Sajnos a csalók ellen annyit tudok mondani, hogy mindenki máshogy oldja meg: én leszarom, előzzön meg, legyőzni úgyse tud a sok gyökér. Valaki abbahagyja, nem tudja elviselni az ügyet. Itt nincs jó válaszom
"leütköznek, lerammolnak mindig" Ez a legkedveltebb marhaság. Engem miért nem ütnek le? mert nem kerülök ilyen pozícióba, vagy csak nagyon ritkán. Persze, könnyen megyek, mert tudom, mi merre hány lépés... Magamtól jöttem rá, hogy hogyan is néz ki a játék, miután 100 futamból elbuktam kb 90-et régen a fal miatt. Megjegyezném, hogy régen olyan brutálisan szar volt a verseny mód, hogy alig lehetett előzni, ide-oda ugrált mindenki, nem egyszerre indultunk, nem volt 3-2-1 start, a számláló a végén szar volt... Hadd ne soroljam... A szinkronizációs problémák 100X akkorák voltak, mint ma. Ezért van most sok ütközés, de meg is mondom, mi a megoldás ellene, de a versenykilométert mindenkinek magának kell megoldania...
"hogy kerüljem el, hogy leütközzenek? Hogyan ütközzek én? Könnyű a kocsim, nincs is eslyem leütni, meg elnyomnak mindig." Indulóra annyi, hogy a súly nem tényező. A szinkronizációval ütjük le a sofőrt és kapjuk az ütést. Nincs valós kontakt a az akciót indító fél képerrnyőjén. Amikor fordulok balra, az autó balra szinte megnyúlik kicsit egy autónyi hellyel, és ha ezt tudom, nem kell hozzáérnem a belső íven érkező kollégához. Aki ha már belső íven próbál előzni, jó nagy hibát követ el, főleg multiban én azt odaverem a falhoz, éppen a régi szar hibák és futamok miatt. Belső íven a legritkább esetben van előzés ütközés nélkül. Ehhez tudni kell a pályát, a kocsimat, az ellenfél kocsiját és lehetőségeit. Azaz versenykilométer kell sok. Erőből elmenni egyenesben nem lehet, mert számítani kell rá, hogy odaütnek. Mindenki kapott már a pofájára, és a játékosok 90%a szeretné visszaadni, de inkább ne nekünk.
Autózzunk szorosan az ellenfél nyakán, de ne pont mögötte, mert belaggol egyet előre-hátra és akkor lelassulunk miatta. Kicsit oldalra legyünk, másik íven menjünk, már amennyire az autónk engedi. Nem könnyű pl egy nissan skyline-nal valaki mögött menni, és reagálni minden mozdulatára, mert elfogy a tapadásunk, traffic jön stb...és vége a versenynek. Mindenki próbál a maximumom autóni, ha mögötte megyünk, és hibázhat simán, és ha ez megvan, kigyorsításon a nitróval megelőzhetjük és akkor jók lehetünk.
"szemét vagyok, ha direkt ütközöm?": sokak szerint igen, és szerintem is kicsit igen. Erre az én íratlan szabályaimat(most már lerírt) tudom mondani: ha a boostos kocsi sofőrjét utolérem, leütöm a picsába, mert amikor a ready gombot megnyomom, a kezébe adom az aranykártyát, amit ha nem kér, elveszem tőle, mégohzzá csúnyán, ha lehet. Vegyen több boostot - szoktam írni. Vagy azt írja noob vagyok(kezdő - newbie), erre azt írom, az vagyok és kész, te meg PRO, ahogy láttuk. A boostos kocsi ha hibázik, ne akarjon már második esélyt, még nitróval se, mert rsebb, jobb agépe, mint az enyém, nem kaphat több esélyt, a készítők odaadták neki. Sajnálom. Aztán ütközöm, ha belső íven próbál jönni a sofőr, pici fék és magabiztosan bezárom a belső ívet, de nyilván lotusom nincs, a többivel nehezebb ezt megcsinálni... Egyenesben elég, ha rángatom a kocsit jobbra-balra, ami szemétség, tudom, de azt is tudom, hogy aki utolér az egyenesben, az még nem érdemli meg, hogy megelőzzön. Tessék domborítani a kanyarban is majd... nitrózni mindenki tud a murcinak, tán még nekem is menne.
Szóval egyenesben erőből csak a csalók mennek el
Ha felmerül az, hogy véletlenül én kerülhetek szar helyzetbe, akkor eszembe jutnak a régi futamok és vagy elveszem a gázt, beállok a versenyző mögé, vagy eldöntöm, ki álljon fejre inkább. Ha sokan rajtolunk, nincs mindig bevált koreográfia, mit kell tenni.
"a kedvenc autóm szar nagyon, nem lehet vele menni,eladom": hát akkor nem is kedvenc... a 003-as profilomban nincs ütőképes trendi autóm, és ott is rányomtam már elise, exige, porsche meg minden más ellen is... És mégis ott a közel 50%-os győzelmi mutató. Bármivel lehet menni, de azért illik szeretni is a kocsit, különben mi értelme...? Azt vegyük meg, ami jó és szeretjük is. Előtte kérdezzünk mondjuk, abból baj nem lehet.
"mit vegyek a boostomból, van 8000...?" ami akarsz... sose a jó autót venném meg, hanem amit szeretnék... bmw m3 E92 és majdan az E30 ha érkezik... bmw 135i. Nem porsche meg lambó, meg mittudoménmi... Bodykit, ültetések, felnik, ezeket venném, sose kártyákat. Én így gondolkodom, boost nélkül szinte...Így hirtelen ennyi jutott eszembe. ütközés, boost, versenyek, autók, minden megvolt, ami baj szokott lenni. Lehet okoskodni, hadd tanuljunk mind.. Én is minden nap tanulok valamit...
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
ilyen a skyline r34 gtr v-spec a játékban sajnos... A zöld-piros-kék-kék-piros-piros tuninggal jobb lesz talán.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
nem igazán vettem észre az én gépemen..
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
itt ma senki se normális
Én se, mert kis gondolkodás(pár hónapos) után lepusztítottam a tic tac matricát a bmw M3-ról... És éppen az új matricázás közben dobott le a játék, remélem, megvan még... ma már mindenki Tic Tac festéssel járkál, gondoltam kell valami új. Nem is bonyolítottam nagyon, Kit Kat lesz helyette... 
régi:
új: ???
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen házat vegyek?
- Apple TV+
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 3D nyomtatás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Forrmell.enn
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így van. Meg kell találni a jó dolgot a játékban, én is minden nap próbálok szórakozni, ha belépek. A csalókon is jól szorakozom néha, de ez már az én defektem...

Én azt tudom, hogy gyakran megyek TT-vel a route 55-n és ott a csak trainerrel gyorsítók is fejreállhatnak, a tank mód lenne az optimális nekik azon a pályán, mert sok a civil szemét helyen. A minap 2X is rányomtam a csaló ellen, és írtam is neki, hogy látom, oK, de leszarom, menjünk már. A végén beengedett a célba...

Én se bonyolítom túl. A bmw m3 e46 lett kész majdnem, még finomítások vannak rajta, de semmi csicsa, egyszerű. Ha választanom kéne, akkor mercedes.