Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tutuhawer
üzenetére
Tegnap este 10-től éjfélig folyamataosan nyomtam kb, 1x engem is ledobott de amúgy nem volt gond.
noxwill: Szépen lealázott. Biztos cheater, az nagyon-nagyon jó idő amit ő ment (nem mintha a tiéd gyenge lenne).
Tegnap dobott egy T1 partot (felfüggesztést) de elég gagyi volt, így eladtam. Kaptam érte 400$-t. Hát ebből se lesz Lotus vásárlás...

Egyre jobban hajlok arra, hogy meveszem a RX7 BM-t. Még két szint kéne a Lotushoz. Én meg türelmetlen vok.

-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Ha én hamarabb megtaláltam volna ezt az oldalt ( Tutuhawer ) .
Megkérdeztem volna mindenkitől , ( Anno ) level 30 vagyok mien autot vegyek mert jelenleg szubaruval nyomom és mit ajánlottok , de hibáztam sajnos .
és megvettem a fejfájjós r8 .
Szubaru előtt , micsu volt ....
Mindenkinek azt ajánlom , mielőtt döntene egy autó mellet : kérdezzen , érdeklődjön ..
Az égből nem hullik a mani , Tutuhawer és a többbiek mindenbe segitenek , és tanácsot adnak ....
A mai esszemmel én is azt teszem ....
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest