- Matteo005: 9800X3D
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #3607 üzenetére
És akkor , te mit mondassz ,hogy érzed mien azzal a motorral?
Meg fejsd ki jobban mit akarsz ezzel mondani mert nem értem , az egy dolog hogy külföldi forumokon mit olvasol , kérdés beválik-e? Hallotam már ojasmit , hopgy 1-2 autó gyengén muzsikál bizonyos motorokkal? Azt tudom hogy nekem 10-10-0 motor, 9-10-0 turbo , 13--7-4 váltó, 3-4-8 rugó, 12 fék ,4-7-10 guma, van rajta és azt tudom ebben az összeállításba , gyenge nagyon legalább is a számokhoz viszonyítva.
Nemgyorsul a kanyarokban is rosszabb mint a z4 em ami gyengébb, ettől függetlenül 1mp gyorsabb vagyok a z4 nél vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest