Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• UFO1

senior tag

A tuningolási tanácsom átfogalmazom a T3-as topp autókra vonatkozóan, TILOS annak aki nem ért hozzá hagyja alapon mert nagyon el lehet rontani mivel én a héten kicsit utána olvastam és mindenkinek ezt tanácsolom. A „stat” számokat senki se figyelje nem mérvadó a lényeg az adott típushoz melyik motor váltó stb. van fejlesztve. Nem is gondoltam volna hogy ilyen komoly tuning variációkat készítettek az EA-nál pedig ez egy „arcade” játék nem olyan mint pl. ez GTR Evolution (aki tudja próbálja ki itt igazán érezhető az autók viselkedése stb. mivel ez ízig-vérig szimulátor, igaz ezt érdemesebb kormánnyal (lehet billentyűvel is) játszani mentem jó pár köt – bár nem mostanában – tényleg jó).

(5809 SylarHUN ) Mivel rendesen utána olvastam mibe mi kéne a Corvette Z06-ba én ezt a színsort javaslom motor sárga, turbó kék, váltó sárga/zöld mert ezek valók a nagy löketű izom autókba (bár még nem próbáltam tehát lehet tévedek) a többit rád bízom arra viszont még nem jöttem rá mibe jobb a street, race vagy pro alkatrész tovább bonyolítja a helyzetet hogy úgy látszik ezen belül sem mindegy hogy improved, sport vagy tuned cuccot választunk.

A héten próbálok pár kört menni a luxus sport kocsikkal (alapon) és leírom mit tapasztaltam.

Új hozzászólás Aktív témák