Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz BalaNce87 #63 üzenetére
nem szólt másról minthogy zúzzál ide-oda össze-vissza, törd össze a másikat
ez a lényege, erről szól, ebben jó, többet nem is ígér, és nem is szabad várni tőle.
nekem meg pont ez kell.persze kipróbálom általában a szimulátor kísérleteket is, tetszenek is, de nekem ez az agyatlan száguldás jön be. -
Ateszzero
őstag
válasz BalaNce87 #82 üzenetére
"Én inkább azt utálom benne hogy az ellenfelek kilöknek/beléd jönnek, akkor te kicsúszol a picsába, és ugyanez akkor ha te mész beléjük, mindenképp te szívsz legtöbbször, persze nem lökdösösdi a játék lényege, de a gépek kicsit köcsögök ilyen téren"
Igen ,meg is tanultam irányítani de nálam is belémjöttek és csak úgy ömlöttt az orromból a füst!!
Végül Uninstall megoldotta !! -
Vasinger!
nagyúr
válasz BalaNce87 #147 üzenetére
Azért a mai gépem egyáltalán nem jó gép. Persze, nekem a mostani igényeimet kielégíti, de nem is Crysisolok. (csak anno egyszer kitoltam, de akkor se High beáll.-on) 2 mag már sehova sem elég és egy 4850-es kari sem a világvége. Szerintem ez a játék sokkal többet fog igényelni.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz BalaNce87 #149 üzenetére
Én csak az alapján mondom, amit a fórumon látok. Nézegesd a tagok adatlapját, milyen gépük van. Nekem a 2 mag CS:S-re elég, de pl. GTA 4-et, már sajna töröltem, mert eléggé szaggatott. Ez pedig, mint új játék, szvsz több magra fog ráfeküdni.
De kérdeztem már, mi a gépigénye?
-
- = Zk = -
félisten
válasz BalaNce87 #256 üzenetére
engem csak az lepett meg, hogy nincs totálkár
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Voyage
aktív tag
válasz BalaNce87 #378 üzenetére
40 volt a kormány, 60 a hang.
Fél év spórolás, havi 10.000 félretétel, meg is lett.Billel nem könnyű, grid sokkal egyszerűbb volt, de az kormánnyal is használható volt.
Joyal egyiket se próbáltam.Kormány 1 év alatt visszajön, mivel versenyzek is vele, egy-egy győzelem, az párezer huf...
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
Voyage
aktív tag
válasz BalaNce87 #386 üzenetére
Mert félprofi szimulátoros vagyok, rendes szimulátorokban 0 segitséggel tudok nyerni, simán, azt meg nem komálom, ha nyomom a gázt, ez meg fékez, ha én balra forditom a kormányt, ez jobbra...
Meg ha visszaváltok, és direkt leszabályozás körül megyek, ne váltogasson le-fel...
Legjobb kommersz kormánnyal meg elvárom, hogy úgy menjek, ahogy tőlem, és a kormánytól telik.http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
Ricco_hun
senior tag
válasz BalaNce87 #465 üzenetére
Nah, mindjá part05. pssszt!
Amúgy a Pro Street is már olyan volt, hogy bill-el nem lehetett megnyerni a versenyeket, mert a hosszú döntött kanyarokban ugye bill-el csak ilyen "kockásan" lehet kanyarodni és azzal sokat veszítesz a sebességből, mert a nyíl lenyomása mindig teljesen kitéríti a kerekeket. Kormánnyal meg ugye szépen íven lehet tartani az ótót. Hajj, de várom már. Nekem a PS is tetszett, csak akkor még régebbi gépem volt és minimumon kellett játszanom, de még úgy is beröccent, főleg a sivatagi pályákon. Na de mostmár a 3Ghz-re rántott E5200 meg a HD4670 csak elég lesz neki.
[ Szerkesztve ]
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Enton
addikt
válasz BalaNce87 #503 üzenetére
én is 88gt-vel tolom.
És meg sem kottyant neki xp alatt 1920*1080 16qcs 8aa mellet, a 30fps fix hogy megvolt nem mértem, met nem akadt meg nem is ugrált az fps szám.
Most win7 alatt visszavettem 1360*768-ra minden max, de ha nem fog kifagyogatni akkor pár óra mulva repül vissza 1920-ra.(#504) dokee78:
Jó kis videó, nekem is sikerült már felöklelnem ellenfelet, habár nem a versenyben, hanem car battle-ban. Jó móka.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
keIdor
titán
válasz BalaNce87 #943 üzenetére
Ma vagy 5x volt hasonlóm... nem vagyok agresszív játékos, de azt hittem nem egyszer, hogy most bebaszom a controllert a TV-be! Ma közelebb kerültem az agyvérzéshez és az infarktushoz, pedig én nyugodt szoktam maradni mindig, 1x nem csaptam le se billentyűzetre, se gamepad-ra, de ma azt éreztem, hogy bárcsak bevághatnám!
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz BalaNce87 #1835 üzenetére
PS3 gamepad már más. L2 és R2 tuti nyomásérzékeny... emlékszem rá...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz BalaNce87 #1839 üzenetére
Nálam bejön...
Ezt behozza?
Más az L2, R2 ha megnézed, már nem téglalap. A gomb sokkal hosszabb úton jár.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
gamerkiller
senior tag
válasz BalaNce87 #1839 üzenetére
Még a PS2-őn nem nyomásérzékelős volt a hátsó gomb, de a PS3-ban már biztosan az. Nem ugyan az, nézd meg nyugodtan hogy a hátsó gomb sokkal hosszabb úton is jár. Amennyire nyomod, annyi gázt ad.
szerk: megelőztek.
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
gamerkiller
senior tag
válasz BalaNce87 #1842 üzenetére
Jéé tényleg.. Hát ez elég gáz hogy nem nyomásérzékelős.. Kár, pedig be akartam ruházni valami ilyesmire, mert kormányt ezért nem szívesen vennék.. Bár egyszer majdnem közel álltam hozzá..
A második nem tetszik..
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Tibiajax
nagyúr
válasz BalaNce87 #2683 üzenetére
jó reggelt...
.amikor meg elmegy mellett, a köv kanyarokban fékez mint a gép és látványosan belassul, hogy utol tudd érni... bezzeg amikor meg utolérted, nem bírod lerázni + el is megy melletted a kanyarban, csak hibázz egy picit.. csal ez is, mint ahogy a többi szutyok nfs, csak itt már intelligensebben
nfs, nna -
bpx
őstag
válasz BalaNce87 #2975 üzenetére
hát ez van
segítségek nélkül esélytelen, segítséggel még játszható szintre lehet hozni, de sokmindent nem lehet úgy megcsinálni
mondjuk kormánnyal még bénább lennék szvsz (egy ideig )
én ma elértem a 700+ csillagot, nfs world tourt megcsináltam, tier4 nagy része még hátra van, de ahhoz már nem sok kedvem van
multi meg billentyűzettel gondolom felejtős -
csoli31
aktív tag
válasz BalaNce87 #3998 üzenetére
Én is gamepaddal játszottam eddig, de csak közepes szintű AI-al. Igen csak csalnak az ellenfelek, és ahogy halad az ember egyre fentebb a szinteken, úgy lesz egyre nehezebb! Az a nem semmi mikor már lehagytam az ellenfelet 8 másodperccel, és erre azt veszem észre hogy egyik pillanatról a másikra már a sarkamban van, és elkezd lökdösni!
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
blazsey2
senior tag
-
blazsey2
senior tag
válasz BalaNce87 #4124 üzenetére
Igen,de próbáld meg nélküle ,még bekapcsolt kipörgésgátlóval sem könnyű végigmenni vele.Ja és itt már a kerékszéttartáson is állítanom kellet plussz még a guminyomással babrálni.Amúgy ezek a videók nem adják vissza a sebességérzet ami magában a játékban van.
[ Szerkesztve ]
PSN ID:blazseydr
-
SEMTEX
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest