Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
HI!
Énnekem bejön a game nagyon... De xp-n(sp2 van) elég xarul fut szerintem. Van fennt win7 is majd megnézem azon is.
BMW 135i 4ever Jó a tuning részleg is nincs atomtuning, de azért lehet módosítani.[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
Szimulátorosabb,(mondjuk attól is függ hogy a tdu-ba milyen módban mész )
A grafika és eléggé megállja a helyét a mostani játékok között.
A belső nézet meg tényleg nagyon szép lett. Onnan is játszok.
Mondjuk az irányítást még nem nagyon állítottam be(Logi Vibra Feedback kormány) nem is nagyon tudom olyan jól belőni, mind1 majd megoldom
Engem az zavar nagyon , hogy rettentő sokat tölt. Nálatok? amikor versenybe lépek akkor is meg amikor kocsit akarok választani ott is tölt egy kicsit, amit szerintem azé nemkéne
kobe: jó neked majd nekem is kéne egy kis upgrade... persze ingyen nincs semmi mer pénz az nincs sok...[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #590 üzenetére
Hát mit állítottál be az elején? Ott volt felsorolva hogy milyen vezetési modban mehetsz. Ha a profira nyomtad akkor gondolom azért csúszik. Én a másodikra mentem, egész jó.. Kézifékkel kegyetlenül csúszik.
-
sagesz93
addikt
Én úgy állítottam be hogy az irányításnál az előbeállítást átálítottam(már g27 is van benne ) kicsit állítgattam a gombkiosztást, és a finomhangoláshoz nem nyúltam, így tökéletesen tudok játszani(logi vibra force)
-
sagesz93
addikt
válasz V.Stryker #677 üzenetére
Én eljutok, de első nem tudok lenni soha,, meg fordits ki 4 autót, közbe minden kanyart próbáljak meg tökéletesre megcsinálni, közbe küzdeni az árral, meg néha leesik az fps meg miegymás, hát nehéz a játék de ez nem baj!
A belső nézetet nagyon birom Jól érezteti milyen ha egy picit megtolnak hátulról meg ilyenek
Amúgy az m46-os m3-assal tolom, az a kedvencem (Ja meg a 145I )
ezt a javítást én is várom több hibája van a mostani verziónak... pl. : ha rámegyek a felnikre, akkor nem rakja rá a kocsira, hanem nyomni kell egy entert utána a kérdésre nemet kell mondani hogy legalább lássam hogy fest a kocsin. Meg szerintem a gépemen mennie kéne highon, csak mediumon megy.. ott is szaggat ha sok kocsi között vagyok.
Ja, hajrá loki (kár hogy a live a kedvenc csapatom )[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
Hi!
Továbbra is bejön a játék sikerült kiküszöbölni a nagy fps ingadozást.
A játék telepítőjén található dx-et kell feltelepíteni. Nekem segített
Van 3 bmw-m, elég nagy bömös buzi vagyok Az e36-ot is megveszem, gyúrtam vele egy időmérőt, igen fasza az is. -
sagesz93
addikt
válasz - = Zk = - #700 üzenetére
A 135-ös semmi a 2es szintűekhez képest
Elöbb nyomultam a meghivásos versenynél a mclaren f1-el, hát az megy mint állat Eléggé élethű ez a belsőnézet.
Kormánnyal meg nem is érzem hogy vinné a farát... Nemtudom megszoktam-e vagy tényleg nem viszi ki.(mondjuk néhányszor látom fennt hogy kanyarcsúszás, Meg mekkora szöveg: festékcsere )
Ja meg megértettem mi az az "épített" funkció. Ha fullosra tuningolsz mindent, méregdrágán átlehet építeni a ferdát. Csak azt nem tudom mire[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz - = Zk = - #704 üzenetére
Hát persze, én is
De most a játékbeli teljesítményéről beszélünk Bodykit is jól néz ki rá.
szakalistvan: na örülök hogy másnak is segített
egy kép az enyémről. Igaz csúnya a csillagok színe, de nem baj jó ez[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz - = Zk = - #706 üzenetére
Én sose vinylezem sz/rrá a kocsikat
M5 télleg kéne.
Még az a negatívum hogy a tuningál elég ratyi a kameranézet... num 8-2-4-6-al alig tudok mozogni valamit....
Amúgy lvl 12 vagyok
Na leléptem hagyom a gépet és magamat is pihenni.
Shiftel teli álmokat mindenkinek -
sagesz93
addikt
válasz infectedmann #860 üzenetére
Esetleg probáld ki azt te is hogy a telepítőn található dx-et felteszed.
-
sagesz93
addikt
Hát én most minden olyan versenyt megcsinálok ahova nem kell saját kocsi(ezek a gyári versenyek)
Most lvl 16 vagyok asszem, a szint 4 megnyílt.
van 600000-em
rajt technika is megvan... felváltasz 1-esbe, zöld tartomány, és mész mind a rakéta[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
Én kormánnyal tolom, és kva jól tudom terelgetni a verdát
De néha én is csúszkálok, ilyenkor legtöbbször a kéziféket is nyomom.
A beállításaim meg minden be, a fék rásegítés low-on a kormányrásegítés meg ki.
Most egész szépen fut a game 1280x800 2xAA, medium textúramittoménmi maxon
A graf is szép, én a szerintem élethű belső nézet miatt szerettem bele a játékba -
sagesz93
addikt
Szvsz az exe-vel van a gond (Reloaded dolgozik a problémán)
Sokaknak itt fagy ki, szóval nem vagy egyedül.(minden fájlt bemásoltál a shift.exe-n felül, a tudodhonnanl? )
Na én abbahagytam a kockulást lvl 17-nél, 1millió 200ezer pénznél Holnap veszek valami verdát, a meghívásos eseményeket kegyetlenül élveztem[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz bakosgabor57 #993 üzenetére
tegnap eljutottam lvl 17ig kb 96000 pontom van asszem.
a mai cél ha hazaérek suliból a lvl 25 Ugyse lesz meg de mind1
Én inkább megcsináltam az összes meghívásos eseményt meg az összes olyan versenyt ahova nem kell saját kocsi, aztán lett 1,2milkám most meg vettem egy skyline gtr-t Full tuningal 14,90-nél ál meg, nagyon jól lehet terelgetni a verdát.
Mondjuk a szint feloldások elég gyérül vannak megoldva... megcsináltam az összes 1-es szintü versenyt már megvolt a 3-as, de most már a 4-es is megvan. -
sagesz93
addikt
Ráéreztem a driftre
BMW e36-al nyomultam, valami igenjó mapon.
Áhh, kegyetlen jól lehet csúszni ha ráérez az ember.
Itt egy kép is: [link] Régen alig tudtam megverni a 2.helyezettet, most meg 4mp drift is megy.
Szóval nem tudom hogy, de én ráéreztem és nagyon jó! -
sagesz93
addikt
[link] Egy átépített toyota corolla.
Átépítős kedvembe voltam, volt zsé is. Szvsz nagyon ocsmány, a graf is az itt, ha rámegyek a fűre lila bevillanások vannak. De csak 1-2 mapon. -
sagesz93
addikt
Nemtudom, nálam azok is pofonegyszerűek
Pontosan melyikekre gondoltok? Megnézem őket újra, eddig a drift volt a legnehezebb számomra, de most már az is megy...
Nálam behalt a game... elakarok indulni egy versenyen, töltés után bejön ahogy nézik a kocsit és kifagy....
Szal kampec...
Nekem is gt-r-em van(előbb skyline gtr-nek mondtam), fulltuningal 14,80 nagyon megy[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz Viktoár #1097 üzenetére
Hát igen, ez most sok embernél probléma(nálam is)
probáld meg feltenni azt a dx-et ami a telepítőn volt, meg a kompatibilitási módot tedd át win98-ra. Ezek szoktak valakinél bejönni, mindenesetre várni kell az atitól egy hotfix-re, vagy az ea-től egy peccsre, biztos segíteni fog a dolgokon.
Barell: azért minimum grafikán vinnie kéne simán.... Meg maxon is, de mind1 hagyjuk.[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz tzsolesz #1106 üzenetére
De azért az vicc kategória, hogy viktoár gépe nem viszi el 640x480-ban full minimumon....
Én most driftelgetek, 1280x800, full grafon, 30fps fölöt van
BMW e36-al szépen lehet menni.
tuningolnám a e2180-amat, régen ment 3,1-en, de most már nemtudom hogy kell[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
De a hivatalos gépigénnyel azért tisztában vagyunk?
[link] -
sagesz93
addikt
Nem neked szól, hanem azoknak akik szerint 3ghz feletti proci kell... miközben a gépigény szerint 2,5-ös is elég neki...
hahajdu: Az lesz, én már megszoktam, elég jól lehet így tolni Próbáld ki a london xxxx nevezetű kacskaringós pályát egy bmw e36-al. Isteni jó[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
Na, én mára asszem befejeztem, így állok
-
sagesz93
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #1172 üzenetére
nekem most gyülnek a legendás dolgok... mondjuk most lettem legendás szélfogó
Mindenhol(japán, amcsi, európa) kanyarmester vagyok
Ezek jó dolgok, de néhol egy versenyen rettentő sok dologra kell figyelni, ez nem feltétlenül rossz.
A lambo reventón viszont iszonyat vad verda, most toltam le a gyári versenyt, hát kb 10szer indítottam ujra a versenyt. De ennek a fele a szaggatás miatt volt.. nem nagy élmény 15fps-el küzdeni a tömegben. -
sagesz93
addikt
És mivan akkor ha letörlöm a fizixet? Kipróbálom
Amúgy a játék mappájában találtam ilyen fizixre utaló valamiket, .bff fájlok, azokat mivel lehetne megnyitni? Hátha meg lehet buherálni a gémet.
Mariann: jaja, a homályosodás annyira nem jön be, néha egy kicsit túlzó, de a mozgások meg minden, nagyon zsír
Jóvan, nem megy a game fiziksz nélkül hiányzik neki valami fájl
hahajdu: thx hogy összefoglaltad nekünk[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
Áhh, igen fura ez a játék
Valakinek itt a gubanc, valakinek meg ott, valahol az ati a jobb valahol az nvidia...
Igennagy keverés ez a játék -
sagesz93
addikt
Ez szégyen az EA-től hogy mindenki sz*rrá járatja mindenét a gépben hogy jó fps-e legyen, miközben a gépigénye meg elvileg annyi, hogy az én gépemnek max grafon vinnie kéne játszhatóan.
Akkor legalább a gépigényt rendesen adták volna meg. -
sagesz93
addikt
válasz luw2win #1321 üzenetére
én tudok, nekem egyszerü...
Megyek megyek, kanyarba befordulok, megfelelően ellenkormányzok, a legtöbbször fullgázon vagyok,néha néha veszek vissza...
Ja és kormánnyal tolom.
Van videóm is, elég xar minőség, lehet felpakolom jutyubra
londoni pályán a bmw e36-al menjetek, ott lehet a legjobban megtanulni szerintem.
egy videó kb én is igy tolom [link][ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
[link] ez mi akar lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest