Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Képtelen vagyok nehéz szinten megnyerni a 2. szintű versenyt spaban, egy fullra húzott Lancerrel. S2000-es hondával csapkodnak szarrá.
Azt se értem, hogy miért nem egyenrengú ellenfelekkel indít? Direkt csak félig húzott utcai autókkal mentem, mert a túl gyors verdákat már nem kamázom annyira, de hiába megyek mixed eventet kurvára nem egy kategóriás kocsikat tesz be. Innentől hogyan verjem meg? Játszam le százszor hátha belehibázik egyszer az AI?

Laguna seca pályán is csak egy mustang ver mindig meg, nyilván első helyről rajtol, én meg persze az utolsóról és mire oda érek, hogy mögötte vagyok addigra esélytelen beérni. Talán ha 4 kör lenne akkor menne, de csak 2 van...
Vagy nehéz fokozaton ne is szenvedjek gamepaddal??? Eddig végig nehezen nyomtam, de egy két sec mindig bentmarad, a nehézkes kormányzás miatt.
Később csak nehezebb lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest