Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffni2
addikt
Gyakorlás..........fog az menni.
Az is jó ebben a játékban,hogy végre ész és rutin kell hozzá, valószínű,hogy a mentéseket is azért ilyen egyszerű másik gépre-op. rendszerre átrakni,mert hiába jutsz hozzá mástól kapott mentésből magasabb szinthez, esélytelen vagy gyakorlás nélkül.
-
Mariann294
őstag
Na igen,de végülis csak sikerült.
kisza: Meg lepődtem amikor az első 3-as szintű versenyre merészkedtem a nissan-al.Ugy otthagytam őket hogy csak na!
Nagyon megy,k*va jól tapad (!!!).Múltkor elbambultam és jött egy nagy kanyar mentem vagy 200-al.Kézifék+rendes fék,na mondom kampec lesz,de nem!Megállt ugy hogy épp be tudtam venni a kanyart!Bazz eszméletlen jó kocsi!! 
-
sagesz93
addikt
Nemtudom, nálam azok is pofonegyszerűek

Pontosan melyikekre gondoltok? Megnézem őket újra, eddig a drift volt a legnehezebb számomra, de most már az is megy...
Nálam behalt a game... elakarok indulni egy versenyen, töltés után bejön ahogy nézik a kocsit és kifagy....
Szal kampec...
Nekem is gt-r-em van(előbb skyline gtr-nek mondtam), fulltuningal 14,80 nagyon megy
-
athomi
veterán
Ez milyen felbontásban készült? Az én eredményeimhez képest a tied még így is kiváló.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Apple MacBook
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nagyon megy,k*va jól tapad (!!!).Múltkor elbambultam és jött egy nagy kanyar mentem vagy 200-al.Kézifék+rendes fék,na mondom kampec lesz,de nem!Megállt ugy hogy épp be tudtam venni a kanyart!Bazz eszméletlen jó kocsi!! 

(mostanában a fogyasztás as számit nálam)