Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
romero28
üzenetére
ati-nál a physX nem állítható, mert nem tud mit kezdeni vele
De ahogy olvasom az EA honlapján, nVidia tulajoknál is előjött a sok autó sok fps esésDe valaki írt egy érdekes dolgot: akik win98 kompatibilitás módban indítják (mert csak úgy indul el ez a sz@r), kapcsolják ki a winfosban a látványelemeket és akkor javul valamit a helyzet?! Nem tudom kipróbálni, melóhelyen vok
-
lovag05
aktív tag
válasz
romero28
üzenetére
Nem kötekedni akarok, de ezt már annyiszor hallottuk... "...a látvány meg a képek és trailer-ek alapján nagyon ütni fog " Ezt mondták a Pro Street-re is, az Undercover-re is, mégis milyen játékok lettek a végére... Remélem az EA magához tér, és nekem kelljen pozitívan csalódnom a játékban, de ennek megint akkora rókabőr szaga van.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
romero28
üzenetére
Én azt értem, de egy ilyen játékot, érdemes fullon játszani, a szép környezet érdekében. És a monitorom natívja 1680x1050, szóval ez is zabálni fogja a VGA-t.
DX 10 lesz benne?De majd úgy is meglátjuk, milyen gép kell majd hozzá. Ezt találtam egyébként. Ha valóban, ez lesz neki, akkor nem kell félni, kérdés a látvány is jó lesz. Vagy legalább 2009 szintű...

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi