Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Befejeztem a játékot, az összkép pozitív. Jobb lett mint vártam, de nem felhőtlen az örömöm.
Én az nfs játékokat mindig is arcade kategóriás játékokként kezeltem, így az irányítást is így értékelem, tehát könnyebb szinten, billentyűzettel játszva. Nincs semmi gond vele, gyönyörűen lehet irányítani. Ami zavaró, az állandó csúszkálása a kocsiknak. Mindegyiknek! Ez nagyon nem tetszett. A grafika is kiváló szerintem, ezzel sem volt gondom. Ami még zavart, az a furcsa MI. Néha egészen szépen védték a pozíciójukat, vagy "gyönyörűen" kilöktek ők is engem, ahogyan én őket. Néha viszont egészen fura dolgokat művelnek. Hol teligázzal belém jöttek hátulról a kanyarban, hol pedig az egyenes szakasz közepén satuféket nyomtak előttem.
Technikai problémám nem akadt, kivéve ezt a jelenséget. Ez nagyon bosszantó viszont.Összességében jó lett a játék, bár én a régi nfs világot szeretném, tuningautók, utcai versenyzés, rendőrök stb. Tudom, az ős nfs nem ilyen volt, de már kb 6-7 éve ilyen (kivéve a pro street) szóval mondhatom, hogy a "régi" nfs erről szólt. Remélem visszakanyarodnak erre az útra, mert bár sokaknak már unalmas, és nem tetszett az utolsó pár rész, nekem nagyon bejöttek.

-
joey04
titán
Szerintem baromi jó lett, hasít ahogy kell, jól irányítható billentyűzettel is, le a kalappal, sokkal gyengébbre számítottam!
Egy baja van, nagyot sokat töltikézik. -
joey04
titán
Végre egy játék amit megint nagyon várok!!
Bár nekem az utcai versenyzéssel lett egyenlő a NFS, ezért hátrányból indul, de akkor is NFS!!! nagyon várom... -
joey04
titán
válasz
BalaNce87
üzenetére
nem szólt másról minthogy zúzzál ide-oda össze-vissza, törd össze a másikat
ez a lényege, erről szól, ebben jó, többet nem is ígér, és nem is szabad várni tőle.
nekem meg pont ez kell.persze kipróbálom általában a szimulátor kísérleteket is, tetszenek is, de nekem ez az agyatlan száguldás jön be. -
joey04
titán
hát én nem szeretném ha témát váltana az nfs pont az ész nélküli száguldás, a realitás elhagyása miatt szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Warships
- sziku69: Szólánc.
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)