Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Befejeztem a játékot, az összkép pozitív. Jobb lett mint vártam, de nem felhőtlen az örömöm.
Én az nfs játékokat mindig is arcade kategóriás játékokként kezeltem, így az irányítást is így értékelem, tehát könnyebb szinten, billentyűzettel játszva. Nincs semmi gond vele, gyönyörűen lehet irányítani. Ami zavaró, az állandó csúszkálása a kocsiknak. Mindegyiknek! Ez nagyon nem tetszett. A grafika is kiváló szerintem, ezzel sem volt gondom. Ami még zavart, az a furcsa MI. Néha egészen szépen védték a pozíciójukat, vagy "gyönyörűen" kilöktek ők is engem, ahogyan én őket. Néha viszont egészen fura dolgokat művelnek. Hol teligázzal belém jöttek hátulról a kanyarban, hol pedig az egyenes szakasz közepén satuféket nyomtak előttem.
Technikai problémám nem akadt, kivéve ezt a jelenséget. Ez nagyon bosszantó viszont.Összességében jó lett a játék, bár én a régi nfs világot szeretném, tuningautók, utcai versenyzés, rendőrök stb. Tudom, az ős nfs nem ilyen volt, de már kb 6-7 éve ilyen (kivéve a pro street) szóval mondhatom, hogy a "régi" nfs erről szólt. Remélem visszakanyarodnak erre az útra, mert bár sokaknak már unalmas, és nem tetszett az utolsó pár rész, nekem nagyon bejöttek.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest