Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Befejeztem a játékot, az összkép pozitív. Jobb lett mint vártam, de nem felhőtlen az örömöm.
Én az nfs játékokat mindig is arcade kategóriás játékokként kezeltem, így az irányítást is így értékelem, tehát könnyebb szinten, billentyűzettel játszva. Nincs semmi gond vele, gyönyörűen lehet irányítani. Ami zavaró, az állandó csúszkálása a kocsiknak. Mindegyiknek! Ez nagyon nem tetszett. A grafika is kiváló szerintem, ezzel sem volt gondom. Ami még zavart, az a furcsa MI. Néha egészen szépen védték a pozíciójukat, vagy "gyönyörűen" kilöktek ők is engem, ahogyan én őket. Néha viszont egészen fura dolgokat művelnek. Hol teligázzal belém jöttek hátulról a kanyarban, hol pedig az egyenes szakasz közepén satuféket nyomtak előttem.
Technikai problémám nem akadt, kivéve ezt a jelenséget. Ez nagyon bosszantó viszont.Összességében jó lett a játék, bár én a régi nfs világot szeretném, tuningautók, utcai versenyzés, rendőrök stb. Tudom, az ős nfs nem ilyen volt, de már kb 6-7 éve ilyen (kivéve a pro street) szóval mondhatom, hogy a "régi" nfs erről szólt. Remélem visszakanyarodnak erre az útra, mert bár sokaknak már unalmas, és nem tetszett az utolsó pár rész, nekem nagyon bejöttek.

Új hozzászólás Aktív témák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest