- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Befejeztem a játékot, az összkép pozitív. Jobb lett mint vártam, de nem felhőtlen az örömöm.
Én az nfs játékokat mindig is arcade kategóriás játékokként kezeltem, így az irányítást is így értékelem, tehát könnyebb szinten, billentyűzettel játszva. Nincs semmi gond vele, gyönyörűen lehet irányítani. Ami zavaró, az állandó csúszkálása a kocsiknak. Mindegyiknek! Ez nagyon nem tetszett. A grafika is kiváló szerintem, ezzel sem volt gondom. Ami még zavart, az a furcsa MI. Néha egészen szépen védték a pozíciójukat, vagy "gyönyörűen" kilöktek ők is engem, ahogyan én őket. Néha viszont egészen fura dolgokat művelnek. Hol teligázzal belém jöttek hátulról a kanyarban, hol pedig az egyenes szakasz közepén satuféket nyomtak előttem.
Technikai problémám nem akadt, kivéve ezt a jelenséget. Ez nagyon bosszantó viszont.Összességében jó lett a játék, bár én a régi nfs világot szeretném, tuningautók, utcai versenyzés, rendőrök stb. Tudom, az ős nfs nem ilyen volt, de már kb 6-7 éve ilyen (kivéve a pro street) szóval mondhatom, hogy a "régi" nfs erről szólt. Remélem visszakanyarodnak erre az útra, mert bár sokaknak már unalmas, és nem tetszett az utolsó pár rész, nekem nagyon bejöttek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest