Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makaveli
senior tag
1. kérdésedre a válaszom: Egy ideig nem származik hátrányod abból, hogy erősseb kocsid van. Nem fogsz ugyanolyan erősségű kocsikat kapni ellenfélként. De nyugodj meg. Ha nekem majd, "csak" 654 lóerős kocsid lesz, akkor is le fogod nyomni Hajszában a 925 lóerős Lancer EVI IX-et.
2. kérdésedre a válaszom: Igen, csak akkor. Illetve, ha mondjuk a Hajsza kocsidra csinálsz egy másik tervrajzot/blueprint-et. Ami nem hajsza tervrajz, hanem drift tervrajz. De én inkább ajánlom egy RX-7-est, vagy egy RX-8-ast!
3. kérdésedre a válaszom: Teljesen igazad van a feltételezésben. Egyben viszont nem. Az izomautók nagyon jól gyorsulnak. Én, láthatod nagyon szeretem a Charger R/T-met. Mindenkit lenyomtam vele anno, mikor még játszottam. Tehát azok 2in1 kocsik. Nem úgy, mint az Impreza, vagy bármelyik erős Hátsó kerekes. Hajszára jók még a japán csodák is!
Remélem segíthettem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- New World - az új Amazon MMORPG
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Delonghi Dedica 685 Red + Tchibo kávéörlő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest