Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
toma187
üzenetére
Én is így kezdtem
egy idő után csak a "kötelező" napikat csináltam, aztán csak az eventeket, végül semmit. Igen én is az elejétől játszottam vele egészen egy hónappal ezelőttig. Amúgy egyet értek veled, én sem kezdtem másik játékba és nem is fogok. Egyedül a Mortal X maradt, mivel ezt ugye töröltem.Olipapa igen Laferrari volt, mivel most már csak a legerősebb kocsival éri meg játszani. Részemről még az a napi ~10 kör is sok volt Easydriveban az életemből
Az eventekről ne is beszéljünk. Olyankor meg állandóan lesni kellett mikor lehet kezdeni, mikor van ticketem stb. Ez már régen nem játékélmény....
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Macrodroid
- Automata kávégépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- További aktív témák...
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egy idő után csak a "kötelező" napikat csináltam, aztán csak az eventeket, végül semmit. Igen én is az elejétől játszottam vele egészen egy hónappal ezelőttig. Amúgy egyet értek veled, én sem kezdtem másik játékba és nem is fogok. Egyedül a Mortal X maradt, mivel ezt ugye töröltem.
Az eventekről ne is beszéljünk. Olyankor meg állandóan lesni kellett mikor lehet kezdeni, mikor van ticketem stb. Ez már régen nem játékélmény....