Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
toma187
üzenetére
Én is így kezdtem
egy idő után csak a "kötelező" napikat csináltam, aztán csak az eventeket, végül semmit. Igen én is az elejétől játszottam vele egészen egy hónappal ezelőttig. Amúgy egyet értek veled, én sem kezdtem másik játékba és nem is fogok. Egyedül a Mortal X maradt, mivel ezt ugye töröltem.Olipapa igen Laferrari volt, mivel most már csak a legerősebb kocsival éri meg játszani. Részemről még az a napi ~10 kör is sok volt Easydriveban az életemből
Az eventekről ne is beszéljünk. Olyankor meg állandóan lesni kellett mikor lehet kezdeni, mikor van ticketem stb. Ez már régen nem játékélmény....
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Microsoft Office és Office 365 topic
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB Normál állapotú,1-2 karcal,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S22 5G 8/128GB Normál állapotú! Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egy idő után csak a "kötelező" napikat csináltam, aztán csak az eventeket, végül semmit. Igen én is az elejétől játszottam vele egészen egy hónappal ezelőttig. Amúgy egyet értek veled, én sem kezdtem másik játékba és nem is fogok. Egyedül a Mortal X maradt, mivel ezt ugye töröltem.
Az eventekről ne is beszéljünk. Olyankor meg állandóan lesni kellett mikor lehet kezdeni, mikor van ticketem stb. Ez már régen nem játékélmény....