Hirdetés
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
válasz
Elmicsi
üzenetére
Nem vitát szeretnék indítani, csak leírnék egy másik véleményt is, amellett, hogy én is kurvanyázok néha, mert viszi az időmet ez a szar, de inkább ez, mint a drogok...
Jó soká találtam rá a fórumra, és már akkor voltak hangok, hogy hát unalmas, meg kiismerhető, meg nincsenek új pályák. És bizony, amikor kezdtem, alig voltak eventautók. Most meg annyi van, hogy kifolyik a garázsból. Nekem az első event a Razor BMW volt, jó sokáig el is jutottam vele, hála az égnek. Aztán befulladt a lendület, és jött az első farmolós időszak, a nagy Nissanért. Aztán a Lambo, és már meg is vagyok. (lennék, de jött a 8. csillag) A 8. csillag nekem is szarul esett, igazi pénzsóvár húzás volt, és hasztalanná tett vagy 30 kocsit.
Viszont! Van egy játékrész, ahol tényleg a többi hülyével mérhetem össze a bénázásom. Hiszem, hogy nagyrészük nem cheeter. Pl ma tuning nélkül, mert lusta voltam, 960PR-es Viperrel elvertem egy tuningolt CCX-et. Bejött, őtt megcsípte a villám, én kikerültem, enyi. Persze érezhetően hullámzó a gép jószándéka, de elfogadom.
Jött egy rakás új pálya, lehet nyomni azokon is. A Diablo event óta van ez a sokkoló, elég vicces, de az is újítás. (rohadna meg, de újítás).
Változott az alkatrész raktár hely is.Igazából élvezhető a játék, kicsit sok az event mostanság, örülnék egy pihisebb időszaknak, de ez van. Lelkesebb nem vagyok, mint eleinte, de még érdekel és leköt a játék. És igen, hajlandó vagyok farmolni naphosszat a szar BP-ket, hogy utána farmolhassam a szar alkatrészeket is, mert valahogy még nem untam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest