Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Melafoto
üzenetére
Én mai nap is rendszeresen nyomogattam a játékot és nem volt egyszer sem szerver gondom.
Egyébként hány csillagosak azok a kék alkatrészeid, hogy nem mennek fel a Viper-re?
Ha 3-nál magasabbak, akkor azért lesz------------------------
Más: Tegnap előreállítottam a rendszeridőt 2 órával előre (nem játék, hanem okosóra funkció kipróbálás miatt) és azóta felborult a játék bioritmusa.
Pl eddig reggel és délután 4-kor reset-elődtek az újrajátszós versenyek, most már 6-kor csinálják.Próbáltam, hogy visszaállítom az időt 2 órával, játékba vissza, majd vissza automata időre, de nem javította meg a játékot.
Nem megoldást keresek, mert valószínűleg erre nincs, viszont így eléggé vicces, hogy folyamatos szerver kapcsolatot igényel a cucc, de mellette simán lehet idő/dátum állítással manipulálni a játékot (akár benzinhez jutás céljából is).
Ez is olyan dolog, amit egyszerűen nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest