- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
Azért viccesek ezek az EA-sok!
Pont amikor Lamborghini Murciélago SV BP gyűjtési event van akkor bedobják a Legendary Crates-et LaFerrari eséllyel!
Minden esetre azt szeretem, amikor elkezdődik a Murci BP gyűjtés Free Gold ládából ezt nyitom elsőre!
Szeretem, amikor eltalálom a kártyákat ill. direkt nem tesz nekem keresztbe az EA
Az 1000 goldért garantáltan kapunk LaFerrari-t! Kérdés megéri-e?!
Itt megjegyezném, hogy teszteltem a Free Gold láda nyitást és 10/10-ből mindig ugyan azt adta!!! Tehát szó sincs itt random kártya megjelenésről! Azt adja amit az EA programozók előre megírtak! Ez azért durva! Természetesen a 10 kártyás nyitásnál(Gold Crates) már változik a kép ott tényleg random van és nagyon ritkán ad LaFerrari-t! Álltalában minden 17-18. kártya körül jött egy LaFerrari csomag!
A Legendary Crates (5 kártya=1000gold) ebből garantált egynél a LaFerrari csak kérdés ?db-ot ad!
Mig a Gold Crates (10 kártya=900gold), de itt csak véletlenszerűen ad, de legalább 2x kell nyítni, hogy kapjál LaFeri-t az 1800gold-ba fájhat!Hja és Ti is kaptatok ilyen ajánlatot? Ezeknél elgurult a gyógyszer?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest