- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
válasz
pretssa #3927 üzenetére
Szia!
Ahogy ígértem vettem a fáradtságot és megkerestem neked a videót, ill. megnéztem és 659PR-es az utolsó versenyen (Rush Hour) az első ellenfél kocsija tehát ennél neked csak jobb kell legyen a kocsid! Természetesen a videót készítő játékos (OBI136) 807PR-el lazán végig vitte az egészet! .)
Ha végig nézed a videót akkor az utolsó versenyen láthatod igen erős a forgalom ezért csak akkor használd a nitrót, amikor nagyon szükséged van rá különben fölöslegesen használod csak el, mert tuti eltalálsz 1-2 kocsit az alagútban vagy a hídon!
Még egy segítség aki esetleg még nem vette észre vagy nem nézte a Nitrót sose a bemeneti kanyar előtt lődd el, mert amikor kanyarodsz vagy driftelsz a kocsi sebessége állandó vagy csökken ezért, ha tudod tartalékold vagy drifttel növeld a Nitró töltést (Nitró csík) és a kanyarból kijövet az egyenesben használd el!
Más: Nemsokára befejezem a BP-ek gyűjtését a Campaign módban. Még 2 kocsi van hátra és fullos a csillagok terén az összes kocsi, aminek a BP-jét itt még be lehetett gyűjteni!
Nissan GT-R R35 4BP és Lambo Aventador 2BP kell!
Utána már csak a speciális eseményeket ill. a szükséges alkatrészeket kell figyelnem!Vki meg tudja mondani, hol lehet megnézni mikor telepítettem fel egy játékot az androidos telefonomra?
A 'Megszerezhető Jutalmaknál' a Seasoned Drifter-t ez az első a jutalmaknál 2015.12.20-án értem el!
Ez az időpont stimmel is mert talán ez után nem sokkal jelent meg a Lambo Accademia is amit elbuktam, mivel nem tudtam hogy kell jól játszani a programmal még!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Drum 'n' bass
- Építő/felújító topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen notebookot vegyek?
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest