Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joe007

tag

Sziasztok!

A mostani 'Fastlane event for 2016 BMW M2 Coupé' figyelmetekbe ajánlom megcsinálni, ha vki az összes Car Series-t meg szeretné csinálni, mivel a Coupe Troop résznél a Nissan 370Z kocsim fullos 657PR! Nem fogtok tudni tovább menni ahogy jelenleg én se mert a Chapter 4/5 Event 5 rész már PR limites! --> 701PR kell hozzá!!!!

A mostani 'Fastlane event for 2016 BMW M2 Coupé'-hoz csak annyit szeretnék tanácsolni, ill. általánosságban is mondhatom, ahogy jó pár fórum társam már megtette, hogy az első két napban ne csináljátok végig a feladatokat azaz nem a BP és Gold begyűjtése a lényeg, hanem az hogy minél több Creditet tudjál begyűjteni/farmolni!!! Tehát csináljátok meg az adott Eventet, addig míg a Nitro Rush (jelen esetben a Chapter 1 - Event 5) részhez nem értek és ott ügyesen próbáljátok a legtöbb Nitro csíkra rámenni, de ne lőjétek el a Nitro-t, mert akkor nagyon gyorsan beérsz a célba és már nem fogod tudni újra játszani az adott pályát!

Az adott Chapter(Fejezet) részt csak addig csináld újra, amíg nem lesz aktív a következő Chapter!
    Ha már aktív a következő Chapter akkor annál nézd meg előre milyen alkatrészeket fogsz kapni és a szerint vásárolj be a FastLane Store-ban, amiket nem fogsz megkapni a versenyek után ill., hogy melyik 3 tulajdonság/modul (Top Speed/Acceleration/Nitro) a leggyengébb a kocsidnál (jelen esetben a BMW-nél a Top Speed)! Igy fogod mindig elérni a legjobb PR értéket a következő limithez!

Természetesen a mostani Fastlane eseménynél az újra játszási lehetőséget lőjétek el, mert sokáig tart míg újra aktív lesz jelen esetbe most nálam 16h van hátra azaz minden éjfélkor lesz csak újra aktív vagy 40goldért aktiválod (de ezt én nem javaslom felesleges gold pazarlás csak abban az esetben használd ha szükséged van az alkatrész megszerzéséhez ;-) )!

Hogy miért kell farmolni és miért jobb mint a fenti újra játszás újra aktiválása? Azért mert a Fastlane Store-ban 1000 creditért új leosztást kérhetsz és nem kell várni 1h-t hogy ujjat kapjál! Ezzel a megoldással rögtön megtudod venni a szükséges alkatrészt és még verseny ticketet(jegyet) se veszítesz! Én már most bevásárolok, zöld alkatrészeket ezzel is tartva a PR szintet, mert általában csak a 3naptól szoktunk zöld alkatrészeket kapni!

Az ismert alkatrészek árai FastLane Store-ban:
    Szürke - 4000 credit v. 30gold
    Zöld - 6000 credit v. 60gold
    Ládák - 12500 credit! v. 80gold
    10db BP - változó, de most 250gold a BMW

A farmoláshoz meg azt tudom javasolni, ahogy persze az időd engedi próbáld meg beütemezni az idődet, hogy a lehető legtöbbet ki tud hozni a feladatokból!

Nálam mivel már VIP5-ös vagyok 6 Ticket-et kapok alapból! A Ticket újragenerálásának ideje 46perc! Az összes Ticket 6*45p=270p/60=4,5h!!

Tehát az időmet úgy kalkulálom, hogy sose töltődjön fel az összes Ticket, mert akkor időt vesztek, ezért 4h-ként visszalépek a programba és ellövöm a Ticket-eket a Nitro Rush résznél úgy, hogy mindig vesztek és közben láthatod a Credited meg kb. ügyességedtől függően 2000-3000-el nő :)) !

Ui.: A goldok begyűjtéséhez mindig nyomjátok el a reklámokat kb. 10gold/nap + csináljátok lehetőség szerint a Daily feladatokat is végig kb.30-32gold/nap!

Sok sikert kívánok az új kocsik megszerzéséhez! .)

Új hozzászólás Aktív témák