Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz jonnyjoker01 #322 üzenetére

Későbbiekben bizony lesz jelentősége a pénznek, majd rájössz te is.

Egyrészt a Black Market, másrészt meg a későbbi alkatrész átépítések egyik kocsiról a másikra.
    Utóbbinál az a gusztustalan, hogy ha Rare alkatrészt akarsz átpakolni másik járgányra, az csak aranyért fog menni.
    Ma döntöttem úgy, hogy a Porsche-met lebutítom, cserébe az RX 7-et feltápolom a leszerelt alkatrészekkel, és nem számoltam pontosan, de 300 aranyamba biztosan belekerült és emellett elég sok pénzbe is fájt a dolog.

Sajnos ebben a játékban nem jövedelmező, ha az ember személyes kedvenceit fejlesztgeti.
    Pl tőlem messze áll az RX 7, de most mit csináljak, ha Car series versenyekhez (tokiói ág) feltétel lesz?
    Legutolsó verseny hiányozna és persze, hogy még így is rengeteget kéne farmolni, hogy fel tudjam húzni a megfelelő PR szintre azt az autót.
    Aztán ha megvan az az utolsó verseny, mehet az autó a padlásra, előtte kipakolni belőle az alkatrészeket újabb súlyos aranyakért és átpakolni egy másik autóra.

Közben ahogy gyűlik az autó, egyre többet kéne farmolni...
    Áhhh, szar játék ez gyerekek, én mondom. Lehet még most kéne abbahagyni, mikor még nem annyira fájna az eddigi 2 hét óta megszerzett mindenség.

Ja, Supra meglett.
    Kettő csillagosan kapjuk az autót és persze további tervrajzokat szintén csak Tournament store-ban lehet majd hozzá szerezni, sehol máshol. Pffff... :D

Új hozzászólás Aktív témák