- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Root-olt telefonosoknak!
Mivel egyre többen vagyunk, akik már elég komoly időmennyiséget beleöltünk a játékba és mióta tudjuk, hogy EA szerver oldalon a profilunkból szemét módon nem tárolódik biztonsági mentés, aki félti a mentését (na és ugye root-olt telefonja van), annak ajánlanám a Titanium Backup progit.
Tapasztalatom szerint elég az ingyenes verzió is és bár nem teszteltem még le élesben, hogy ez valóban megbízhatóan menti-e ki a szükséges adatokat, legalább azért mégis csak valami. Amiatt is vagyok bizakodó, hogy root-ot is kér, szóval remélhetőleg kellően alapos.
Ezzel szoktam hetente 1-2x mentést végezni (ezek mind 45 megás mentések ennek a játéknak az esetében) és telefon fájlkezelőjével az ilyenkor kreált 2 db fájlt szoktam pluszba még Drive-ba is felküldeni, hogy még jobban be legyen biztosítva a mentés.
Az ingyenes verzió minden mentéskor felülírja az előző mentést (igazából ennek én örülök is), de ugye Drive-ba másolva nincs ilyesféle korlátozás, ott egyedül a 13 giga szabad felhőtárhelyem szab határt.Persze valahogyan biztosan lehetne automatizálni is a folyamatot valami script-eléssel (a Drive-ra másolós részt), de ennyire nem vagyok ilyesmiben haladó és nem macera heti 1-2x kézzel sem.
--------------------------------------------------------
@kferenc22: Napi 2-3 Bp autónként. Hm...
Téged nagyon szerethet a játék, mert nálam stabilan 1-2 Bp ez az arány inkább. olyan is van olykor, hogy 3 alkalomból még a kártyák közé sem képes adni Bp-t.
Tegnap mondjuk az szép volt, hogy mindhárom kártya Bp-t rejtett, ilyet csinálhatna sűrűbben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Nintendo Switch V2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest