Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz Amur #1404 üzenetére

Nekem is megjelent a frissítés hivatalosan (még éjszaka láttam Danny365 hozzászólását, be is voltam zsongva, mert csak reggel tudtam lefrissíteni a játékot otthon, mert éjszakás műstakban dolgoztam :) ).

Nekem 2-es VIP szintem lett 3 korábbi IAP vásárlásból (2x monthly, 1x50 gold) és tök jó, hogy 12 benzinem van, mert így nagyon könnyű számooni, hogy legközelebb kerek 2 óra múlva lesz megint full. :) ).
    Bár ez nem permanens, 20 napig tart tán, ha jól emlékszem.

Nekem is sokkal szebb a játék és mindemellett nem is akad jobban, talán simábban is fut.
    Ára is van a dolognak, akksimat jobban meríti és szerintem nem csak azért, mert egyébként magasabb fényerőn játszom egyelőre az éjszakai versenyek miatt.

Nekem nem annyira tűnt fel, hogy zavaróan több tereptárgy lenne, amik ráadásul a vezetésünkbe is beleszólnak, még ilyenbe sem futottam bele.

Supra vs Mclaren érdekes dilemma, mert ugyan a Supra-nak nincsen jövője (szerintem csak akkor foglalkozz vele, ha szívügyed az autó vagy hajtassz minden Car series-re).
    Mclaren-hez viszont mindenképpen sok további kitartásra lesz szükség és könnyen lehet, hogy mire megszereznéd, addigra 5x halálra unod az egész játékot.

Fejleszthetőségre annyit, hogy kocsikategóriától függ, hogy mennyi alkotóelemet igényelnek a főalkatrészek.
    Ebből a szempontból a Supra jógal gyorsabban fejleszthető, ugyanis példának okáért oda elég mondjuk egy zöld alkatrészbe 5 db relé helyett 1-2 db.

Új hozzászólás Aktív témák