Új hozzászólás Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz sgergi #412 üzenetére

Konkrétabban semmit nem tudok, de pl Dallast nézve:
    Nowitzki, Terry, Howard maradhat, viszont Kidd igazolása hülyeség volt részükről, ez a 10 alatti passz és pont /meccses átlag a rájátszásban, hát hogy is mondjam semmit nem ér, eddig is megvoltak kifejezett irányító nélkül, talán center posztra kéne nekik valaki, mert Dampier elég gyenge 6-7 pontos átlag semmi. Úgy gondolom a Dallasnak kellett volna Shaq-et igazolnia Kidd helyett és úgy esélyük lehetett volna, a sok lepattanóból 2. szándékból pedig jöhettek volna a pontok. Kidd helyére pedig egy fiatal tehettséges irányót kellett volna hozni, aki nem tartja a labdát hanem passzol és tényleg kiszolgállja a magas embereket, persze ez csakis erre az 1 szezonra ment volna, fiatalok kellenek, szinte mindenki elmúlott 30. Most Dallasba én hoznék 2 fiatalt, körül lehet nézni keleten és nyugaton is vannak tehettséges fiatalok a kiscsapatokban, sőt draftolni is lehet, bár nem tudom milyen a felhozatal, sőt európai ligákban is van 1-2 nagyon tehettséges játékos. Amennyiben a Dallas bevállalná a centeres játékot és hoznának egy meccsenként dupla duplát tudó centert, plusz egy fiatal irányítót aki 10-es assist átlagot eléri, azt mondom sokkal jobb csapat lennének, ennyi magas embernek kell egy passzoló irányító, Kidd sok szituban nem ilyen. Gyors labdamozgatás kell a nagy emberek közé. szerintem

Suns: Shaq a legnagyobb baromság volt, rohanó csapatba klasszikus center nem kell, gyors labdabiztos játékosok kellenek és meg merem kockáztatni, hogy ebbe a kezdő ötösbe konkrétan senki nem kellett volna, jók voltak úgy ahogy voltak. A padra kellett volna 1-2 fiatal srác akik ha beállnak padról megdobják a meccsenkénti 8-10 pontot is akár, amíg az öregek pihennek. Nyáron semmi extra nem kel. Shaq-en továbbadni, hülyeség volt. Hozni kell a padra embereket, mert ez a kezdő ötös nagyon erős, de többen már 30 felett vannak.

Dallasba én azt mondom konkrétan Rondo-t kellene megszerezni a Bostonból vagy Sessions-t a Bucks-ból. Mindketten fiatalok és szépen kiszolgálnák a nagyokat, ha első évben nem is, de 1-2 idény alatt nagy játékosok lehetnek. Centernek pedig fogalmam sincs.
    Suns-ba pedig draftolni kell jól, vagy Shaq-et cserélni fiatalokra.

Új hozzászólás Aktív témák