Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• diegho

nagyúr

Olvasgattam most az Nba.com-on az átigazolási időszak előtti esélylatolgatást. Nem is tudtam, hogy a Bulls ennyire nagyon jól áll a fizetési sapkával. Nagyon ügyesen csinálták és még jó játékosok is maradtak. Briliáns elgondolás. Simán oda tudnák vinni Wade-et és Lebront is, vagy kettőjük közül egyet és még egy klasszist egy olyan csapatba, ahol jelenleg sincsenek rossz játékosok. Ők lehetnek a legjobban megerősödő csapat a nyáron, pedig most sem voltak utolsók. Kérdés mit akar Lebron, megkockáztatja-e, hogy Chicago-ban próbál gyűrűt szerezni, ahol Jordan 6-ot szerzett. Kérdés motiválja-e az, hogy Jordan nyomdokaiba léphet, vagy inkább fél a kihívástól. Szerintem ezen fog eldőlni az egész. Nem szeretem James-t, de ha a Bulls odaviszi őt is meg Wade-et is, akkor nekik fogok szurkolni keleten. Az is mellettük szól, hogy James és Wade is úgy mehet oda, hogy bárkit választhatnak maguk mellé és mehet vele. Ez hihetetlen nagy előny szerintem. A Bulls nagyon erős lesz a következő szezonban, már csak PJ-t kellene rávenni arra, hogy 2 idényt vállaljon el a padon újra Chicago-ban. (személy szerint legjobban a Wade, Bosh páros megszerzésének örülnék)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés