Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Olvasgattam most az Nba.com-on az átigazolási időszak előtti esélylatolgatást. Nem is tudtam, hogy a Bulls ennyire nagyon jól áll a fizetési sapkával. Nagyon ügyesen csinálták és még jó játékosok is maradtak. Briliáns elgondolás. Simán oda tudnák vinni Wade-et és Lebront is, vagy kettőjük közül egyet és még egy klasszist egy olyan csapatba, ahol jelenleg sincsenek rossz játékosok. Ők lehetnek a legjobban megerősödő csapat a nyáron, pedig most sem voltak utolsók. Kérdés mit akar Lebron, megkockáztatja-e, hogy Chicago-ban próbál gyűrűt szerezni, ahol Jordan 6-ot szerzett. Kérdés motiválja-e az, hogy Jordan nyomdokaiba léphet, vagy inkább fél a kihívástól. Szerintem ezen fog eldőlni az egész. Nem szeretem James-t, de ha a Bulls odaviszi őt is meg Wade-et is, akkor nekik fogok szurkolni keleten. Az is mellettük szól, hogy James és Wade is úgy mehet oda, hogy bárkit választhatnak maguk mellé és mehet vele. Ez hihetetlen nagy előny szerintem. A Bulls nagyon erős lesz a következő szezonban, már csak PJ-t kellene rávenni arra, hogy 2 idényt vállaljon el a padon újra Chicago-ban. (személy szerint legjobban a Wade, Bosh páros megszerzésének örülnék)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest