- GAI: Poor Volta...
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Olvasgattam most az Nba.com-on az átigazolási időszak előtti esélylatolgatást. Nem is tudtam, hogy a Bulls ennyire nagyon jól áll a fizetési sapkával. Nagyon ügyesen csinálták és még jó játékosok is maradtak. Briliáns elgondolás. Simán oda tudnák vinni Wade-et és Lebront is, vagy kettőjük közül egyet és még egy klasszist egy olyan csapatba, ahol jelenleg sincsenek rossz játékosok. Ők lehetnek a legjobban megerősödő csapat a nyáron, pedig most sem voltak utolsók. Kérdés mit akar Lebron, megkockáztatja-e, hogy Chicago-ban próbál gyűrűt szerezni, ahol Jordan 6-ot szerzett. Kérdés motiválja-e az, hogy Jordan nyomdokaiba léphet, vagy inkább fél a kihívástól. Szerintem ezen fog eldőlni az egész. Nem szeretem James-t, de ha a Bulls odaviszi őt is meg Wade-et is, akkor nekik fogok szurkolni keleten. Az is mellettük szól, hogy James és Wade is úgy mehet oda, hogy bárkit választhatnak maguk mellé és mehet vele. Ez hihetetlen nagy előny szerintem. A Bulls nagyon erős lesz a következő szezonban, már csak PJ-t kellene rávenni arra, hogy 2 idényt vállaljon el a padon újra Chicago-ban. (személy szerint legjobban a Wade, Bosh páros megszerzésének örülnék)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- GAI: Poor Volta...
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest