- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Tudom, nagyon ciki, de én nem tudtam, hogy ennyi a különbség az európai szabályok, és az NBA között. Még a pálya méretei is teljesen mások. De, hogy a játékidő is..
Jégkorongban is ez van. Ott ismerem is a különbségeket. És jó nagy hülyeségnek tartom ott is, hogy képtelenek egyesíteni. Pedig évek óta szó van már róla.
Hozta az USA. Én meg pont úgy vagyok vele, hogy nyerjék meg. Mert ha nem nyerik, ezeket meglincselik otthon.Nem értettem tegnap, hogy Tatum és Haliburton még csak nem is játszottak. Kisebb sérüléssel bajlódnak?
Embiid ami fújjolást kapott.. Meg is érdemelte.Edwards-ot jó volt nézni. Nagyon élvezi az egészet, és akar. Durant meg elképesztő volt.
Egyébként elvileg mi itt az olimpián az erősorrend? USA, Kanada, Szerbek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi ékszerdobozka
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged