Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4194) bepken


bepken
veterán

sziasztok!

látom, hogy aktívnak épp nem nagyon nevezhető a topik...de itt is megpróbálom, hátha :D

szóval sok évvel ezelőtt rendszeresen jártunk haverokkal pipázós helyekre, illetve volt is a társaságban egy egyszerűbb pipa, majd aztán egyszer csak leszoktunk róla....aztán pár hónapja úgy alakult, hogy másik társasággal szintén beültünk egy bárba, pipázgattunk és dumáltunk egy jót, így feljöttek a szép emlékek....nyilván....egyből rápörgettem az agyamat, hogy francért ne vennék egyet magamnak/magunknak (csak mert nem volt olcsó tömés na... :D )

napokban elég sok videót megnéztem, próbáltam infókat szerezni - leginkább PODI videóit találtam érdemben hasznosnak - és pár dologban még mindig bizonytalan vagyok...

szóval saját pipám még sosem volt, bár tömni és takarítani is segítettem már régebben + tele a net videókkal, szóval ettől nem félek. azonban első körben egy 47 centis Topmark pipát néztem ki, aminek ugyebár nem rozsdamentes a test része. ez mennyi idő (mennyi használat) után jelenteni igazából problémát? gyakorlatilag, a következő szint, ami rozsdamentes és pénzt is adnék érte, az egy 20as....nem feltétlenül költenék rá egyből ennyi pénzt, pláne, hogy rakás kiegészítőt is venni kell még hozzá.

továbbá milyen phunnel kerámiát tudnátok ajánlani, amivel 2-3 ember el tud lenni pár óráig? értem ez alatt, hogy nem kezd el túlhevülni és égni benne a cucc.

mivel sajnos gáztűzhely nincs, főzőlapot meg nem akarom kockáztatni....így öngyulladó szenet tervezek venni (Three Kings) vagy van esetleg olyan természetes szén, amit könnyebb begyújtani?

köszi előre is :)

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.