- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mika1227
őstag
válasz
Panthera #3998 üzenetére
Igen úgy gyorsabban felizzik. Meg ha többet teszel rá jól lehet szabályozni a hőt, ha túl sok hőt kap kihúzod a kerámia szélére ha meg kevés a hő akkor beljebb rakod. Próbáld meg úgy, hogy többet teszel rá!
Ebben a videóban találsz olyat, hogy melyik kerámiára mennyi szén kell. Ez a szén szinte ugyanaz mint a Cocobrico. 5:50-től. -
Panthera
őstag
válasz
MaTpr0F #3995 üzenetére
Én csak kővel használom. Kezdetben tettem bele dohányt is, de az kegyetlenül bele tud égni. Elég macerás kitakarítani.
Milyen szenet tennél rá? Ha nem öngyulladósat (vagy kicsi a hő), akkor mindenképpen kell rá hőtartó. Lehet szerezni olyan phunnelt, amihez tartozik egy fém (mini) ráhajtós tető. Személyes tapasztalatom, hogy a pl. cocobrico semmit nem ér anélkül.Az enyém ilyen: [link]
-
Panthera
őstag
válasz
MaTpr0F #3990 üzenetére
Nem tudom az enyém van-e 7 cm, szerintem az is elég, társaságban is használjuk. A másik az túl nagy szerintem. Ha vékonyabb kerámiából van, akkor gyorsabban is felmelegne. Meg azért anyaggal is győzni kell őket.
Egyszemélyes használatra meg inkább a mini phunnel ajánlott.
-
MaTpr0F
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy 90cm-es pipához szeretnék venni phunnel fejet, de nem tudom, hogy a 7cm átmérőjűt vagy pedig a 9,5-est.
Előre is köszönöm a segítséget! -
plus44
veterán
válasz
Mika1227 #3987 üzenetére
Majd még körbejárok, de kifejezetten zavar, hogyha már ennyire államosítjuk a dohányáruk eladását, akkor miért nincs ez a része is legalább annyira toppon, mint a rendes dohány. Nyilván értem, jóval kevesebben veszik, na de akkor is...
Amúgy te/ti milyen szénre esküsztök? Cocobrico, vagy Bamboocha? Nekem utóbbi van, de iszonyúan törik, képtelenség úgy hevíteni, hogy ne törjön minimum 3 darabra. Ami még jó is lenne, ha normális darabokra törne, de inkább csak morzsolódik. Brico-val tapasztalat?
-
plus44
veterán
válasz
Mika1227 #3982 üzenetére
300Ft-tal drágább, mint a 'fogalmam sincs milyen márkájú' amit mindben lehet kapni, és ég és föld a kettő. Én a csapó utcán lévő 3 vagy 4 dohánybolt egyikében sem kaptam, sőt még a hatvan utcaiban sem, pedig az aztán kb. Debrecen egyik, ha nem a legforgalmasabb dohányboltja. Mindenesetre köszi, elnézek majd akkor a plázáshoz.
-
Wikoo
aktív tag
válasz
haromegesz14 #3978 üzenetére
Jep, több boltban is láttam már.
-
haromegesz14
aktív tag
Ezeket az újdonságnak számító "paszta" cumókat merre lehet kapni itthon?
-
Wikoo
aktív tag
Üdv,
Rozsdamentes felső részt ( lényegében a tartálytól felfele minden kéne ) Pesten hol tudok vásárolni? -
Mika1227
őstag
-
Mika1227
őstag
Eladó vagy cserélem Nakhla Őszibarack dohányt, egy tömés hiányzik belőle, dohányboltban vettem nem jön be az íze 1000Ft.
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne, akkor írjon privátban.
-Aladin Arabica Evolution 51cm piros
-Hookah Pro Grip mosható szívócső piros
-Aladin Bamboocha faszén 2kg
-El nefes mini phunnel fekete
-Aladin hőtartó sapka
-Shiazo citrom-menta 100g
-Fekete válltáska kicsiüdv!
-
Pocok256
veterán
Szegeden eldoradon kívül van vízipipa bolt?
-
Pocok256
veterán
válasz
Bjørgersson #3962 üzenetére
Pár perc
-
haromegesz14
aktív tag
válasz
KelemenUhr #3956 üzenetére
Nem hosszabbra, nagyobb belső átmérőre gondolok, de csak maga a "fej" rész, ami a markolat után jön.
-
Pocok256
veterán
válasz
Bjørgersson #3960 üzenetére
hát az okay
-
Pocok256
veterán
válasz
KelemenUhr #3958 üzenetére
Ezeket a shopokat néztem, de azt írták nicns a raktáron nekik :/
-
Pocok256
veterán
Sziasztok 3 személyes (3 csöves) vizipipát szeretnék rendelni úgy 20k alatti áron valami webshopból. Mit ajánlotok ?
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
haromegesz14 #3954 üzenetére
Van ekkora pipám, gondolom hosszabb csőre gondolsz.
Mármint a nagyobb belső átmérőnek nem nagyon van értelme, csak ha a pipán lévő nyílást is tudnád növelni. Egyébként én is hosszabb csővel használom, bármelyik pipás boltban kapsz. Ha olcsóbban hozzá szeretnél jutni, akkor pedig Vatera, OLX, Jófogás.
-
k!nG
aktív tag
Valakinek megvan ez a pasztas vizipipa ahol a dohany krem allagu? Haverom vett es probalta allitolag sokkal jobban kijonnek az izek vele.
-
haromegesz14
aktív tag
válasz
KelemenUhr #3953 üzenetére
Topmark 37 centis
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
haromegesz14 #3952 üzenetére
Milyen pipa az pontosan? Dobj képet vagy linket róla!
-
haromegesz14
aktív tag
Kicsike pipához lehet kapni valami nagyobb belső átmérővel rendelkező szívócsövet? Linkeljetek valamit pls
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
Panthera #3950 üzenetére
Igen, 1000 ml-es Elenmeyer-lombik. Az egész dizájn ilyen labor-style lesz.
PVC szívócső, fém dohánytölcsér. Ja meg ilyen hideg laborfényt akarok kreálni valami vízálló LED-es eszközzel, ha nem találok, akkor én fogom legyártani...
Az a baj, rengeteg ötletem van, de mindig abba ütközök, hogy semmit sem lehet kapni, csak Pesten...
-
Panthera
őstag
válasz
KelemenUhr #3949 üzenetére
Az egy kémcsőszerűség lenne alul?
-
Panthera
őstag
válasz
Freeman007 #3947 üzenetére
Az Arabica jó választás, nekem is az van.
-
Mika1227
őstag
válasz
Freeman007 #3945 üzenetére
Sikerült választani pipát, miket vettél?
-
Mika1227
őstag
válasz
Freeman007 #3943 üzenetére
-
Freeman007
senior tag
válasz
Mika1227 #3942 üzenetére
Ez a mosható szívócső nekem egy rejtély... hogyhogy nem tudják megoldani, hogy az acél spirált bevonják valami műanyaggal és akkor mosható és tartós is lenne. Kerámiából mit takar a jobb fajta? Phunnel, vortex, nagyobb normál? Tesóméból nem mindig sikerül szép tömény füstöt elővarázsolni, ha meg igen viszonylag rövid ideig tart. Persze itt a dohány lehet a ludas, mert alap márka és régi. A szén Three King 33mm.
-
Mika1227
őstag
válasz
Freeman007 #3941 üzenetére
Akkor a keretbe belefér az Aladin evolution. Természetes szenet használok, Cocobrico, Coco Coal, Cocosmoke. Esetleg idővel beszerezhetsz egy mosható szívócsövet. Nagyban javít a pipázási élményen. Aztán egy jobb fajta kerámia se árt.
-
Mika1227
őstag
válasz
Freeman007 #3939 üzenetére
Attól függ mennyi rá a keret?
[link] Ez pl. teljesen jó pipa nekem is ilyen van és csavaros is, 1,5 éve üzemel hiba nélkül. Ha nincs rá ennyi akkor Top Mark. -
Freeman007
senior tag
Sziasztok. Kezdő vizipipásként érdeklődnék, hogy melyiket ajánljátok inkább: Top Mark vagy Aladin?
(2 csöves, 60-70 cm környékén gondoltam), vagy ha ez nagyon elvetemült ötlet részemről, mi lenne jobb? Köszönöm előre is a válaszokat. -
WinnerB0Y
senior tag
Srácok, az Aladinn 15k körül mozgó pipái már rozsdamentesek?
-
Atapi
senior tag
ahol én jártam (úgy egy-két tucat trafikban) a legtöbb csak al sultant tartott, ha egyáltalán, és csodálkoztak, hogy fanyalgok. helyenként van Mizo meg Nakhla, Al Fakhert is láttam már talán egy helyen. értékelhető kínálattal eddig két trafikban találkoztam, a Zsinagóga mellett, meg a Batyi vásárcsarnok mellett, de azért ezektől sem kell hanyatt vágódni (de ezekben legalább nem csak al sultan volt a felhozatal). amugy forgalmasabb helyeken van sok trafik, érdemes körbenézni azoknál, amik útba esnek, mert ahogy látom elég random, hogy melyikben lehet esetleg normálisabb kínálatot találni.
-
Sianis
addikt
Tényleg, amúgy dohányt mostanában hol lehet kapni? Gondolom átment ez is a nemzeti dohányboltos témába, de melyik az ami árul? Budapest érdekel most elsősorban.
Sianis
-
ted_mosby
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy vizipipát, ez lenne az első max 5-6ezret költenék a pipára, és valami könnyen beindíthato cucc legyen amiben azért kijön az aroma rendes füsttel., de ennyi pénzért nem várok csodát
Kösz
-
Panthera
őstag
válasz
haromegesz14 #3930 üzenetére
Igen, eléggé macerás. De a dohányos verzió is az szerintem.
Viszont a köveset egyedüli használatra már be se készítem, annyi időbe telik.
-
Panthera
őstag
válasz
haromegesz14 #3928 üzenetére
A minap sikerült eltörnünk az egyik cocobrico szenet, na az durván kapart.
Mindig egyet teszek rá, ebben az esetben a 2. darab neki volt döntve a másiknak. A hőtartót végig rajta hagyom, anélkül nem is menne a dolog. De most úgy ráégett a kavicsra a cucc, hogy ebből már főzés lesz.
-
haromegesz14
aktív tag
válasz
Panthera #3926 üzenetére
Tud azért a kavics is kaparni. Kicsit tovább marad rajta a hőtartó, nem is kell neki több. Utántöltővel kb.3 alkalommal tudod újraízesíteni. Ha nem jól főződ ki a kavicsokat, akkor nem lesz annyira jó íze. Ha sokat füstölsz valóban gazdaságosabb lehet a kavics.
Szerk.: Nekem se jöttek be a kavicsok, pont az hiányzik belőle, amit egy dohány nyújt
-
Panthera
őstag
Térjetek át a köves aromára, egy 50 gr-os doboz árából 1 db nagyon sok alkalomra elég utántöltőt lehet venni.
Nincs nikotin, nem ég meg, nem kapar. Teljesen más világ.
És persze az öngyulladós szeneket is kell felejteni. -
Mika1227
őstag
válasz
haromegesz14 #3924 üzenetére
Mondjuk ez egy olyan dohánybolt ahol már évtizedek óta mindenféle pipás, dohányos cuccokat árulnak, itt a legnagyobb a választék Debrecenben.
-
Mika1227
őstag
válasz
haromegesz14 #3922 üzenetére
Hát én láttam itt boltban Mizot, Al Fakhert, Serbetlit, Al Masahát, Nakhla Mixet.
-
haromegesz14
aktív tag
válasz
Mika1227 #3921 üzenetére
Budapest. Corvinnál voltam bent pár hónappal ezelőtt, csak Sultánjuk volt, és azt mondta a "pultos" hogy más márkát még csak hozatni se tudnak
Legutóbb egyik kisvárosba benéztem, ott is csak Sultan van a porondon. Gondolom ilyenkor már egyik pipás bolt sincs nyitva, ahol hivatalosan is lehetne kapni dohányt
-
Mika1227
őstag
válasz
haromegesz14 #3920 üzenetére
Attól függ melyik városra gondolsz? Itt Debrecenben van több fajta is bár az is igaz, hogy nem sok dohányboltban árulnak vízipipa dohányt. De szerintem ha megkéred őket, hogy milyet szeretnél hoznak.
-
haromegesz14
aktív tag
Nemzeti dohányboltokba továbbra is csak Al-Sultan dohányokat lehet kapni?
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok!
Akit érdekel egy mini phunnel (fekete) és egy Shiazo lemon-mint az írjon nekem privát üzenetet, és megbeszéljük a dolgokat.
üdv!
-
Panthera
őstag
válasz
predator00 #3915 üzenetére
Amióta kipróbáltam a cocobricot, eszembe nem jutna, hogy öngyulladós szeneket használjak. Persze a hőtartó kötelező, anélkül semmit nem ér. Viszont kifogtam egy nagyon jó kerámiát, így nekem elég 1 db szén is.
-
Panthera
őstag
válasz
WinnerB0Y #3916 üzenetére
Ha sima kerámiával öngyulladós szenet használsz:
érdemes a dohányt tömöríteni, hogy legyen legalább egy cm a széntartó lemezig. A lemezre én mindig sima alufóliát rakok 2 rétegben, jól ráhajtogatva a kerámia oldalára, hogy ne kapjon onnan levegőt.Ismerősömnél előfordult már, hogy kicsi volt a kerámia dohánytartója (és még széntartó lemez se volt kéznél), akkor meg alufóliából hajtogattam kör alakú támaszt (távtartót) a 2 rétegű alufólia alá. Csodákat tud művelni, de elég macerás, nem mindig sikerül jól. De ha van lemezed, akkor nem nagy cucc, csak a távolságra kell figyelni.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
predator00 #3915 üzenetére
régebben volt cocobrico szenem, de a mobilitás fontos volt. A bamboochat terveztem kipróbálni.
-
szcsi
tag
válasz
WinnerB0Y #3913 üzenetére
Törd félbe a szenet és használt 3 felet körberakva + ha kell hőtartót. Hőtartóval szerintem sokkal egyenletesebben melegszik át a cucc. Ha karcosabb lesz szimplán leveszem a hősipkát, no meg 10-15 percenként kicsit rendezgetni szoktam a szeneket, átrakom 'friss' helyre.
És persze szívd lassabban, és eleve tömörebb lesz a füst, jobban átjárja a hő a dohányt.Ha aromakővel tolod annak eleve nagyobb hő kell, így toleránsabb, érdemes lehet kipróbálni, én 80%-ban követ 'tömök'.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
Mika1227 #3912 üzenetére
Hát most jelenleg van egy NDB os noname dohány és a tegnap esti Al-Masha. Ezzel régebben nagyon sok jó tapasztalatom volt. Most a tömésem gyönyörű, de mindig szénné ég. Ha pedig adom neki a dupla réteget akkor az meg megöli a füstöt és az ízt is. A tegnap esti kompromisszum az a füstje kevés volt, de az íze nagyjából okés. Az a baj, hogy csak picike 30 as szenem van (three king) a Vortex re. Ebből a 2 darab soknak bizonyult.
A dupla fólia 2 szén és hőtartó kombó jó lenne?
Más: Hol tudok venni még dohányt a nemzetin kívül?
Olvastam a President Vizipipa oldalán, hogy náluk lehet kapni a trafik törvény után is. Elvileg a jó márkákból mint Al-Sultan, Nakhla Mizo, Al-Waha. Viszont nekem ez közel 150 km csak oda. -
WinnerB0Y
senior tag
Sziasztok. Már nagyon sok helyen olvastam utána, de mindig ugyan ott tartok.
Valahogy soha nincs elég füst és erős égett kaparó íze van minden dohánynak 5 perc után. 3 éve nem tudok rájönni hogy miért. Van mikir nem. Viszont mostanában nem jó egyik pipázás sem.
Lehet a dohányboltban vett noname dohány miatt lehet.
Eddig azt hittem a pipa volt az oka. Viszont beújítottam egy nagy 70cm es Aladin Amirát t. Mindig kör alakúra vágott vizipipa fóliát használok. Vortek kerámiám van. Help me. Mit csinálok rosszul? -
14adam
addikt
teflonszalag helyett meg csak ragaszd körbe
-
somasz
addikt
A pipatest és az üveg tartály menete be/összeszorult, van közte teflonszalag tömíteni. Hogyan próbáljam meg szétszedni, széttekerni anélkül, hogy eltörném?
És még mindig keresek szárazdohányt bekeverni. Melyik trafikban árulnak?
-
szcsi
tag
Természetes szén izzításra nincs valami jó tippetek?
Albérletben lakom, kerámia tűzhellyel, tabu.
Mindenhol szőnyegpadló és pvc így a kemping főző is tabu.
Keresgettem fűtőszálas villanyrezsót, az új 6-7000Ft, használt meg csak szatyoralján kapható.
Még agyalok valami grillgyújtó vagy borszeszégős megoldás hegesztésén is, de gondoltam előtte kérdezek
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPad topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest