- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mika1227
őstag
válasz
IntelKiller7 #4189 üzenetére
Az Amy Deluxe pipákat nem ismerem szerintem jó az a pipa amit említettél. Én egy ilyen pipát használok és teljesen elégedett vagyok vele. [link]
-
Mika1227
őstag
Eladó dohánya esetleg valakinek?
-
Mika1227
őstag
Dohányboltban vásárolt Peterson Wild Atlantic pipa dohányom tovább adnám, kettő tömés hiányzik belőle, tegnap bontottam nekem nem jön be! A többit pü-ben ha valakit érdekel
-
Mika1227
őstag
válasz
FehérHolló #4102 üzenetére
Pesti boltban nem tudok segíteni de a törvény vonatkozik a vízipipa dohányra is!
-
Mika1227
őstag
-
Mika1227
őstag
Eladó lehet egy Khalil Mamoon Quadmetal pipa. Érdeklődni pü-ben!
-
Mika1227
őstag
Esetleg ajánlom még az Aladin pipákat, kezdésnek teljesen jó! Itt van sokféle!
-
Mika1227
őstag
Pl.: MYA pipák!
-
Mika1227
őstag
válasz
sellerbuyer #4057 üzenetére
-
Mika1227
őstag
Nem tudom hányan próbáltátok már a Nakhla Earl Gray dohányát de aki nem próbálta még és szereti az erős különleges ízeket az mindenképp próbálja ki! Eszméletlenül finom, olyan mint a tea íze!
-
Mika1227
őstag
válasz
MaTpr0F #4044 üzenetére
Én még nem próbáltam semilyen herbál cuccot! Részemről a dohány a nyerő, bár a paszta érdekel, kipróbálnám. Valaki közületek esetleg próbálta már? Erről van szó!
-
Mika1227
őstag
Pipa beszerzését tervezem. Ki milyet használ? KM és Farida pipát néztem ki, tapasztalatok melyiket érdemesebb megvenni és miért?
-
Mika1227
őstag
válasz
KelemenUhr #4016 üzenetére
Én ahol vásárolok ott a dohányboltban jó fajtákat árulnak. Szokott lenni Nakhla is.
-
Mika1227
őstag
válasz
KelemenUhr #4014 üzenetére
De csak Nakhlával lehet!
-
Mika1227
őstag
-
Mika1227
őstag
Valaki próbálta már a túltöméses módszert? Hagyományos egyiptomi kerámiába lehet Nakhla dohánnyal.
Így! -
Mika1227
őstag
válasz
Panthera #3998 üzenetére
Igen úgy gyorsabban felizzik. Meg ha többet teszel rá jól lehet szabályozni a hőt, ha túl sok hőt kap kihúzod a kerámia szélére ha meg kevés a hő akkor beljebb rakod. Próbáld meg úgy, hogy többet teszel rá!
Ebben a videóban találsz olyat, hogy melyik kerámiára mennyi szén kell. Ez a szén szinte ugyanaz mint a Cocobrico. 5:50-től. -
Mika1227
őstag
-
Mika1227
őstag
Eladó vagy cserélem Nakhla Őszibarack dohányt, egy tömés hiányzik belőle, dohányboltban vettem nem jön be az íze 1000Ft.
-
Mika1227
őstag
válasz
Freeman007 #3945 üzenetére
Sikerült választani pipát, miket vettél?
-
Mika1227
őstag
válasz
Freeman007 #3943 üzenetére
-
Mika1227
őstag
válasz
Freeman007 #3941 üzenetére
Akkor a keretbe belefér az Aladin evolution. Természetes szenet használok, Cocobrico, Coco Coal, Cocosmoke. Esetleg idővel beszerezhetsz egy mosható szívócsövet. Nagyban javít a pipázási élményen. Aztán egy jobb fajta kerámia se árt.
-
Mika1227
őstag
válasz
Freeman007 #3939 üzenetére
Attól függ mennyi rá a keret?
[link] Ez pl. teljesen jó pipa nekem is ilyen van és csavaros is, 1,5 éve üzemel hiba nélkül. Ha nincs rá ennyi akkor Top Mark. -
Mika1227
őstag
válasz
haromegesz14 #3924 üzenetére
Mondjuk ez egy olyan dohánybolt ahol már évtizedek óta mindenféle pipás, dohányos cuccokat árulnak, itt a legnagyobb a választék Debrecenben.
-
Mika1227
őstag
válasz
haromegesz14 #3922 üzenetére
Hát én láttam itt boltban Mizot, Al Fakhert, Serbetlit, Al Masahát, Nakhla Mixet.
-
Mika1227
őstag
válasz
haromegesz14 #3920 üzenetére
Attól függ melyik városra gondolsz? Itt Debrecenben van több fajta is bár az is igaz, hogy nem sok dohányboltban árulnak vízipipa dohányt. De szerintem ha megkéred őket, hogy milyet szeretnél hoznak.
-
Mika1227
őstag
Ki milyen pipás cuccal gazdagodott? Én magamat leptem meg egy Sahlar mini phunnelel és mindenkinek ajánlom kiváló kerámia, nagyon megéri az árát 4000 HUF.
-
Mika1227
őstag
Van olyan közületek aki csak kavicsot szív?
-
Mika1227
őstag
válasz
haromegesz14 #3769 üzenetére
Olyan 20-30ml a 100-ból.
-
Mika1227
őstag
Ajánlanám még a kapucsínósat nagyon finom! Megrakod kaviccsal rendesen egy kicsivel a perem alá, hogy ha ráteszed a fóliát ne lyukassza ki.
-
Mika1227
őstag
Valakinek nincs véletlenül Sahlar mini phunnel vagy Genie Vortex eladó?
-
Mika1227
őstag
Vettem egy Nakhla mentát de sajna elég száraz volt és alig mentás. Van itthon Elements Caribbean Dream ízesítőm gondoltam feljavítom vele a dohányt. Hagytam állni úgy 2 hetet és az eredmény szuper lett. Hatalmas füst, klassz íz és a mentát is érezni lehetett.
-
Mika1227
őstag
Ezt ismeri valaki. gyanusan olcsó az AF.
http://parabstore.boltaneten.hu/kinalat/4_al_fakher_50g/
-
Mika1227
őstag
Debrecenben hol lehet dohányt venni? A Pláza mellett vele szemben és a Dósa Nándor téren van bolt ezeket ismerem ezen kívűl?!
-
Mika1227
őstag
Szerintetek lehetne normál pipa dohányt vizipipa dohányosítani?
-
Mika1227
őstag
Tisztított és újraizesített már valaki kavicsot?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest