- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinnerB0Y
senior tag
Srácok, az Aladinn 15k körül mozgó pipái már rozsdamentesek?
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
predator00 #3915 üzenetére
régebben volt cocobrico szenem, de a mobilitás fontos volt. A bamboochat terveztem kipróbálni.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
Mika1227 #3912 üzenetére
Hát most jelenleg van egy NDB os noname dohány és a tegnap esti Al-Masha. Ezzel régebben nagyon sok jó tapasztalatom volt. Most a tömésem gyönyörű, de mindig szénné ég. Ha pedig adom neki a dupla réteget akkor az meg megöli a füstöt és az ízt is. A tegnap esti kompromisszum az a füstje kevés volt, de az íze nagyjából okés. Az a baj, hogy csak picike 30 as szenem van (three king) a Vortex re. Ebből a 2 darab soknak bizonyult.
A dupla fólia 2 szén és hőtartó kombó jó lenne?
Más: Hol tudok venni még dohányt a nemzetin kívül?
Olvastam a President Vizipipa oldalán, hogy náluk lehet kapni a trafik törvény után is. Elvileg a jó márkákból mint Al-Sultan, Nakhla Mizo, Al-Waha. Viszont nekem ez közel 150 km csak oda. -
WinnerB0Y
senior tag
Sziasztok. Már nagyon sok helyen olvastam utána, de mindig ugyan ott tartok.
Valahogy soha nincs elég füst és erős égett kaparó íze van minden dohánynak 5 perc után. 3 éve nem tudok rájönni hogy miért. Van mikir nem. Viszont mostanában nem jó egyik pipázás sem.
Lehet a dohányboltban vett noname dohány miatt lehet.
Eddig azt hittem a pipa volt az oka. Viszont beújítottam egy nagy 70cm es Aladin Amirát t. Mindig kör alakúra vágott vizipipa fóliát használok. Vortek kerámiám van. Help me. Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Hyundai, Kia topik
- Proxmox VE
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest