Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
addikt
válasz balazs1011 #16654 üzenetére
Sok örömteli kilométert.
-
DigitXT
nagyúr
válasz balazs1011 #16655 üzenetére
T-Max Custom
-
csongi
Topikgazda
válasz balazs1011 #16648 üzenetére
Mutiiii!
Valtos lett? .
Nem baj!!!!! -
kcsa
veterán
válasz balazs1011 #16648 üzenetére
Képet nem raktál be, de én facebookon már láttam. Gondolkodtam is, hogy beszóljak-e, hogy defurcsa t-max ez, aztán inkább mégse
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Debilon
addikt
válasz balazs1011 #16620 üzenetére
én elhiszem, bár nem tudom, hogy miről is van szó, csak annyit olvastam, hogy kawasaki
ha első forgalomba helyezéskor ezt írták, akkor valószínűleg úgy van, de ha megkérded a kawasaki magyar képviseletet szerintem tudnak segíteni (ha akarnak)
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Debilon
addikt
válasz balazs1011 #16616 üzenetére
teljesítményt talán, szerintem csak a gyártás helye van belekódolva, autóknál legalábbis tuti
-
-Mosquito-
őstag
válasz balazs1011 #16558 üzenetére
Itt az idő, pörgesd fel a fórumot.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
tigipuf
senior tag
válasz balazs1011 #16558 üzenetére
Mert ritka is a Tmax mint a fehér holló
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
-Mosquito-
őstag
válasz balazs1011 #16551 üzenetére
Itt biztos több,pontosabb infót találsz. Majestyclub Min 3-4 T Max tulaj van.
-
kcsa
veterán
válasz balazs1011 #16553 üzenetére
Ez a cikk alapján minimum a facelifteset keresném én is. Drága, de legalább a fenntartása is
De ha megveszed, remélem tudod hogy van egy utad ide felénk
-
Hauptmann
addikt
válasz balazs1011 #16553 üzenetére
Szerintem a T-Max eleve hatalmas nagy szopóroller, már az alkatrészárai miatt is. Én ismeretlen előélettel nem vennéák, akármennyire is jól néz ki.
-
DigitXT
nagyúr
válasz balazs1011 #16551 üzenetére
Na, az érdekes lenne, ha lenne itt egy T-Max tulaj, végre.
Amennyire én tudom, a régi (és a 2005-ös az nem új) még
karbis modell enyhén iszákos, jó 8-9L-t is bever, ha húzod!
Ezt nevezhetjük típushibának is. De ne vedd készpénznek.Mondjuk azt is mondják szedi a lábát rendesen: ha veszel,
feltétlenül írd meg, muszáj lesz gyorsulnunk egyet, vmikor.Szerintem odafigyelni főleg arra kell, hogy ne roller legyen.
Tudom, ezzel semmit se segítettem. De ismered a topikot:
egy 12 éves vas, ha még esetleg olasz import, netán occó,
mert az kelendő, hozzátekert órával, igazi időzített bomba. -
válasz balazs1011 #14937 üzenetére
Kijelzős több információt mutat. A LED az "digitális".
Két állapota van, Kész, nincs kész.
Az LCD-s voltmérőjét ellenőrizni kell egy nem "kinai" műszerrel. Ha a mutatott érték nem mond semmit neked akkor mindegy melyiket veszed.
Tipikus tulajdonos hiba mikor egy túlmerített akksival próbálkoznak. Arra egyik automata se képes. Főleg amelyik 6/12V-os.
Szerintem ár/érték bajnok, de keress rá máshol is. Van akinek csak a CTEK, és a BMW jó. Ez csak zsé kérdése. -
TayRol
nagyúr
válasz balazs1011 #14686 üzenetére
hamarosan hibátlan lesz műszakilag is.
-
TayRol
nagyúr
válasz balazs1011 #14639 üzenetére
Ha lemegyek megnézni-elhozni, gumit veszek plusz nagyobb plexit, olajcsere ugyis kell, akkor a végen lehet, hogy nem nagy különbség lesz.
Igy döntöttem, majd az idő eldönti, hogy jól-e...
-
üszök
őstag
válasz balazs1011 #14010 üzenetére
felejtős. Vagy pumpálsz,és nyitogatod a légtelenítőt,vagy kinyitod a légtelenítőt,és várod míg átfolyik. Ha nyitva légtelenítő,és ráhúzol a fékkarra,és nem zárod a légtelenítőt azonnal levegőt fog vissza szívni ha vissza engeded. Fecskendővel is meg lehet hátulról szívni.
Szóval: vagy pumpa,és légtelenítő nyitogatás,vagy no pumpa,légtelenítő kinyitás,és várás míg friss olaj előbukkan.
A tartályból fröccsen, ha nyitva hagyod a tetejét és ráhúzol a fékre,mikor vissza engeded. Ha nincs szerencséd fejen lő."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
üszök
őstag
válasz balazs1011 #14008 üzenetére
Igen. Bár túl vastagon nem fog jönni. El fog tartani kis ideig míg kifolyik,de ki kell neki.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
üszök
őstag
válasz balazs1011 #14004 üzenetére
Vidd el szerelőhöz 5-6k ért megcsinálja. Egy nap alatt meglehet keresni az árát.
Viccet félre téve magadnak is megtudod,de ha még nem csináltad megszívhatod. Vedd le a hátsó tartály kupakját, fecsivel szívd ki a régi olajat,töltsd fel frissel. Hátul nyisd meg a légtelenítőt,szépen ki fog csorogni az olaj(itt is szívhatod fecsivel,csak akkor fokozottan kell figyelni a tartályra,ki ne ürítsd),addig engedd míg tiszta nem lesz,és elöl figyeld folyamatosan, ki ne fogyjon a tartály. A fékkarhoz ne nyúlj!!
Ugyanezt elöl is a dualos oldalon is tedd meg,ha jól csinálod nem lesz levegős,lehet légteleníteni sem kell. Ha fellevegősödik megszívtad,mert le kellesz venni az orr idomot,mert a dual elosztón is van légtelenítő. A fékkart be ne húzd míg nincs rajta a tartályon a tető,mert mikor elengeded olyat fog lőni szerencsétlenebb esetben,hogy még a tököd is olajos lesz.
Az elsővel ugyanezt kell tenni,csak az egyszerűbb. Jobb is ha azzal kezded,mert az ha belevegősödik egyszerűbb kijavítani pumpálással légtelenítve.
Lehet kapni motorkerékpárhoz vákumos féklégtelenítőt nem drága 3-4k azzal is lehet csinálni.A fékolaj a gyártó előírásainak meg feleljen a márka nagyjából mindegy.
-
csongi
Topikgazda
válasz balazs1011 #13934 üzenetére
A légrést nem tudom.
Én össze tolom, fejre állítom és úgy öntöm bele az olajat. -
csongi
Topikgazda
válasz balazs1011 #13930 üzenetére
195+-3cc villánként. Ez az USA modell. Nem hinném hogy az UE verziónál ez másképpen lenne,
-
csongi
Topikgazda
válasz balazs1011 #13926 üzenetére
Melyik típus ez pontosan?
Szerintem nem szabad tel önteni a szárat.
A henger tartalmát ki lehet számolni, ha a magasság amit megadtak, abbol megint ki lehet számolni, hogy mennyi a folyadék amit bele kell önteni. -
csongi
Topikgazda
válasz balazs1011 #13887 üzenetére
"15W-től nem lesz nagyon kemény,"
Kérdés lenne? A válaszom nem tudom. A 15W hidraulika olajtól lágy mint a tako**.
Persze nem az olajjal kellene "javítani" tudom, de hátha feszesebb lesz.
Kiszámoltam, a Malagutinál is. A légoszlop magassága pont annyi amennyi folyadéknak lenni kell bele. Ha lenne profi úszós szint mérőm, akkor úgy mérném, de mivel nincs ezért marad a mérő edényke.
ÉN össze tolom a szárat teljesen, majd óvatosan vissza húzom, és úgy öntöm bele a rőgzítő csavarnál. Ezen nincs más hely ahol fel lehetne önteni. -
csongi
Topikgazda
válasz balazs1011 #13880 üzenetére
A mennyiseg az eloirt, asszem 1.2 dl de meg megnezem.
10w ir de 15w elf teleszkop olajat teszek bele. -
miresz
veterán
válasz balazs1011 #13191 üzenetére
Hát mint kiderítettem mégsem jó egyiké sem. Van kint egy ismerős Olaszba,most ő nézi meg nekem,hogy ott mennyiért lehet szerezni gyárit,vagy után gyártottat.
-
DigitXT
nagyúr
válasz balazs1011 #12903 üzenetére
Van ilyenem: a lemerült AGM akksimat fogta és pikk-pakk felpörgette 14,4V-ra,
majd közölte, hogy kész, fel van töltve. Pedig nem. Enyhén meglepődtem. Már
csak azért is, mert amúgy nem volt sz*r az akksi. Csak hát agyon volt merülve.
Mondjuk 11,8V, vagy valami hasonló. A CTEK töltő rendesen feltöltötte, igaz az
10x ennyibe kerül. Ennek ellenére egy fél éve merülő se-kép-se-hang autóakkut
fel sem ismert. Bezzeg a régi orosz töltő, az elkezdte tölteni, ahogy kell.Hauptmann: megveheted az enyémet, már nem használom. Mondjuk az tetszik
benne, hogy van rajta beépített feszmérő, mivel azt a CTEK-ről pont lespórolták.
(Csak 1-2 LED utal az akku töltöttségi állapotára, meg, hogy min dolgozik épp.)[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
válasz balazs1011 #12903 üzenetére
Köszi a tippet, jó is lenne egy, de mire én eljutok egy Aldiba, biztos, hogy nem lesz.
-
csongi
Topikgazda
válasz balazs1011 #12810 üzenetére
Nincs fatyol. De rendesen kell elotakaritani. Es akkor minden ok.
Fatyol szerintem akkor lesz ha mar kopottabb a felulet es a lapat gumi tul szilikonos, nekem ekkor volt fagyol.
Plusz egy masik anyaggal is probalkoztam azzal is volt ilyen jelenseg.
Ezzel semmi. -
kcsa
veterán
válasz balazs1011 #12812 üzenetére
Pont erre próbáltam utalni, hogy ez alap, hogy látni lehessen. Jól.
Plexin alap állapotban ha esik alig látok ki, de pont ezért kísérletezek a vízlepergető cuccal.
-
kcsa
veterán
válasz balazs1011 #12810 üzenetére
Szerintem ezek senkinek nem fontosak. Vagy mégis?
-
csongi
Topikgazda
válasz balazs1011 #12808 üzenetére
Fatyol alatt mit ertesz? Nincs kapcsolat a vizcseppek kozott. Nincs osszefuggo vizfelulet. Legfejebb egy milio picuri vizcsep, de ha eleg nagy a sebesseg, auto aerodinamikai kialakitastol fuggoen legordulnek pillanatok alatt. Meg nem tudott kamion igy betakarni vizzzel, hogy 1mp nel tovabb ne lassak.
-
csongi
Topikgazda
válasz balazs1011 #12805 üzenetére
Tud.
En hasznalom uvegen, muanyagon. Nekem nagyon bevalt.
Majd holnap ha nem felejtem el es esik eso , csinalok videot.
Jah meg dobok levelet Bardinak, jutalekert -
kcsa
veterán
válasz balazs1011 #12805 üzenetére
Elvileg eleve üvegre való. Ott is ki fogom próbálni persze
-
válasz balazs1011 #12483 üzenetére
-
válasz balazs1011 #12479 üzenetére
Hát az egy kicsit nehéz lesz. Alkatrészre várok én is.
-
válasz balazs1011 #12470 üzenetére
Az enyém 2008-as BV400-as. Azt látom a tied jobb pluszos, míg az enyém bal pluszos. Ezek után simán lehet különbség évjárat szerint.
Mérd le a helyet, vagy gurulj el egy bolt elé és ami belefér az a tied. AGM-et ajánlom, mert az szinte soha nem folyik ki. A hagyományos, lötyis rozsdásodást okoz ott a környéken. Pl. a zár ott van közel.
Ha régi az évjárat akkor sajnos a lötyisre méretezték a tartót. Mint említették az arányok egy picit mások.
Ezért kell a boltba motorral menni, és felpróbálni. -
csongi
Topikgazda
válasz balazs1011 #12461 üzenetére
Az akkumlátorok 90% kínában készülnek.
Olyan márkát válassz ahol a garancia elfogadható. Vegyél egy csepp töltőt és tedd fel, mert nagyon ritkán használod, és egyik sem szereti ezt.
Banner
Yusa
Varta...stb ezek elfogadhatóak.PeterMakto: Ha a csere után, tapasztalsz még pici olaj szivárgást, ne ijedj meg. Menjél el vele pár 100Km-t. És ha akkor is van nyoma akkor vidd vissza.
Én cseréltem olaszba, japánba. MIndkettőnél vot még olaj nyom, de aztán megszűnt.
Főleg ha rendesen olajosan teszik össze, idő kell mire mindent kicsapkod azon a kis nyíláson, illetve a szimering is beáll a helyére. Elég gyenge anyagokból (puha) készülnek ezek a tengelyek, gondolom tervezett életciklusa van, hogy ez is szervizelhető legyen.[ Szerkesztve ]
-
válasz balazs1011 #12461 üzenetére
Nálam az eredmény következőképpen alakult:
Kinai 11724km
Banner 15228km
Exide folyamatban jelenleg 9738km van benne.
Típus YTX14-BS
Méret: hossz/szélesség/magasság: 151*87*146mm
Nálam ez fér be.
Még egy kis maszek mért adat a jelenlegi Exide-ról.
238CCA 0,01089R 13,37Ah[ Szerkesztve ]
-
-Mosquito-
őstag
válasz balazs1011 #12460 üzenetére
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz balazs1011 #12458 üzenetére
Ezt a régi motorral én is eljátszottam: az AGM akkuknak még csak nem is hasonlít a mérete a hagyományoshoz.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
kcsa
veterán
válasz balazs1011 #12456 üzenetére
Ha már így van, vegyél valami középmárkás AGM akkut, és egy automata töltőt, és hagyd rajta akkor is, ha nem használod.
-
dugynok
senior tag
válasz balazs1011 #12453 üzenetére
Én Yuasa-t használok 3. éve. De ahogy elöttem mondták, márkásat vegyél, és néha ellenőrizd a töltést. Én szoktam kéthavonta töltőre rakni és vizet nézni/pótolni.
-
kcsa
veterán
válasz balazs1011 #12453 üzenetére
Ha nem a legótvarabb kínait veszed, kb. mindegy. Nálam speciel Varta vált be talán a legjobban.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz balazs1011 #12327 üzenetére
+1 City Gripre. Majestyn nekem is az van, elégedett vagyok vele. A következő is az lesz, esetleg Powerpure.
Ha már Maja... Szombaton megyek a szerelőhöz, addigra rajta lesz a karbi, és tesztelgethetem...
Tactnál lehet, hogy rájöttem mi okozza a hibát... Nem nyomatékra húztam a hengerfejet anno, tömítéscsere után. Ha a csavar kilazult okozhatja a leírt tüneteket...
PUG még mindig eladó, azzal már nem akarok foglalkozni...
Kb ennyi most a helyzet
www.dongosofor.hu
-
Grillo
őstag
válasz balazs1011 #12323 üzenetére
Nekem a Metzeler FeelFree bevált nagyon.
-
kcsa
veterán
City Grip a többségnek bevált. A Kymcon nekem volt még Power Pure, azt is szerettem, nem csúszkálós fajta.
-
üszök
őstag
Conti Twistet semmiképp,a többi pénztárca kérdése.
-
Hauptmann
addikt
Szerintem itt kb. mindenki a Michelin City Grip-re esküszik. Hogy hol érdemes venni, r17, kék hold, amivel így hallomásból jó tapasztalatról tudok, illetve a kék holddal van személyes is, igaz csak gumijavítás, de korrektek voltak nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
kisgyerek21
csendes tag
válasz balazs1011 #12288 üzenetére
Sziasztok!
Bocsánat ha nagyon laikusak a kérdések. Ilyen speciális szerszám nélkül esélytelen meglazítani ezt a csavart? Sima racsnis krova készlettel meg se próbáljam? Ellentartani, hogyan szoktatok (kuplungfedelet)?
Köszi
-
kcsa
veterán
válasz balazs1011 #12284 üzenetére
1950W? és 700Nm? Mi ez, PMPO teljesítmény?
-
üszök
őstag
válasz balazs1011 #12041 üzenetére
Nincs sima és KPM-es vizsga. Minden vizsgát az NKH felügyel,és több féle van.
-
kcsa
veterán
válasz balazs1011 #11978 üzenetére
Élménybeszámolót?
Hát kérlek az úgy volt, hogy utánfutóval kimentünk haverral Ecserre, papíroztunk, nem találta a törzskönyvet, aztán előkerült. szerződés aláír, utánfutóra feltol, felkötöz, aztán go home.
Úgyhogy 50 kilométert mentem motorral. A hátam mögött.
Egy élmény volt, mert menet közben háromszor kiakadt az egyik spanifer.
Na ennyit az élményekről
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
-
Burt1793
veterán
válasz balazs1011 #11535 üzenetére
Nemrég voltam Nápolyban, brutálisan sok a robogó, bár az állomány fele sh125/150/300, a másik felében a sok szar mellett van egy-két ilyen Tmax vagy Integra. Hihetetlen mennyire kellemes a kéthengeres hang. Jó lenne egy ilyen Tmax, nekem valszeg kicsi lenne és a nyakamban lenne a térdem. Az SH-n pont elférek és ott azért van hely felfelé.
Persze igazából egy ilyen Tmax pont nem jó sehova igazán. Városba túl nagy, a kerekei meg kisebbek, brutál széles az SH-hoz képest (Nápolyban volt alkalom összehasonlítani), túrázni meg sokkal jobb motorral (bár ebben nincs tapasztalatom).
A robogók között viszont nálam fölényesen a legszebb ez a Tmax...[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz balazs1011 #11367 üzenetére
Szerelőnek is Mondeoja van, azzal kezdte hogy már az övé is eltört
-
kcsa
veterán
válasz balazs1011 #11364 üzenetére
Röhögök rajta. Más választásom úgy sincs
(majd a tiéd is el fog törni, márkatárs muhahaha )
-
huszi.gyb
senior tag
válasz balazs1011 #11356 üzenetére
180-ason másképp szól.
Pontosabban DigitXT 400-asához tudom viszonyítani. Az hangosabb, légkalapácsosabb, crossosabb. A 180-ason valamivel szofisztikáltabb ( ), elviselhetőbb. Én szeretem a hangját, nyitogatja is a sorokat, bár egyre több a sehall-selát az utakon.
Le kéne szedni a dobot, csak csővel közlekedni...www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
válasz balazs1011 #11346 üzenetére
A hangjáról tudok mesélni... Maján is 4Road van, tompító nélkül. Műszakira bele a tompító, de amúgy ritkán használom.
www.dongosofor.hu
-
Hauptmann
addikt
válasz balazs1011 #11350 üzenetére
Attól függ, milyen vizsgabiztost fogsz ki.
-
kcsa
veterán
válasz balazs1011 #11344 üzenetére
Típusszámból. Műszakilag valszeg nem gond, de semmilyen műszaki vizsgálaton nem megy át vele semmi, csak az eredeti típus.
-
kcsa
veterán
válasz balazs1011 #11342 üzenetére
Jetforce 125... Sokra nem megyünk vele
-
csongi
Topikgazda
válasz balazs1011 #11340 üzenetére
Nem megjeleníthető.
-
üszök
őstag
válasz balazs1011 #11230 üzenetére
Azt nem is néztem. Szerintem egy nullával túl szaladt.
-
kcsa
veterán
válasz balazs1011 #11153 üzenetére
Rövidtávon pénz kell(ene, de ha nem megy el, akkor megoldom másképp), tavaszra meg majd nézek valamit.
-
üszök
őstag
válasz balazs1011 #11094 üzenetére
Kösz.
kcsa
(PH! kedvence)Csak a régebbire van pénzem,és az újabbik ez nem is igazán tetszik.
Ez a konkrét motor amit meg akarok nézni.
[ Szerkesztve ]
-
-Mosquito-
őstag
válasz balazs1011 #11058 üzenetére
Láttam a motorjaikat. Játsszuk le ezt a Hondát/hirdetést..
57éves macskazabáló első tulaj,tételezzük fel gondos gazda.. is.. Márkaszervizbe vitte/hordta a gépet. Ennél 6 vagy 12ekm-t van az olajcsere,minden 2.-ik nagy/obb szervinek minősül. 24eKm-nél,szokásos olaj,szűrök,GYÁRI SZÍJ,görgő csere volt. Szervizkönyve van?? Van-e vezetve,számlák/papirok vannak róla? Nincs,miért nincs? 52évesen megvette nem egy száguldozós ember tételezzük fel.. 2.-ik gumi lehet rajta,DOT szám alapján mikori/mikor tették fel..? Lehet,hogy gyári fékbetétek vannak benne.. Biztos?
Viszont a leleményes kereskedő,le szokta szervizelni itthon ezeket a gépeket. Mert,kint megveszi a kopó/fogyó dolgokat,olajat és elvégzi azt. Ezek "filléres" dolgok,ha jó helyen veszi az ember. Írja is a kereskedő a hírdetésben.. "friss szervizzel értendő.." Miért amikor 24eKm-nél már le lett szervizelve az eredeti gazdánál.. Viszont..Ha van valamilyen dokument/kézzel fogható dolog,hogy ennyi Km van a gépben akkor trallala van.
Igen,állapotot veszünk! De ha van egy jó pedigréje is a motornak és az stimmel a látottakkal/leírtakkal akkor az egy szerencsés találkozás.
Végszó.. Itt a szopóroller topikban még nem olvastam olyat,hogy hippi hó hippi hé a kintről megvett motor/robogó nincs/kevés,hiba/baj van vele.. Sajnos nem ezt lehet olvasni itt.. Igen a pénz az nagy úr,mindenki próbálja magának kihozni a lehető legjobb lehetőséget.Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
-Mosquito-
őstag
válasz balazs1011 #11053 üzenetére
Tudod én meg a Kupec havernak hiszek aki Olaszból hoz be motorokat. Látott, tud Ő sok mindet az ilyen gépekről. Amelyik robogón/motoron full doboz/ok vannak és 5-7évesen 20ekm körül futott,mindig valami álomnak/hihetetlennek tűnik, van hogy valaki bekapja ezt a csalit. De mindenki abban hisz amiben akar, - én - fenntartásokkal kezelem az ilyen nagyszerű lehetőségeket.
-
Debilon
addikt
válasz balazs1011 #11051 üzenetére
igen, a céggel nincs gondom, magáról a típusról gyűjtök/gyűjtenék tapasztalatot
a céggel nekem is csak jó tapasztalatom van, ahogy Te is mondod
@Mosquito34 :
nem ez az, bár a km-re rosszul emlékeztem, amúgy köszi!ez az: SW T400
[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
válasz balazs1011 #10720 üzenetére
Eladósorban a vas?
Mert érdekelne ha tényleg ilyen állapotú,(meg rendbe is tetted)"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
válasz balazs1011 #6712 üzenetére
Találtam egy ilyet. Ez alapján eldöntheted, a pontos típusokat nem ismerem
-
longwild
aktív tag
válasz balazs1011 #6712 üzenetére
Ezt nem nagyon fogjuk tudni megmondani. Hacsak nem találunk valakit, aki már kciserélte egyiket a másikra a motorján...
Mondjuk ha a két gép évjárata, blokkja azonos, akkor könnyen lehet, hogy a hajtás környéke is nagyon hasonló. De ha nem jön össze, akkor én nem mondtam semmit!
[ Szerkesztve ]
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
kcsa
veterán
válasz balazs1011 #6710 üzenetére
Én szervízkönyvből kitúrnám a cikkszámokat.
-
DigitXT
nagyúr
válasz balazs1011 #5053 üzenetére
Jaja, tanúsíthatom, hogy jóféle. De vajon miért nem 300K???
Nyehehe...
Szerintem nincs ezzel semmi gond: fáradt gőzben/beszélgetős topikban elfér.#5055: hát igen. Tapasztaltabb kollégát idézve: "Ha az olcsót kihúzod, akkor...!"
Mondjuk ez is relatív, mert lehet valami a kategóriájában olcsó, amúgy "drága"."szerelésmentes szopóroller": aztán meg ne tudják, hogy járt nálam a garázsban!
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
válasz balazs1011 #5020 üzenetére
Nekem meg helyem ahová tegyem,pedig télen rendbe lehetne rakni.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz balazs1011 #5026 üzenetére
Injektoros gépbe nem tenném. De egy öreg 2T karbisba... Sima ügy .
Add el valakinek kisrobogósban 200-250Ft/L-ért
www.dongosofor.hu
-
csongi
Topikgazda
válasz balazs1011 #5026 üzenetére
gyufa?
az kuka vagy alkatrészt mosni, bele ne öntsd. -
csongi
Topikgazda
válasz balazs1011 #5022 üzenetére
Ha nem maradt benne akkor semmi gond
Én 100-as benyával toltam tele a dieselt -
huszi.gyb
senior tag
válasz balazs1011 #5022 üzenetére
Öcsém Simsonja még amikor nagyfaternál volt, ment szúnyogirtóval Nem érzékeny szerkezet, benzinnel hígítva egész jól ment, de szúnyog egy darab nem volt
www.dongosofor.hu
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz balazs1011 #5020 üzenetére
Miért kellene neked egy kínai szopóroller? Japán / koreai nem jó?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
üszök
őstag
válasz balazs1011 #4991 üzenetére
Idáig még jóval drágább is volt nem?
-
csongi
Topikgazda
Van még plusz alkatrészem (vízpumpa, olajpumpa, szelephimba, stb) esetlegesen áron felül. Műszakija lejárt.
Mit mondtam?
Ennek is elment az oljazása. Mese nincs van benne km bőven legalább 80-100K.
Dugó gyűrű csere is illek már ilyenkor, de ez sem olcsó mulatság, és nem tudom van e hozzá javító méret. -
kcsa
veterán
ha CSAK az a baja, még akár jó vétel is lehet, de kb. teljesen kizártnak érzem
-
kcsa
veterán
válasz balazs1011 #4752 üzenetére
mindegyik más miatt előnyös - ezt neked kell tudnod
-
csongi
Topikgazda
válasz balazs1011 #4738 üzenetére
Lejárt a szrk idő.
Mi nem volt kihézagolva? -
csongi
Topikgazda
válasz balazs1011 #4738 üzenetére
Te is másnak szerelsz motort?
-
DigitXT
nagyúr
válasz balazs1011 #4752 üzenetére
Az utsó nagyon nem illik a sorba. Ha szavazósdi van, akkor T-max!
(Bár az is igaz, hogy abból az olcsóbb, régebbi karbisok nagy zabagépek.) -
huszi.gyb
senior tag
válasz balazs1011 #4749 üzenetére
A kisebbnek a fogyasztása is kisebb általában. De nem ez lehet a fő ok...
Tactnál sosem gondolkodtam abban, hogy külföldről rendeljek. Olyan árak voltak, hogy a posta nem érte volna meg. Maja ~3x nagyobb ccm, és az alkatrész áraknál is kb 3-as szorzó van, sőt... (citybike kedvezménnyel is )És Maja alkatrészei olcsók pl DigitXT Madisonjához képest. Ezért (sem) kéne nekem 500-as robogó. Nem tudnám megfizetni bele az alkatrészt.
www.dongosofor.hu
-
DigitXT
nagyúr
válasz balazs1011 #4748 üzenetére
Ez így viszont azt jelenti, hogy jóról szarra. Emerre is költhetnél rendesen.
Mire motor lesz belőle. Ha kicserélsz mindent, és már jó, akkor használni
kell, nem eladni. Kivéve persze, ha a vevőnek újítottad fel jótékonyságból!Szerk: téli szervizelés = motorblokkfelújítás. Eladja, mert... pénztemető.
(Kisebbre vált: nem használja ki az erejét és/vagy nem győzi tankolni.)[ Szerkesztve ]
-
huszi.gyb
senior tag
-
üszök
őstag
válasz balazs1011 #4737 üzenetére
Szerintem 2 nap múlva már nem lesz fent. Ennyiért én is megvenném ha motort keresnék.
-
-Mosquito-
őstag
Olajpumpa,szelephimba.. Ej ebben is annyi km van amit mutat az óra.. Vagy nem.. Miért akarsz szarról szarra ülni..?!
-
huszi.gyb
senior tag
Idéznék két mondatot:
Téli szervizelést már az új tulajdonos ejtse meg, én legutolján az összes szűrőt, fékbetéteket kicseréltem.
Műszakija lejárt.Ezért olcsó.
Szopóroller lvl X
www.dongosofor.hu
-
csongi
Topikgazda
válasz balazs1011 #4580 üzenetére
milyen kép?
-
csongi
Topikgazda
válasz balazs1011 #4494 üzenetére
Is is. Huzd ra a csobetetre, alap eredeti allapotba a pofa nyugalmi allapota ugy van hogy ha kezzel tolod vissza a pofat akkor a gumikarika megtartja, vagyis be pattan szorul kicsit a pofaba.
Digitxt. Jaaaj milyen szerelo ez? Ok megertem ha szelep fedel gumit nem tudja megoldni, de a tobbi vaghato, es kaphato tomites papir ami toredeke a gyarinak.
Nem akarasnak nyoges a vege.
Vezermu tengely. Javithato, kell egy minta darab ami egyben van es a gyari konyv szerinti meretek. Vissza koszorulik, es porfelhordassal megoldjak. Csak kell egy etalon, olyan ez mint a kulcsmasolas.
Amit linkeltel abbol a hengerfej es a talptomites ami fontos, a tobbi vaghato, es az 0 gyuruk meret szerint kb 50ft darabja.[ Szerkesztve ]
-
csongi
Topikgazda
válasz balazs1011 #4484 üzenetére
Ha tudsz akkor sima gumi cső legyen, Ez a kis görgő a kuplungpofa vissza esését hivatott fékezni, A szövetes csőnél a szövet elkezd kopni. Egy sima cső és ragazd rá a kis perselyre.
És szerintem 100 évig jó lesz. -
DigitXT
nagyúr
válasz balazs1011 #4484 üzenetére
Igazán nincs mit... Sajnos nagyobb kuplung, nagyobb alkatrészek.
Gondoltam, ez a frincfranc nem nagyobb annyival, de sajnos az.
(Összerakni nem volt már kedvem, amúgy is törött. Nem is tudom,
miért tartogatom "vashulladékként": jöhet az őszi nagytakarítás.) -
DigitXT
nagyúr
válasz balazs1011 #4480 üzenetére
Maján jóval kisebb ~9x5.8mm
Belső átmérő talán ~2.8. Pech. -
DigitXT
nagyúr
válasz balazs1011 #4476 üzenetére
Én se szaladok le így éjjel a garázsba.
-
DigitXT
nagyúr
válasz balazs1011 #4470 üzenetére
Nekem a 180-as Maja törött kuplungja megvan még.
Ha megméred, hogy pontosan mekkora, előtúrom.
Hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest