Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-04-22 06:57:22

LOGOUT.hu

Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!":)
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24335) Micsurin válasza csongi (#24334) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Tudod az a baj ha kicsit túrsz a neten azért az ő árazásában már van korrekt szerviz csak itthon még mindig az a módi ha megmondod az árat okosban saccra az szimpibb mint ha meglátsz egyPl én is alig győztem köszönni meg a tippet pl gospelnek odaát mikor a KozmaX-ot ajánlotta.
Gumicsere alatt ecsetelte az öreg mennyire fél mindenki a VFR800 Vtec-től pedig szerinte csak türelem kérdése mert annyira nem hozzáférhetetlen a blokk.(pont ott volt egy, én meg megkérdeztem ő is fúj e a vifferre) Minden motor ronggyal takarva, hogy ne kenjék össze ne karcolják össze. Akkuk kivéve szépen töltőn, idomok nem lehányva a földre hanem szépen lógatva a műhely végében. Már azt hittem nem itthon tévedtem be egy műhelybe. :DDD

mondom ezt azután, hogy megjártuk a sárgával:
Tasi: karbik szinte lógtak a levegőben a szívócsonkok össze vissza és szidta a koreai szart mert nem lehet beállítani rendesen. (Nem, ha még az orrán is szív falost akkor nem bameg. :D )

Gandalf: amit kellett szépen megcsinálta csak mégsem... a motor feldőlt (nem szólt... sőt nem vette a vért a puába, hogy otthon legyen az apósa adta át a gépet) a vázon minimális horzsolás volt, az első hengeren az egyik hűtőbordából a sarkán kitört egy 1*1 centis darab. március közepétől októberig állt ott a motor. (Ugrott vezérlés, fej gépműhely, vezlánc cserék, 2 szelep csere ennyi.) Sose volt rá "ideje" de mindig készült, az alkatrész ami nekem 3-4 hét alatt jön meg neki valamiért 2 hónap alatt jött meg. A gépműhelyben állítólag 2x vitte vissza a fejet mert nem lett jó. Számlát erről nem láttam... mindegy most megy saccra hasonlóan mint előtte. De ahogy kinézett a motor mikor elhoztam... :((( 1,5 óra mosás hátsó tárcsa polírozás a rozsdától, első fék szétszed összerak mert beállt. #szakembör

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.