- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
Köszi, nem úgy, mint ma reggel. Tudom, hétfő van . . . De fél óta után meguntam.
Majd ebéd előtt gondoltam, hátha? 10. percnél gondoltam, abbahagyom, majd máskor. Erre nem fölvette az ügyintéző?!
Bájos hangú hölgy, aki szerint viszont lehetek hűtlen is akár az XXL dijcsomagban, és meglepő módon ugyanannyi az ára!
De mondom én azt sem akarom, nézzük meg, ha veszem a kabátomat és ennyi volt?! Kapcsolta az ügyfélmegtartót. Még bájosabb hangú hölgy jelentkezett. Mondom, ez kezd gyanús lenni.
De sokat nem hagyott engedni, de a fölöttesét megkérdezi. Hát, így lett a régi ( két éves, 150Gb) díjcsomag korlátlan XXL annak a kb. fele, tíz hónapra, én meg hű egy évre. Ha már 2008 óta ragaszkodunk egymáshoz.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- Fotók, videók mobillal
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest