Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz Tothgera30 #5597 üzenetére

jaja ilyen.

ez egy pwmes hűtés, szóval szerintem azért tekeri, mert a kártya vezérlése a gyári hűtőhöz lett kitalálva, ami ennél lényegesen gyengébb. húzd lejjebb a fordulatszámot, kizárt, hogy még húzva is a közelében legyél az enyém fogyasztásának.

emlékszem p180minid van, abban nagyon nincs hely lent.

tápcsere tervben. anno gondolkodtam rajta, aztán a következőkre jutottam: FSP650APN hangban nem előrelépés, kevés a madzag. CM silent gold 600 hangban előrelépés, de 30k. TX650v2 hangban előrelépés, hatásfokban alig és nem moduláris. AX650 és Seasonic X660/760 előrelépés, de ezek 35-40k. egy időben láttam Silverstone Strider Evo 750/850et 35 alatt, azok úgy egész jónak tűntek. de tipikusan az a táp, ami már biztos halk és jövőálló lenne (650-850en agyalok, gold, modu, rendes mennyiségű kábel és halkság terhelve is elvárás), az nem áll meg 30-35 alatt.

gépben anno két alkatrész volt a leghangosabb, a raptor és a táp. raptorból lett SSD (seekelve messze a leghangosabb volt), táp még várat magára. utóbbi fél évben elég sokat költöttem a gépre, szóval most pihi van:).

Új hozzászólás Aktív témák