Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowduet

tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Kinizsi 100-ra szeretnék venni terepfutó cipőt, olyat aminek szélesebb a lábfeje, és relatív könnyebben elérhető vidékről is, vagy ha könnyedén vissza lehet küldeni, az is játszhat. Felpróbáltam a decathlonos saját márkás 3 féle terepfutó cipőjüket, de nem nyerte el a tetszésemet egyik sem. Van egy decathlonos MH500-as vízálló túracipőm, ami eddig bevált, viszont egy normális talpbetét kellene ebbe is, de olyan sokféle van, hogy nem igazán tudom melyik lenne a jó választás. 20-50 km-es túrákra szoktam hordani, viszont a talpbetéte nagyon "fapados", meg már van is benne 1000+ km, így időszerű lenne a cseréje. Decás talpbetéteket próbáltam, a memóriahabost, illetve a zseléset, de nem tudtam eldönteni, melyik is lenne a jó választás. A zselés annyiból jobb volt, hogy olyan hideg érzetem volt ahogy léptem, az mondjuk tök jó.Ha nem találok jó terepfutó cipőt, akkor marad az MH500 K100-ra, viszont ennek kb. semmi szellőzése nincs, meg elég nehezek is / db, ezért gondoltam hogy nem árthat egy másik cipő. Jelenleg szabadidőnkbe az alföldi kéket csináljuk, oda is jó lenne később. Előre is köszi a segítségeteket és a tanácsokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák