- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-07-22 08:41 Téma összefoglaló
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AshaNoR
tag
-
AshaNoR
tag
Sziasztok, bocsi az offért (és a hülye kérdésért) de jobb helyet nem találtam ,ahol feltehetném.
Abban kérnék segítséget, hogy ha használtan vennék apróhirdetési oldalon egy a telekom üzletben részletre vásárolt playstation 4-et (konzolt lehet-e részletre venni?), viszont amennyiben az eladó nem fizeti a részletet, mi lehet a következmény? Végső esetben elvehetik tőlem a használtan vásárolt ps4-et a nem fizető eladó miatt? -
AshaNoR
tag
-
AshaNoR
tag
-
AshaNoR
tag
Sziasztok kérlek segítsetek minél előbb!

Adott egy rég használt domino SIM kártyám, és ha hívni akarnak ezt mondja " a hívott szám átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból".
Ha beütöm a *102#-et azt írja feltölthető: 2016.01.07.ig, tehát ha elmegyek feltölteni automatikusan újraaktiválódik és használható lesz a SIM?Előre köszönöm

-
AshaNoR
tag
Sziasztok tudom,hogy hülye kérdés..
De, ha lejár az előfizetésem és nem akarom hosszabbítani, akkor adatforgalmam már nem lesz (mondjuk ez logikus) és az előfizus SIM kártya feltöltőkártyaként fog tovább működni? -
AshaNoR
tag
-
AshaNoR
tag
Sziasztok bocsi az OFF-ért..
Ha ki szeretnék emelni egy hirdetést itt kb 250ft-ért SMS-s úton, akkor a Telekomos előfizetéses csomagomból lebeszélhető (megmaradt) összegből vonja le a 250ft-ot, vagy automatikusan annyival több lesz a kifizetendő számlám? -
AshaNoR
tag
-
AshaNoR
tag
-
AshaNoR
tag
Értem, akkor a szerencsén múlik.
Köszönöm a segítséget 
taip
Csak kíváncsi voltam ingyenes-e, mikor le lett vágva a levágott részeket (átalakítókat) megtartottam, csak így kicsit bonyolultabb beletenni a kártyát egy másik készülékbe..
De ha jól hiszem GSM üzletek többségében lehet kapni adaptert!? Valaki tudja hány ft kb? -
AshaNoR
tag
Sziasztok,
A SIM vágóval levágott NanoSIM elōfizetéses (Mozaikos) kártyám visszacserélik ingyen MicroSIMre a Telekom üzleteiben? -
AshaNoR
tag
-
AshaNoR
tag
-
AshaNoR
tag
-
AshaNoR
tag
-
AshaNoR
tag
-
AshaNoR
tag
Sziasztok valaki SEGÍTSEN, MERT AGYBAJT KAPOK!!!

Online vettem egy Dominos Sony Z3-t és ugye a Telekom már csak elektronikus úton küldi el a számlát és garipapírt.. Na most én nem kaptam meg és egyre dühösebb vagyok....
A Dominos kártya nem lett beaktiválva, mert van már egy Mozaikos előfizetésem, és azt a kártyát használom és az ehhez tartozó profilomban a dokumentumok közt nem jelennek meg˙(ezt a számot adtam meg rendelésnél is)!
Lehet azért nem látom, mert egy új profilt kellene csinálni a Dominos kártyával??Kérlek minél hamarabb segítsetek!
Előre köszönöm!
-
AshaNoR
tag
-
AshaNoR
tag
Sziasztok néhányan írtátok, hogy a SIM kártyát nem vágják, hanem ingyen cserélik, ha van előfizum a Telekomnál.. Az előfizetés egyik rokonom nevén van, aki most No.-ban van.
Be kell vinnem az előfizetői papírokat, hogy levágják a kártyát, vagy csak a rokonom vágathatja le? -
AshaNoR
tag
-
AshaNoR
tag
Sziasztok tudjátok, hogy mennyiért vágnak kártyát Microról NanoSIMre a telekomnál?
-
AshaNoR
tag
-
AshaNoR
tag
Sziasztok a 2012-ben vásárolt HTC-re hány év gari van?
-
AshaNoR
tag
-
AshaNoR
tag
Sziasztok!
Elromlott a gyári fülesem amit telefon mellé kaptam. Garanciás.
Beviszem a t-mobileba egyből kicserélik? Számlat vagy telefon garanciapapirjat be kell vinni?
Köszönöm! -
AshaNoR
tag
-
AshaNoR
tag
Sziasztok az itthoni mobilnetem fog kint menni Németo.-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Crimson Desert
- Star Citizen
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Formula-1
- Temu
- OLED monitor topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank