Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edi77
őstag
-
Edi77
őstag
válasz Soulfly842 #27741 üzenetére
A következő hónapban mindenképpen rendezni szeretném, ez az első csúszásom tizenakárhány év előfizu mellett.
Köszönöm!
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
Valóban tényleg "csak" pár hónap, mint ahogy január óta ígérik... akkor márciust mondtak. Felhívtam a 1430-at, de változatlanul semmit sem tudnak mondani. Attól, hogy ez már kifutott készülék, még lehetne rá kiadni, hisz az ICS is kijött rá és csúcskategóriás kütyü volt. Lehet, keresnem kell valaki szakit, aki megcsinálja nekem.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Egy kicsit off:
Érdekelne a véleményetek, hogy létezik-e olyan, hogy T szervízbe vittem egy Alcatel OT 995 telót, mert Fotán nem frissül ICS-re ( gyári 2.3.6, frissítés telepítésekor fagy, háromszöges felkiáltó jel etcetc). Nos, azt mondták, hogy nem ICS-re frissülne, hanem JB-re. Ez létezik? Vagy a srác beszélt félre? Kicsit meglepődtem. Írtam a teló topicjába is, de ott is csak csodálkoztak."Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz lord.lakli #32529 üzenetére
Sziasztok!
Én is felhívtam az ügyfélszolgálatot a november elsejei változások miatt, és én is megkaptam mindkét előfizetésemre a havi 1000-1000Ft kedvezményt. Azt szeretném megkérdezni, hogy ez mennyiben minősül szerződésmódosításnak, ha az egyáltalán és esetleg van-e anyagi vonzata? Mert ezt az egy órás várakozás után elfelejtettem megkérdezni.
Köszönöm a válaszokat!
-
Edi77
őstag
válasz Varszegig #32535 üzenetére
Igen, nekem jövő augusztus elején jár le, addig kapom. Postázzák a szerződést erről és postafordultával kell vissszaküldeni
#32533 Vangelis: én még nem akarok dominos lenni, csak jövő augusztustól.
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Kb egy hónap múlva lejár a Fun előfizetésem és szeretném dominóba átvinni a számot. Tudom, hogy ez 2700 Ft. A kérdésem, hogy ezt az összeget aranykártyáról be lehet váltani?"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz Soulfly842 #33458 üzenetére
Köszönöm a válaszod
-
Edi77
őstag
Off, tudom, de ez durva: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Még sosem vásároltam webshopon, előre is bocs a láma kérdésért. Most egy Ace 3-at néztem ki, s ha kitöltöm az űrlapot a rendeléshez, a fizetés hogy zajlik? Csak online lehet fizetni, vagy a futárnak is fizethetek kp-ben, vagy az általam megjelölt üzletben is?
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
2 előfizetés van a nevemen, szeptemberben fog lejárni mindkettő. Ha az egyiket felmondom, annak a kötbérében benne van a fennmaradó telefonrészlet is, vagy azt külön ki kell fizetni?
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Csak azért, mert domino kártya "tulajdonos" vagyok, azaz (az is) van nekem és használom, tényleg levonhat a T havonta vagy minden feltöltéskor 600Ft-ot?
-
Edi77
őstag
SIM csere
-
Edi77
őstag
Az én meglátásom szerint ha papírra is lenne lefektetve, talán akkor is káosz lenne a korábbi sok elhintett info miatt. Valahogyan a T-nek már rendet kéne raknia a portáján, mert így csak a félreértések keletkeznek. A cikk írója sem vetette volna papírra a tapasztalatait ennyire határozottan szerintem, ha nem így történt volna (bár lehet, én vagyok a naiv ). Tény, hogy amikor nekem kellett a SIM csere, nekem fizetnem kellett.
(#42268) misee85 21 hónap után
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz 313313 #42270 üzenetére
Igen, ezért írtam kicsit feljebb, hogy jó lenne már ezt egyszer és mindenkorra tisztázni, mert így csak a félreértések mennek. Miért nem kapnak az ügyfélszolgálatosok vajon egységes oktatást?
misee85 : nincs mit
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Én elfogadtam, hogy nekem ki kellett fizetni, nem vagyok a veszekedős, haragos típus, de sokan mások, akikkel kifizettették, nem biztos, hogy így gondolkodnak, és valahol jogosan gondolhatják, hogy velük kiszúrt a T, mással bezzeg nem
-
Edi77
őstag
válasz tomy86 #42282 üzenetére
"A jelenlegi gyakorlat nem kiszúrás azokkal, akik fizetnek, hanem mázli azoknak, akik ingyen megússzák." Nézőpont kérdése minden Mint mondtam, én elfogadtam, hogy nekem ki kellett fizetnem, és csak próbálom a másik szemével is nézni a dolgokat, mert sokan nem értik, hogyha az egyiknek nem kellett fizetni, akkor neki miért kell?
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Tegnap voltam az ügyfélszolgálaton, hogy rendezzem a havi számlám ( igen, én így intézem ) és mondta az ügyfélszolgálatos, hogy rendezkedjem be a netes fizetésre, mert júniustól díja lesz annak, ha személyesn intézem a befizetést. Ez tényleg így lesz? És ha igen mennyi lesz a díja?
-
Edi77
őstag
és (#42936) ShadowX: tuti, hogy ezt mondta az ügyintéző. Csekket ezer éve nem kapok, mindig személyesen fizetem be a számlákat. Én is megleődtem, s ennek hatására felejthettem el megkérdezni ennek a díját.
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm Alcatel Idol S telója viszament gariban a budaörsi szervízbe múlt héten másodszor is ( alaplap probléma) és ma jött egy sms a szerviztől, hogy a csereutalványért be lehet menni. A kérdésem, hogy csak ugyanilyen telót kaphat a T-nél, vagy másikat is? Ha igen, akkor árban merre mozdulhat el ( gondolok itt természetesen ráfizetésre is ).
-
Edi77
őstag
válasz sarkanyolo2 #45322 üzenetére
Köszönöm!
-
Edi77
őstag
Szép napot mindenkinek!
Mivel üf-et nem tudom elérni, így itt kérdezek, hátha tudtok segíteni
A tavalyi novemberi áremeléssel kapcsolatban még szeptemberben módosítva lett a díjcsomagom ( Mozaik XS), 1000 Ft kedvezményt kaptam rá. Az előfizetés szeptemberben jár le. A kérdésem, hogyha lejár az előfizetés, marad-e az 1000Ft kedvezményes ár, vagy visszaugrik majd a jelenlegi árra?#45547) djculture: Nekem is lejött az sms dominóra, és igencsak meglepett
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Nekem is lejött az sms, hogy szept. 1-től megint változások lesznek, de töröltem mérgemben, mert kezd elegem lenni a folytonos változásokból. Tudna valaki linket adni, hogy erről hol lehet olvasni? Mert sajnos a T oldalán nem sikerült megtalálnom.
-
Edi77
őstag
Sziasztok! Elkezdtem használni a Telekom alkalmazást. Minden esetben küld sms-t arról, hogy beléptem az alkalmazásba?
-
Edi77
őstag
válasz sarkanyolo2 #47328 üzenetére
Köszönöm a választ! Akkor itt az lehet, hogy az egyik telóm anroidos, a másik Iphone? Mert Iphone-on jött sms
(#47329)
laci: wifiről léptem be
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest