- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
Dyingsoul #86510 üzenetére
Szólni nem szeretnek...
Anno mikor a P9-cem kellett, hogy visszakapjam tőlük akkor sem szóltak...
Ha nem megyek be több mint két hét után az üzletükbe, hogy mi van a telefonommal akkor sosem kapom meg...
A kérdésemre, hogy mi van a telefonommal akkor azt a választ kaptam, hogy " Ja? már több mint egy hete náluk van csak még nem szóltak, mert azt hitték postán kell küldeniük... Mondom valószínűleg postán szerettem volna megkapni, mikor személyesen hoztam be és semmiféle postázásról nem volt szó..
Mondtam az ügyintézőnek, hogy akkor szeretném elvinni..
Azt nem lehet, mert postázni fogják majd és ott kell átvennem...
Mondtam neki azt nem lehet, mert én innen telefon nélkül nem megyek el. Basztok szólni meg még várjak 1 hetet a telefonomra amit most is el tudok vinni innen, csak azért, mert félrekommunikáltátok egymásközt, hogy postázni kell majd nekem.. Itt vagyok add oda a készülékem.. Természetesen jött az üzletvezető, hogy ne haragudjak, de az ügyintéző csak a dolgát végzi, természetesen odaadják...
Mondom én is így gondoltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Anime filmek és sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Riasztó topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vírusirtó topic
- Apple iPhone 17 - alap
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest