Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• talamasca

senior tag

válasz dptrsk #66897 üzenetére

Teljesen megértem azokat, akik a T-vel így jártak, akár iPhone, akár Black Friday esetén...
    Én mondjuk mostanra (iPhone 6s) untam meg, megrendeltem inkább függetlenül.

A kosárból való "kikapkodás" a legnagyobb pofátlanság a T-nél, amit tudatosan(?) nem javítanak már évek óta!

Az milyen lenne már a való életben, hogy mész egy üzletben szép komótosan, rakod a kosárba a terméket, erre elrohan melletted egy csávó, kikapja a kosaradból, odarohan a pénztárhoz, te meg ott állsz, mint a borjú... Az üzletvezető meg tárogatná a kezét, hogy hát így megy ez. Ezen ne húzza fel valaki magát?! Mi köze ennek, hogy mennyi terméket kapott az áruház?

Meddig tartana leprogramozni, hogy amit kosárba tesz valaki, az addig, amíg nem "kerül vissza a polcra", addig más által ne lehessen elérhető? - Költői kérdés...

• C4mp3r

addikt

Fr3eWar leirta alattam, en a telekommal allok szerzodeses kapcsolatban nem az applelel, rohadtul nem erdekel, hogy hogy szallitanak. erdekes fuggetlenul siman meg tudnam venni, illetve mas szolgaltatonal is.

"Az, hogy valaki elhappolja előled, arról te tehetsz, mert azt azért mégse várd el, hogy csak délben tegyék fel, mert neked akkor jó"

hol irtam delet? reggel 8at irtam, hogy mar akkor nem volt, mert hajnali 2 kor tettek fel. uljek egesz ejszaka a tetves gep elott? illetve ha tovabb ertelmezned ami irtam, arrol panaszkodtam, hogy gyakorlatilag a kosarambol vettek el a keszuleket... ezt megis hogy az anyamba vedjem ki?

• Fr3eWar

őstag

Esetleg, inkább az lehet, hogy a start előtt nem kicsit alábecsülte sokadik évben (ismételten) a rendelendő mennyiséget a telekom...
    Mert ha az eppül honlapról rendelné az ember akkor a független verziót 1-3nap alatt kézhezkapná bármely színben és méretben. Vagy valamelyik hivatalos APR-ben is van, csak az ára kedvezőbb, ha ismét hűséges leszek.

Viszont a szolgáltatói rendelés gondolom kicsit másként működik és időigényesebb, hogy egyedi sim-lock-os verziót kapjanak.

Én minek írjak az Apple-nek, hogy méé nem szállít a magyar telekomnak mi? Azt a telekomnak kell megoldania mint az Apple vevője. Én jogosan a szolgáltatót okolom, hogy nem tudok vásárolni tőlük.
    És teljesen elégedett lennék egy olyannal is, hogy "figyi Jancsi, jövő pénteken jöhetsz érte", ahelyett hogy majd. Majd lesz iphone 7 is meg 8s-is majd.

Új hozzászólás Aktív témák