- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
kchris78 #137779 üzenetére
Ez tévedés, van, amit nem tudnak máshova küldeni, de ez nem mindenre igaz, idén már Foxpost is volt, postán maradó is és új szállítási cím is. Azt nem tudom mitől függ, de lehet az a logikája, hogy akinek csak vezetékes szolgáltatása van, annak az ismert lakcímére megy csak, akinek meg vagy van mobilja is előfizetéses, vagy több címe is van a rendszerben, annak felajánl más lehetőséget. Nem tudom mi alapján, de nem fixen állandó lakcímre megy.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
kchris78 #137779 üzenetére
Na, vettem tőlük tavasszal egy tabletet részletre. Ennek feltétele (???) lett a régi router cseréje. A routert szigorúan az előfizus címemre küldték. Mondtam is a Telekomnak, felejtsék el, hogy még egy nap szabit kiveszek. Mondták semmi gond, a tabot oda küldik ahová akarom. És valóban, simán megadtam a munkahelyi címem, kihozták, de személyit kértek az àtadáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest